Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Keréképítés

- - - - -

• Please log in to reply
12576 replies to this topic

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
add el, és vegyél egy pár felnit? :)
komolyan, a mammuth-ra egyáltalán nincs szükséged. nagyon egyszerûen fogalmazok: nem tudod ugy küldeni, hogy tönkremenjen.
amit én vennék, az mondjuk éppen az emlitett sun rhino lite, de efölé csak akkor érdemes menni, ha a súlyod is extrém, nem csak a felhasználás.

plusz pár jótanács: a lesz az egy sz. és ha ide jössz, és véleményt kérsz valamirõl, ami a tiéd, akkor sajnos el kell fogadi a negativ kritikákat is, amik esetleg abból erednek, hogy kérdezés nélkül rossz döntést hoztál. és nem megsértõdni, vagy sértõdött hangnemben válaszolni.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Haska

Haska

vendég

• fórumtag
  • 29 posts
Tuti igazatok van... Nem kételkedem.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Nem szeretnélek megbántani, de ezen az alapon autóvásárláskor választhatnék akár PSZH-t is. Autónak "autó," tuti mindent kibír. Örök élet + 1 nap.:chin:

Haska

Haska

vendég

• fórumtag
  • 29 posts
Azt mondták minnél erõsebbet aztán ránéztem a mammoth ra és bele szerettem. Rakassam elõre 3 as keresztel? Ott KTM olajtárcsa lessz?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Majdnem fele árban vehettél volna mondjuk Rhyno Lite-ot (hogy a márkánál maradjunk), ami egy jóféle felni. És ahogy más is említett, a paletta széles, van mibõl választani. Azért is van a topic, hogy még a vásárlást megelõzõen segítsünk, fõleg a nem annyira értõknek (nulla negatív felhanggal).

Haska

Haska

vendég

• fórumtag
  • 29 posts

Teljesen laikus vagy. :D

Ez a legrosszabb kombó. A mamut kõnehéz. Ehhez majd keveselled az 1,9-es gumit (mert hülyén néz rajta ki) mire beteszel egy 2,3ast, ami meg elakad a craterban oszt jól ledarálja.

Igaz, hogy van fékezõfelület, de akkoris. Ez a felni inkább tárcsához való, durva használatra.

Jobb lett volna a lehetõ legkönnyebb átlagos árú felnik közül szemezgetni.

Na azért nem éppen vagyok laikus! :-P 5 évig triatlonoztam és 6 évig országutiztam... Volt sokszor nagytányér kónusz :-P Csak megbízhatót szerettem volna nem kell 1 bõl fikázni na :-D amúgy meg nem ér bele a 2.5" Van itthon FIR, Vuelta, Bike+, Alesa. Melyiket tettem volna be hátra?

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts

Igazad van... CC alatt nem versenyzést értek csak megyek jövõk néha mint az állat és nem akartam gagyit venni. De most jobb ha 1 Vuelta Airline One-t teszek bele ami olyan mint a papír? áhh ne nevettesetek. Én haza is akarok érni :-D

Egy jóval könnyebb CC felnivel is simán hazaérsz, hidd el! ;) Rengetegen hazaérnek.....
Természetesen szíved joga azt venni, amit akarsz és ami tetszik, csak akkor ne legyen gond, ha utána mások az egyetnemértésüket fejtik ki.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
A mammoth meg a vuelta között kb. végtelen sok lehetõség van, ami mind jobb, de te tudod.

Haska

Haska

vendég

• fórumtag
  • 29 posts

Egy CC bringába minek a Mammoth felni? Nem utólag, hanem a vásárlást megelõzõen kellett volna a kérdést feldobni.

Igazad van... CC alatt nem versenyzést értek csak megyek jövõk néha mint az állat és nem akartam gagyit venni. De most jobb ha 1 Vuelta Airline One-t teszek bele ami olyan mint a papír? áhh ne nevettesetek. Én haza is akarok érni :-D

Haska

Haska

vendég

• fórumtag
  • 29 posts

off
Békéscsaba fele is vannak hegyek? :chin:

Ugy van, hogy innen nincs messze a Nagy-bihar ismered a helyet? segítek... Erdély. Állatlába oda szoktam átjárni Bringázni. Így értesz?

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts

sziasztok! CC Cratert bringát építek, majdnem laikus vagyok :-P Épp a Hátsó felnimet füzetem be nem tárcsás lessz. Most vettem 8600 HUF ért valami race... mamut felnit Szerintetek jó? Minnél erõsebbet szerettem volna igaz 68-70 kiló vagyok de hegyekben is használnám. Állítólag DH felni... Nem tudom :-) Ja igen még annyi hogy DT küllökel csináltatom... Bírni fogja?

Teljesen laikus vagy. :D

Ez a legrosszabb kombó. A mamut kõnehéz. Ehhez majd keveselled az 1,9-es gumit (mert hülyén néz rajta ki) mire beteszel egy 2,3ast, ami meg elakad a craterban oszt jól ledarálja.

Igaz, hogy van fékezõfelület, de akkoris. Ez a felni inkább tárcsához való, durva használatra.

Jobb lett volna a lehetõ legkönnyebb átlagos árú felnik közül szemezgetni.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
off
Békéscsaba fele is vannak hegyek? :chin:

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
lesz egy atomerõs kõnehéz kereked:) amire semmi szükség sincs ebben a stílusban.
örökélet + 1 nap.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

sziasztok! CC Cratert bringát építek, majdnem laikus vagyok :-P Épp a Hátsó felnimet füzetem be nem tárcsás lessz. Most vettem 8600 HUF ért valami race... mamut felnit Szerintetek jó? Minnél erõsebbet szerettem volna igaz 68-70 kiló vagyok de hegyekben is használnám. Állítólag DH felni... Nem tudom :-) Ja igen még annyi hogy DT küllökel csináltatom... Bírni fogja?

Egy CC bringába minek a Mammoth felni? Nem utólag, hanem a vásárlást megelõzõen kellett volna a kérdést feldobni.

Haska

Haska

vendég

• fórumtag
  • 29 posts

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

És mi a technika?Mert egy száz pár külsõt már tuti lecseréltem, de ezzel csak küzdöttem:( És versenyen nem tudom mit vágnék hozzá...
Nekem a 2.1-es SmartSam 730g,
Egy sima Sam 2.1 520g+egy belsõ olyan 150+szalag 30g...szal nem olyan nagy különbség...

semmi különös, mavicnál beleigazgatod abba a középsõ vájatba akkor egész könnyen felmegy /persze azért nehezebb mint a hagyományos/ .....

2,25 noby nic ust 815 g, a tömlõs 570+140 a belsõ, az több mint 100g /mind sk mérés/
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

az elsõ szerelésnél én is 3 gumileszedõt törterm el, aztán rájötem a tecnikára....persze S lehet másmilyen

És mi a technika?Mert egy száz pár külsõt már tuti lecseréltem, de ezzel csak küzdöttem:( És versenyen nem tudom mit vágnék hozzá...
Nekem a 2.1-es SmartSam 730g,
Egy sima Sam 2.1 520g+egy belsõ olyan 150+szalag 30g...szal nem olyan nagy különbség...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
enyém is ereszt /a hátsó, xl egyébként/ amúgy azt a tõmitõ lötyit szoktak ajánlani, aminek nem jut eszembe a neve -stans vagymi- .....viszont én meg a hátsót amúgy is tömlõvel használtam volna, mert még egy 150 grammos belsõvel is könnyebb jó 100 grammal mint az ust / 2,25-ös NN/ és az ust-t pont úgy 2,5-ön használom mint ezt.....

az elsõ szerelésnél én is 3 gumileszedõt törterm el, aztán rájötem a tecnikára....persze S lehet másmilyen
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
És nem mászkál jobban az alacsony nyomáson? Mert én 3 bar-ra fújtam. Kíváncsi leszek terepen miloyern lesz...

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
sajnos a Probike nekem messze lesz ;) jól emlékszem, hogy unit ott dolgozik? halló, föld hívja unit-ot... :)

a felrakásnál szerencsére nem volt semmi gond, a CR17 megedzett, azzal szenvedtem anno eleget. Kiváncsi leszek milyen menet közben, most 1,5bar van benne, és talán az én súlyomhoz elég is lesz. (az eddigi 3-3,5-hez képest...)