Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Keréképítés

- - - - -

• Please log in to reply
12576 replies to this topic

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 posts

Egyenlõre az lesz h akkor hátra veszek egy 160-as tárcsát és ha majd késõbb veszek telót akkor addig nem lesz elsõ fékem amíg nem lesz meg a pénz az elsõ tárcsára az meg 185-ös lesz. Úgy tom h elõre kell a nagyobb tárcsa ha minden igaz! Érdemes hátra amúgy double tracket venni vagy a single track is elég? Egy srác mondta h a single is bõven elég de nemtom mer nincs összehasonlítási alapom! Azt mondják h a double elég nehéz asszem 850 gramm de az a pár deka már nem bax földhöz sztem:D. Vélemény? Thx!

Single track havernak van hátul, 3 hónapja, Gyapi fûzte, és nem egyszer centíroztam már. És a Bikemag dirt versenyen két hete is láttam meghalni egy single tracket:)
Keréknél amúgy sokat számít a súly. MTX-en nem gondolkodtál? heggesztett, nem túl nehéz, és erõs, és Double Track árban van.

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts
he..he..a tescos felni tuti bóldog lesz:D csak nehogy a küllök meg az agy sirva fakadjanak mondván hova kerültek:D

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
simán :D hagy lásson a tesco-s csoda legalább vmi tisztességes dolgot :)

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts
pontosan erre gondoltam én is ép ezért jutott eszembe ez az olcso megoldás köszi akor tecso kerék öszefüz biztos ami biztos 2milis dt-vel:D

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Ha csak és kizárólag görgõzés akkor nem kell másik felni, mert ugye az nem tölt be teherviselõ szerepet...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts
hello tervezem jövö télre egy bico épitését görgözéshez. úgy gondoltam jók az othon elfekvö kacatok de sajna felniböl csak tecsos szimpla falú alut találtam kérdés elég e a 140kilómhoz vagy vegyek egy rendes felnit? a válaszokat elöre is kösz mindenkinek

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

321 is mindent kibir amit egy 66kilos cc bringas adni tud neki

a 317 disc is amit egy 100 kilós cc-s tud neki adni...:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
tamnak race lite van. cerit agyak vannak benne, es 1800+ gramm.

Posted Image

a race X lite az 20dekaval konnyebb. szerintem alu kullokkel, konnyebb felnivel, es konnyebb [valszeg az lesz a hugi] hatsoaggyal ertek el.

Posted Image
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

tam
pontosan melyik bontrager kereked is van?
tömeg, ár és társai?
speckóban használod?

közben megnéztem a bicajszépségversenyen, meg a bontrager.com-on.
nehéz.
a race x lite bejövõs, de legalább drága is...
kb ugyanaz mint a Dt240es szett (agy, komplett kerék tömege) csak "kicsit" drágább

tamnak race-x-lite van. enyém volt.
hügi agyak vannak benne gyárilag.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
135 mili minden monti papucs, es 130 az orszagutiake. a kereked jo lesz az uj vazba.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

AS_Pauly

AS_Pauly

vendég

• fórumtag
  • 110 posts
Hi!

Elõre szólok láma vagyok és nincs idõm végigolvasgatni a fórumot, hirtelen kell az okosság.

A vázak villasarutávolsága állandó, vagy nem? Ha tehát van egy WTB Laserdisc kerékszettem, akkor mellényúlhatok-e azzal, hogy rossz vázat veszek hozzá? Az én esetemben Merida Mission 04.

Ja és még annyi, hogy ha lemérem a hátsó agyam azon részét, ami ténylegesen beszorul a vázba, az 130mm, ha azt a részt is beleszámítom, amivel felfekszik, akkor 135mm. Namost akkor milyen kell legyen a villasarutávolsága a váznak? 130 v. 135mm?

Lécci segítsetek, mert nem akarom kidobálni a hátsó kerekem rossz váz vásárlása miatt!

THX

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
tam
pontosan melyik bontrager kereked is van?
tömeg, ár és társai?
speckóban használod?

közben megnéztem a bicajszépségversenyen, meg a bontrager.com-on.
nehéz.
a race x lite bejövõs, de legalább drága is...
kb ugyanaz mint a Dt240es szett (agy, komplett kerék tömege) csak "kicsit" drágább

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ez azert nem ilyen egyszeru. a Sun meg a DT is csinal nagyon jo felniket. De en meg Bontragert hasznalok, es semmi hiba vele. 28lukas, hegesztett, belsonelkuli. es konnyu.

RAUH-Welt
B E G R I F F

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Felni?

Szerintem van a Mavic meg a többi.

GT-Atee

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
ok :) remélem nem is menne bele egy eséstöl ekkora 8as mint a mostani gyári Alex-be....

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
321 is mindent kibir amit egy 66kilos cc bringas adni tud neki

RAUH-Welt
B E G R I F F

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Csak 66kg, akkor mavic 317.

A sebesség mindent megold.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
ok tehát a nova az nem kérdés.kössz a tippeket. mavicrol van vkinek vmi tapasztalat? inkább az xm 325öt venném mert az is ua ebikeon mint a 321 es. igaz h a 325 ös nehezebb de arra azt irták h extrém felhasználásra :D az remélem akkor birná a 66 kilom alatt :)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
inkább nova és cc-re minek st?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár