Jelentkezz be Regisztrálj
Keréképítés
Írta 2006. szeptember 18. - 15:48
novatec vagy b+ tárcsás agy + sun single track felni, az relatíve könnyû is és erõs is+ olcsó is. sztem nyugodtan mehet a 32-32 2.0-s küllõ elõre-hátra, 3 kereszttel, de a nehezebb ridereknek való cuccokhoz tigris jobban ért. esetleg ha több pénzt szánsz rá, akkor felninek mehet mondjuk a mavic ex 819 (asszem ez a száma:S).
Írta 2006. szeptember 18. - 15:46
Nem sok ez így elsõre?
Jah és mennyit szánsz rá?
nem sok, vegulis ennyi dolgot kell tudnia.
viszont nekunk meg a masodik kerdes a fontosabb, addig erosen passz kategoria.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. szeptember 18. - 15:43
...Tippeket várok tárcsás agyakra, küllõre felnikre, fûzési módra, lyukszám stb.
Nem sok ez így elsõre?
Jah és mennyit szánsz rá?
vendég_Zsoltti_*
Írta 2006. szeptember 18. - 15:33
A helyzet az, hogy nem vagyok egy könnyû eset, most 95 kg körül vagyok, de sztem 90-nél nem is leszek kevesebb:):)
Új kerekeket fûzetnék, túrára hobby XC-re kellenének, elsõ hátsó tárcsás.
A mostani kerekeimet úgy ahogy van eladom, úgyhogy Tippeket várok tárcsás agyakra, küllõre felnikre, fûzési módra, lyukszám stb.
Elõre is köszi mindenki aki ír.
Üdv mindenki
Z
Írta 2006. szeptember 15. - 20:51
a probléma megoldódott vettem uj küllöt és igaz haverok segitségével de beletettem/tük.... most már jó... a régin a menet se volt már a legjobb meg a szerszám is el-el fordult rajta de végre jó és igy a hétvége se ment kárba
kösszi a sok választ és a gyors segitséget...
jah és mostmár tudok küllöt cserélni:D
Írta 2006. szeptember 15. - 08:22
Huhhh erõt vettem magamon és lemásztam megnézni:
szval ha akarom huzni az egyik küllöm akkor egy ideig csinálja is aztán kattan és ugyanott tartok mintha hoozzá se nyultam volna gondolom ez van ha kiakarom lazitani akkor is... a szerszám tutti nem forog el rajta azt külön néztem ezek után mi lehhet a baja és mivel lehhet orvosolni?
elõre is köszi:
vitya
Ez így nagyon úgy hangzik, hogy megszakadt a menet. Külsõ, belsõ leszed, küllõanya leteker, meneteket szemrevételez. Ha a gyanú beigazolódik, küllõvel boltba elballag, azonos hosszban új küllõt vesz, beépít.
Mondjuk 40 Ft egy küllõ, úgyhogy különösebb nyomozás nélkül csuklóból kicserélheted. Ha ez az egész kínai, akkor vidd ele egy boltba és megcsinálják öccázé.
A hétvégi bringázást nem feltétlen veszélyezteti a téma. Egy félábocon levõ küllõvel azért lehet menni, ha úgy alakul.
Írta 2006. szeptember 15. - 00:04
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. szeptember 15. - 00:03
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. szeptember 14. - 22:26
telefonos gyógyítás nincs:) ha nem tudod belõni mi a hiba, vagy legalább átnézni, úgy pontos orvosságot sem lehet rá mondani..
egy szervízben viszont kiszúrják, és megmondják mi a gond - hisz látják a pacienst.
Huhhh erõt vettem magamon és lemásztam megnézni:
szval ha akarom huzni az egyik küllöm akkor egy ideig csinálja is aztán kattan és ugyanott tartok mintha hoozzá se nyultam volna gondolom ez van ha kiakarom lazitani akkor is... a szerszám tutti nem forog el rajta azt külön néztem ezek után mi lehhet a baja és mivel lehhet orvosolni?
elõre is köszi:
vitya
Írta 2006. szeptember 14. - 22:18
most egy iedig nincs kedvem szervizbe menni a kereket használtan vettem/pár honapja/ uh már ki tugya miota lehhet ien (még magam se tudom h forog e és kattog vagy ugyanez és nem feszül majd holnap átnézem:)) jah és ha ien akkor gondolom nem most kezdhette el szval birni fogja legalábbis remélem...eddig birta...
Írta 2006. szeptember 14. - 21:57
egy szervízben viszont kiszúrják, és megmondják mi a gond - hisz látják a pacienst.
Írta 2006. szeptember 14. - 21:53
Írta 2006. szeptember 14. - 21:25
felni uj küllö v átfüzés mármint 32db uj küllö?
jah és okozhat gondot ha ugy hagyom mer feszesnek elég feszes és nem is kell rajta huzni....???
de még nem is tuti h ez van csak ugy felötlött bennem
Írta 2006. szeptember 14. - 21:22
Húzott DT-t minden jobb bolt tud rendelni. Konkrétan az utóbbi egy hétben mondta a BikeArt, a RideBike, a Hugo... Raktárkészlet minden méretbõl sehol nincs, de hoznak ami kell. 140 Huf a DT Revo korrekt ára.
Írta 2006. szeptember 14. - 21:21
elõre is köszi :
vitya
Írta 2006. szeptember 14. - 21:16
Írta 2006. szeptember 14. - 21:03
Az lenne a kérdésem h az lehetséges-s h van egy kerék és mongyuk huznám meg a küllõket és az egyik küllö csak kattog és nem feszül meg de mongyuk nem tök laza hanem közepesen feszes ilyen létezik v cak akkor nem feszül meg egy küllö ha eltör vhol? amit mongyuk nem látok ?
elõre is köszi:
vitya
Írta 2006. szeptember 06. - 22:54
húzottat lehet kapni, csak húzott feketét nem nagyon (a probike-ban van)Tudom, hogy sokszor volt már téma, hogy lehet-e húzott DT küllõket kapni, de kérem valaki mondjon egy konkrét boltot ahol tényleg van.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. szeptember 03. - 10:35
Ha már szóba került, egy aktuális árat is mondjon az a valaki (150?). Sapimra is, ha pont tudja (140?).
ez boltfüggõ..változó, de ekörül vannak