Unit: ittmaradt az Odométered..
majd jer érte:)
Off:
Köszi szépen, csak este vettük észre, hogy nincs meg... Majd küldöm Balázs Urat, addig oda ne adjátok másnak ;-D !!!
On
Unit: ittmaradt az Odométered..
majd jer érte:)
Leszálltam hát a Földre... és segítek ;-)
sajnos a Probike nekem messze lesz jól emlékszem, hogy unit ott dolgozik? halló, föld hívja unit-ot...
a felrakásnál szerencsére nem volt semmi gond, a CR17 megedzett, azzal szenvedtem anno eleget. Kiváncsi leszek milyen menet közben, most 1,5bar van benne, és talán az én súlyomhoz elég is lesz. (az eddigi 3-3,5-hez képest...)
625 gramm sok?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
nekem 390.../is/ szintén bírják... ja 2-1,8-as küllõkkelLegalább erõsödik a lába:) Nekem 430 grammos felnijeim vannak a 95 kilómhoz
és birják.
Ha félreértettelek, az csak azért lehet, mert nem voltál egyértelmû.Naaa! Te már átmentél fikázásba. Nem bringa alatt értettem az újat ne érts félre... Mondtam nem vagyok prof. Ne fikázz. Azért kérdeztem, hogy tanuljak.
Hátul lessz alkalmanként. Meggyõztek a srácok. Köszi a tippet.Hogy mi lesz ott?
A 625 gramm pedig majdnem pont 50%-al több mint egy 420 grammoos felni.
Szerinted melyiket könnyebb tekerni? Ha veszel mondjuk egy Mavic 317-es felnit(445gr.), azt garantáltan nem fogod szétnyúzni.
Rakassam elõre 3 as keresztel? Ott KTM olajtárcsa lessz?
Naaa! Te már átmentél fikázásba. Nem bringa alatt értettem az újat ne érts félre... Mondtam nem vagyok prof. Ne fikázz. Azért kérdeztem, hogy tanuljak.off:
Tamáskodva fogadom az ilyen kijelentéseket. Több éve bringázom, mint amennyi idõs vagy. Kezdtem outin sokáig, majd monti. Jelenleg CC, AM és DH van a palettán, illetve lesz, ha felépülök. Újat max. a dirt-sök vagy a freerider-ek tudnak mutatni.
off vége
Hidd el tudok én is ujat mutatni neked is akár...
Mondtam hogy igazatok van. Én csak beleszerettem 1 masszív cuccba ami tart is. Nem vagyok Gazdag gyerek, hogy többször megvegyem a rossz cuccot. Inkább 1x a normálisat így voltam ezzel is. Oké el.asztam. Attól nem vagyok bolond. Hidd el tudok én is ujat mutatni neked is akár...Remélem nem lepõdsz meg majd azon, ha nem tartunk normálisnak?
Remélem nem lepõdsz meg majd azon, ha nem tartunk normálisnak?Nem adom el tuti.
420-hoz? Igen! Még az 550-es Rhino is soknak mondható.625 gramm sok?
625 gramm sok?