Jelentkezz be Regisztrálj
Keréképítés
Írta 2007. július 19. - 17:36
Más: Ha nem tárcsás, mehet bátran revolution-al
Megint más: Igen, szétcsaptam eddig 3 Sun felnit (MachIV) de fél évig jó, és olcsó is úgyhogy tökmind1
Írta 2007. július 19. - 17:24
Azon gondolkozom hogy szeretnék 1 kereket piros alu anyákkal füzetni... Mikor ezt közöltem a bicikli boltossal azt mondta ,hogy azek nem jók mert nem lehet õket centírozni ,mert elkopnak az anyák a küllõkulcs hatására. Kérlek írjátok meg milyen tapasztalaitok vannak ezzel kapcsolatban (alu küllõanyák). Elõre is köszönöm
Írta 2007. július 19. - 16:51
Gondolkodom egy DT Revolutionnal fûzött keréken, de hallottam olyat, hogy hátsó kerék hajtás oldalon nem igazán kívánatos. Ez igaz?
nekem volt Revoval fûzött hátsókerekem, 3 év alatt semmi baja nem volt (persze, lehet mert <60kg vagyok, de szerintem nyugodtan fûzd azzal)
Írta 2007. július 19. - 16:30
Írta 2007. július 18. - 11:08
A sebesség mindent megold.
Írta 2007. július 18. - 10:50
súlya és profilja alapján az már rég nem am felni, az alapján inkább enduro/fr de ahhoz meg gyengemost penz hijan kenytelen leszek atmeneti megoldaskent venni vmi olcsobb felnit, aztan kesobb esetleg egy 717, hatha az tobbet bir. Amugy a sun rhyno lite elvileg mire valo, sulya es profilja alapjan nekem AM felninek tunik. A sun szar anyagbol gyartja ezeket? Mibol gondolod, neked szetutodott?
gyári ajánlás szerint az illesztett az xc felni ami elég vicces, a hegesztett meg dh amin szintén vicces a v-fék felület
ez inkább ilyen múlt századból itt maradt cucc lehet, amikor még 6 centis telóval, merevfarú v-fékes géppel dh-ztak
nekem volt mert mikor kezdtem akkor jó erõs legyen bírja a súlyomat alapon, de egy megváltás volt lecserélni 517-es mavicra....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. július 18. - 10:32
Ha drága helyen vetted és nem néztél körül máshol, az nem a Mavic hibája. Szerintem.
Amugy meg a Sun az ritka gagyi anyagból hozza össze a felniket, mondom annak ellenére, hogy nekem is van Sun felnim, mivel a pénz nagy úr. De nem említhetõ 1 lapon a Mavic-al...
most penz hijan kenytelen leszek atmeneti megoldaskent venni vmi olcsobb felnit, aztan kesobb esetleg egy 717, hatha az tobbet bir. Amugy a sun rhyno lite elvileg mire valo, sulya es profilja alapjan nekem AM felninek tunik. A sun szar anyagbol gyartja ezeket? Mibol gondolod, neked szetutodott?
Írta 2007. július 18. - 10:04
Amugy meg a Sun az ritka gagyi anyagból hozza össze a felniket, mondom annak ellenére, hogy nekem is van Sun felnim, mivel a pénz nagy úr. De nem említhetõ 1 lapon a Mavic-al...
Írta 2007. július 18. - 09:53
(#2871)
köszi!
Írta 2007. július 17. - 15:51
Írta 2007. július 17. - 15:50
9-ért XC 717 van..hat igen...nekem a "kilencropis hobbikategória" ami bassza a csoromet, mert 9 ropiert mar nem egy hobbikategorias gyenge felnit szeretnek. Mas gyartok (most pl a sun rims-et nezegetem) 5-6 ropiert tudnak olyan felnit csinalni, ami nem papirbol van, akkor a mavic 9penzert miert nem( ha a kulonbozetet be is tudhatjuk a nev megfizetesenek)? Amugy a 317 disc verzio kicsit szelesebb profilu nem?
Írta 2007. július 17. - 15:10
egyébként drágán vetted, legútóbb mikor néztem 6 k körül mérték a vfékes 317-et......hat igen...nekem a "kilencropis hobbikategória" ami bassza a csoromet, mert 9 ropiert mar nem egy hobbikategorias gyenge felnit szeretnek. Mas gyartok (most pl a sun rims-et nezegetem) 5-6 ropiert tudnak olyan felnit csinalni, ami nem papirbol van, akkor a mavic 9penzert miert nem( ha a kulonbozetet be is tudhatjuk a nev megfizetesenek)? Amugy a 317 disc verzio kicsit szelesebb profilu nem?
Írta 2007. július 17. - 11:11
Nem titkolom, mavicpárti vagyok.
Az "evolúció", remélem jól emlékszem: 217 - X517 - XC717 (V fékesek, ugye)
Ha olyan felnit szeretnél, mint a haverodnak volt nyolc évig, vastagabban kell befizetned (olyan 12-13 ropi körül)
A 217-es a legbrutálabb CC felni volt a palettán a maga idejében, nem "kilencropis hobbikategória".
De vegyél más márkát, ha gondolod....nyilván olcsóbb lesz.
hat igen...nekem a "kilencropis hobbikategória" ami bassza a csoromet, mert 9 ropiert mar nem egy hobbikategorias gyenge felnit szeretnek. Mas gyartok (most pl a sun rims-et nezegetem) 5-6 ropiert tudnak olyan felnit csinalni, ami nem papirbol van, akkor a mavic 9penzert miert nem( ha a kulonbozetet be is tudhatjuk a nev megfizetesenek)? Amugy a 317 disc verzio kicsit szelesebb profilu nem?
Írta 2007. július 16. - 20:58
V-fekes, es konnyu, az egy dolog, en is konnyu vagyok, de megiscsak mavic, meg
megiscsak 9ropi/db. Haveromnak 8 evet birt a 217es mavic felni, es tavaly adta meg magat, mert elkopott a fekezofelulet es kirepedt, de egy darab felutes sem volt rajta, es meg mindig kor alaku... Ezek utan asszem 5 ropiert veszek vmi sun felnit osztjonapot, mavic meg bekaphatja
Nem titkolom, mavicpárti vagyok.
Az "evolúció", remélem jól emlékszem: 217 - X517 - XC717 (V fékesek, ugye)
Ha olyan felnit szeretnél, mint a haverodnak volt nyolc évig, vastagabban kell befizetned (olyan 12-13 ropi körül)
A 217-es a legbrutálabb CC felni volt a palettán a maga idejében, nem "kilencropis hobbikategória".
De vegyél más márkát, ha gondolod....nyilván olcsóbb lesz.
Írta 2007. július 16. - 12:46
A v-fékes felnik azonos súly mellett gyengébbek, de általában nehezebbek, mint a tárcsásak és így ugyanolyan erõsek.
Írta 2007. július 16. - 12:39
szerintem eloszor illene megismerni a szitut, mielott eszt oszt az ember
elnézést mégegyszer:) te viszont beírhatnád hamarabb mire használtad
majd legközelebb jobban csináljuk
Írta 2007. július 16. - 12:33
ha ez igaz, akkor inkább diszkeset veszek, a fékfelület úgyis csak "tartalék" lett volna..
Írta 2007. július 16. - 12:25
hát v fékesrõl semmiEgy merevvillás v-fékes gépbe menne 95kg alá (alám), szóval jó lenne, ha nehezen lehetne 8ast rakni bele.
mindensetre jobb anyagból van mint a 317, meg hegesztett szal valamivel különb mint az
Írta 2007. július 16. - 12:19
Írta 2007. július 16. - 12:10
csak közvetett, amennyiben a 719 valóban a cmax xl rokona.....mindenesetre az brutál erõs...Nem a gumiméret a probléma (abból csak a felhasználásra következtettünk, oldalfalvédelem, de tévedtünk). Xm719-cel van valakinek tapasztalata?
de 04-ben a jobb dawgokat azzal szerelte a kona szal vszínû gyenge nem lehet.....