vannak olyan felnik amelyeken végig körbe van egy fekete vékony csík na ha az elfogy akkor érdemes felnit cserélni
OK, csak az én felnimben nincs olyan fekete csík...
vannak olyan felnik amelyeken végig körbe van egy fekete vékony csík na ha az elfogy akkor érdemes felnit cserélni
Még egy utolsó :offtopic: :
Nem a megfogalmazással volt bajom, hanem hogy egy hátsóagy esetében az a legfontosabb szempontod, hogy hangosan reteszeljen...nem az, hogy olcsó legyen, vagy tartós, vagy kónuszos, átütõs, könnyû, vagy ilyenek, hanem hogy hangos...
Vétel és vége.
Ugy megfelel akkor h " HANGOS RETESZELÉSÛ AGYAT" ??
idiota kerdesre idiota valaszt kapsz. ennyi
tegyel fel egy ertelmes kerdest
Kösz az idiótaságodat!
Valaki mástól kérnék értelmes választ! Köszi
RAUH-Welt
B E G R I F F
Camping Joe!
Gepida a te agyad!
2 ics csodajó!!!
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Esetleg nyúljatok anyutól egy ruhacsipeszt, és egy káró 4-est csiptessetek a támvillára. Az erõssége, tömítettsége, élettartama mellékes, a lényeg, hogy hangos legyen...LOL...
sztem próbáld meg beszóritani a költségvetésbe a 717 discet.....Felnit keresek. 400gr körül, 32 lyukkal, csak tárcsásat és natúr alu színben, kb 8000Ft/db-ig.
Eddig ezeket néztem:
Mavic 317
SUN UFO
SUN DS1
A mavic drága, a v-fékes 317 nehéz (kb 440g). Amúgy jó lenne...
Az UFO "túl könnyû", ahogy tudom nagyon cc-versenyzõs. Kicsit félek tõle.
A DS1 jó volna (súlyra, árra), de ahogy tudom, csak fekete van. :-(
Egyéb alternatívák, ötletek?
egyertelmu
ez kell neked
XC717 Disc. 420gramm. es sulyahoz kepest meglepoen eros.
edit
ja nem lattam, hogy van ar-hatarod... valszeg nem fer bele a 8K huf-ba igaz? kar...
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Könnyû, erõs, olcsó. Kettõt választhatsz. Sajnos.Felnit keresek. 400gr körül, 32 lyukkal, csak tárcsásat és natúr alu színben, kb 8000Ft/db-ig.
Eddig ezeket néztem:
Mavic 317
SUN UFO
SUN DS1
A mavic drága, a v-fékes 317 nehéz (kb 440g). Amúgy jó lenne...
Az UFO "túl könnyû", ahogy tudom nagyon cc-versenyzõs. Kicsit félek tõle.
A DS1 jó volna (súlyra, árra), de ahogy tudom, csak fekete van. :-(
Egyéb alternatívák, ötletek?
Tudna vki ajánlani nekem egy jó hangos hátsó DH/Fr agyat olyan 10ropi körül? Köszi:)
Ez engem is érdekelne;)