Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12576 hozzászólás a témában

Willmaker

Willmaker

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Szevasztok!

Plz segítsetek nekem...
Dh felnit szeretnék keresni a bicómba, és valami erõs,de "viszonylag" könnyû felnit keresek.
Most hátul már cserére szorul az excalibur Dh-m, elöl pedig egy mavic729ex figyel.
A Mevic igen jó, csak máris van raja egy felütés:( (3hónapja van +)
Nemtudtok leehtõleg valami jó 36l-es felnit? (lehetõleg fehéret...:P)
A syncross csak 32est gyárt?:confused:
Elõre is köszönöm.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Itt kotorászhatsz: http://www.neuzer.hu...p?CategoryID=79

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.700 hozzászólás

Szerintem :).....
Vegyél Novatec light agyat.

tudatlan vagyok, de valaki megosztaná, hogy ilyen agyat hol kapni, mennyiért, és egyáltalán a Novatecnek van valami honlapja?

Nova hátsó agyam van, és tök légedett vagyok vele, csak hát nehéz.. ja, meg B+ Zero a felni is, de akkor még nem figyeltem a súlyra :)
különben bírja jól tényleg. megy is a tandembe, ha elkészül a váz! :D

köfi.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
be vannak füzve szal nem lenne valami pontos a mérés :)

naizé asszem meg is válaszoltam.
sun honlap nem túl informatív.. de googli segített
SL: 543mm ERD
DM24: 543.6mm ERD :)

edit: thx! dt-n én is néztem de sztem a singletrack pont rosszul van megadva :o

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A DT honlapján a küllõhossz számító oldalon elég sok felni belsõ átmérõje meg van adva.

A sebesség mindent megold.

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Szerintem is.
De mérd meg a felniket belülrõl h. mekkora, és ha ugyanakkora akkor mehet!
Üdv!
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Alexrims DM24 felni cserélhetõ Singletrackre küllõcsere nélkül?

így ránézésre kb jónak tünik nekem..

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
altalaban ket csapagy van az agytest ket szelen, a plusz 1-2-3 az meg mind a racsnitest alatt van. mondjuk oda 2 is boven eleg, mert sztem 3-at tenni bele mar felesleges sulytobblet.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Mivel úgy tervezem, hogy elösször megveszem hozzá az agyakat aztán késõbb lecserélem a felnit is, mivel nyáron fogom megkeresni rá a zsét ^^. És nem a súlya miatt veszem az agyat hanem azért mert, iparis + tárcsás (+ súly). De várok pár tanácsot utánnanézek azoknak a cumóknak oszt meglátom :D

Szerintem :).....
Vegyél Novatec light agyat.
Mert így messzirõl a helium agy olyan szabadonfotóval rendelkezik mint az American classic WTB Ritchey Chin Haur agyak
és hát ezek.... de többet írnak róla az ezeknek megfelelõ helyen.
A felni meg szíved joga.
Nekem sem volt bajom a Zeroval.
De ha egyszerre csinálod az új felnivel az agycserét megspórolod a küllõket és a fûzést..
Üdv :)
Valaki elmondaná hova teszik azt az ötödik csapágyat a helium agyban?
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

LiLZs2

LiLZs2

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Mivel úgy tervezem, hogy elösször megveszem hozzá az agyakat aztán késõbb lecserélem a felnit is, mivel nyáron fogom megkeresni rá a zsét ^^. És nem a súlya miatt veszem az agyat hanem azért mert, iparis + tárcsás (+ súly). De várok pár tanácsot utánnanézek azoknak a cumóknak oszt meglátom :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Az a furcsa ebben, hogy egy 300g-os agyhoz szeretnél egy kõnehéz felnit.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ja hát ha otthon van egy zero felni, akkor legyen az, végülis ingyen van. aztán majd ha nem bírja a strapát, akkor majd veszel valami erõsebbet...

de tény és való, hogy 10-12 ezerért már kapsz 2 darab erõsebb és könnyebb felnit.

LiLZs2

LiLZs2

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Mert egyenlõre csak tervezgetem a dolgokat, meg a Zero felnivel nem sok gondom volt eddig :D, 0 8-cas, nem lett tojás sem :D. Meg eleve ilyen makacs természet vagyok, igaz nemtudom miért :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Miért ragaszkodsz a zero felnihez? Sokkal könnyebbek és erõsebbek is vannak.

LiLZs2

LiLZs2

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Szóval ez a B+ Helium tárcsás elsõ: 2db zárt ipari csapágyas, 150 gr + gyorszáras
hátsó 5 db zárt ipari csapágy, 305 gr, 7075 Al kazettatest, 6 kilincses CrMo acél racsniszerkezet + gyorszáras.
csekert.hu --> B+ katalógus 2007. De mivel csak 32 lyukuba van, így nem lesz jó Zero felnimhez, valszeg veszek majd hozzá 1 másikat. Vagy veszek 1 B+ Revolution agyat. (B+ -al nagyon kevés rossz tapasztalatom van :D, legalábbis kerék terén). Aki ilyen agyakkal rendelkezik írjon róla pár sort plz.
És nemtudok írni, szóval abba nem belekötni ^^.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A quando agyak szabadonfutó mechanikája sz@r. Az xt és a nova sokkal megbízhatóbb.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Könnyû novatecet, xt-t.

xt mennyivek jobb ? vagy akár a nova ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Könnyû novatecet, xt-t.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

b+ zero felnit én hanyagolnám, egy 30ezres nagyságrendû agy megérdemel legalább egy sunt (cr18, mach iv pl.), ha nem egy mavicot (xm317 pl)...

a probike árlista szerint xtr '03 tárcsás elsõ + hátsó agy 40+23=63 ezer forint, ami nem sokkal több, mint a ~60 ezer. esetleg ha ez sok, akkor meg xt, bár nem tudom, milyen súlyban mozog ez a b+ helium.

xt nél könyebb, xtr-nél nehezebb, viszont csapágy van benne, nem csak belehányt gólyók össze-vissza.....amúgy ha ugyanerre a qundo agyra b+ helyett sun ringlé matrica van rakva akkor meg überalles igaz ? :)
-már ha ez az a bazmeg agy amire gondolok-
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
b+ zero felnit én hanyagolnám, egy 30ezres nagyságrendû agy megérdemel legalább egy sunt (cr18, mach iv pl.), ha nem egy mavicot (xm317 pl)...

a probike árlista szerint xtr '03 tárcsás elsõ + hátsó agy 40+23=63 ezer forint, ami nem sokkal több, mint a ~60 ezer. esetleg ha ez sok, akkor meg xt, bár nem tudom, milyen súlyban mozog ez a b+ helium.