Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12576 hozzászólás a témában

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

A 2-1.5-2-vel kinek van tapasztalata? Mire használta, õ milyen súlyú és hogy bírta a megpróbáltatásokat?

60 kg, össztelós CC/XC gép, DS2-XC, DT 2.0/1.5/2.0, alu anyák, XT négydugatyús tárcsafék, eddig semmi gáz...

ja, a régi kerekeim V-fékesek voltak, szintén 60 kg, elöl 1.8/1.5/1.8, hátul 2.0/1.5/2.0, Mavic 517, XT V-fék, semmi gáz 3 év alatt (volt benne jó pár Alpok-beli maraton is, és egy 1000 kilcsis norvég túra kb 40 kiló pakkal, ez mondjuk aszfalton)
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás

Nem.
Erre: http://www.dtswiss.c...bikedetail&id=8

A 2-1.5-2-vel kinek van tapasztalata? Mire használta, õ milyen súlyú és hogy bírta a megpróbáltatásokat?

(Szeretnék új kereket, a lehetõségekhez mérten könnyût, de inkább legyen 50-100g-al nehezebb, minthogy bármikor is aggódnom kelljen, vagy hogy havonta centrírozhassam [75kg, barna haj.... izé, v-fék elõre láthatólag])

Haverom ilyennel tolja. 65-70kg Avid Juicy 7-tel használja elöl hátul, és eléggé büntet lefe a cc gépével:D évek óta gond nélkül
(mármint a 2/1,5/2vel, csak mert volt szó az 1,8asról is) ;-)
ab

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

A Novatechet, szerintem sokkal megbízhatóbb a racsnimechanikájuk. A B+ agyak általában könnyebbek az alu tengely miatt. Erõsségre egyformák.

az számíthat vajon valamit, hogy a b+ -nak a kazettatestjén (?) hogyismondjam...
ilyen téglalap alakú "bordák" vannak, míg a novatechen ebbe a téglalap alakba volt belecsempészve egy kis "dízájn" ?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Megnyugodtam. Ha Téged kibír, akkor nálam nagyon sokáig jó lesz.:D A kedvenc boltodban mondták, hogy jön nemsokára fekete belõle. Akkor megvárom.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Mach1 nevü küllõrõl hallott már valaki? Illetve ilyenbõl a 2/1.8/2-sel valakinek van tapasztalata?

nekem van, bírja a 90+omat-t.....317 disc felniim azzal vannak fûzve...tavaly a coilrben volt, átütös teló/agy kombó, most a merevben vannak...szal pár ezer kilcsit már bírtak....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Nekem 2-1,5-2 van elöl-hátul a fiximben 1 éve ill 2 hónapja. Eddig semmi gáz nem volt vele, de csak 62 kiló vok és kevesebbet kap mintha XC jellegû terepezésre használnám (bár a foghíjas macskakövet nem nevezném kerékkímélõnek...)

Ha nem kifejezetten zúzós bicózáshoz kell, akkor sztem vállald be.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

A 2-1,8-2re gondolsz?
azt persze, mali forgalmazza itthon a dt-t ha jól tudom.
link

ab

Nem.
Erre: http://www.dtswiss.c...bikedetail&id=8

(Szeretnék új kereket, a lehetõségekhez mérten könnyût, de inkább legyen 50-100g-al nehezebb, minthogy bármikor is aggódnom kelljen, vagy hogy havonta centrírozhassam [75kg, barna haj.... izé, v-fék elõre láthatólag])

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Mach1 nevü küllõrõl hallott már valaki? Illetve ilyenbõl a 2/1.8/2-sel valakinek van tapasztalata?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Bike+ és a Novatech között lényegretörõ különbség?
boltba kerestem 36lyukas tárcsás hátsó agyat ezeket rakták elém.
~10.000, a kettõ között pár száz forint különbség.

melyiket szeressem inkább?

A Novatechet, szerintem sokkal megbízhatóbb a racsnimechanikájuk. A B+ agyak általában könnyebbek az alu tengely miatt. Erõsségre egyformák.

A sebesség mindent megold.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Bike+ és a Novatech között lényegretörõ különbség?
boltba kerestem 36lyukas tárcsás hátsó agyat ezeket rakták elém.
~10.000, a kettõ között pár száz forint különbség.

melyiket szeressem inkább?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Nállunk nyiregyen 600 ftXD persze küllõk nélkül.

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás

Ilyen 2/1.8/2 küllõt lehet kapni valahol feketében?

Lehet, de nem Mo-on.

Kerékfûzés általában 1500 forint, ha jól tudom.

Ðave89

Ðave89

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ha veszek egy új felnit az még mennyibe kerül küllöztetni vagy mi?

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Ilyen 2/1.8/2 küllõt lehet kapni valahol feketében?

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

Tárcsafékhez természetesen 3 kereszt.
Épp emiatt szerintem a 2/1.8/2 -nél nem érdemes lejjebb menni.

Megj. szerintem a tárcsa mérete nem befolyásolja a dolgot.
(Na ezt elbénáztam, javítani akartam nem új postot írni ...)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Tárcsafékhez természetesen 3 kereszt.
Épp emiatt szerintem a 2/1.8/2 -nél nem érdemes lejjebb menni.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Köszi a segítséget, meggyõztetek.
Mavic XC717 disc felni lesz XT agyakkal, alu niplikkel. Annál is inkább, mert találtam itthon a motyók között egy zsír új XT agyat(32l,hb-m755) amirõl el is feledkeztem már. Már vagy egy éve vettem az apróból nagyon olcsón, gondoltam annyiért itthon is porosodhat. Még az lenne kérdésem, hogy milyen küllõvel fûzessem? 2.0-1.8-2.0 vagy ha hátra 36l aggyat veszek lehet 2.0-1.5-2.0-vel is? Elöl 180-as, hátul 160-as Magura Julival nyaggatnám õket. Ja, meg a fûzési mód 3 kereszt legyen?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

akkor konkrét leszek. 2-1,5-2 DT revolutiont bevállalhatok nyugodt szívvel?

simán.
nálam 205-ös tárcsához vannak 2-1.8-2-es küllõk.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás

Én is könnyíteni akarok a télen a kerekeken. Ami fix az az LX centerlock-os 36 lyukas agypár és XC717 disc felnik. jelenleg a legdurvább, 2mm-es DT küllõk és réz anyák vannak bennük, de szeretnék alu anyákkal és minél könnyebb küllõkkel finomítani a setupon. Nem tudom milyen vékony küllõket vállalhatnék be. elõl 180, hátul 160-as tárcsák vannak LX fékkel, én 65-70kg között mozgok, a felhasználás amolyan CC-AM vonal. Szerintetek?

akkor konkrét leszek. 2-1,5-2 DT revolutiont bevállalhatok nyugodt szívvel?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
itthon csak szürkében van.
nekem öcsém hozott inlglishonból fekete 2-1.8 comp-ot.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.