Hol van mostanában jó áron fekete 717-es V-fékes felni?
Nem mondod, hogy már szétküldted, az enyémek még be sem rezegtek... Vagy másik gépre kell?
Hol van mostanában jó áron fekete 717-es V-fékes felni?
....elõl radiál, hátul hajtás oldalon 3 kereszt másik oldalon radiál
A sebesség mindent megold.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
717-est bõven bevállalhatod 90 fölött is, inkább a küllõk amikkel valóban óvataskodni érdemes...Azt hiszem összeállt fejben, hogy milyen kerekeim lesznek jövõre (tél végefelé lesz összerakva): xt'08 ezüst agyak+ dt 2-1,5-2 küllõk elõl radiál, hátul hajtás oldalon 3 kereszt másik oldalon radiál+ xc717 felni(v-fékes), ha 90kg alatt leszek, ha nem akkor b+ 2-1,7-2 küllõk és xm719 felni.
A sebesség mindent megold.
a hegesztett mtx tutira erõsebb.új hátsó kereket tervezek építeni, sztetek rigida disc bull felni elég erõs ahhoz h bírja a durvulást?
szimpi benne h olcsó és értelmes súlyba van.
vagy inkább gyûjtsek még picit és mtx?
esetleg vmi más hasonló árú cucc?
vagy egyikse erõsebb lényegesen a mostani dual duty fr-nél?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Heló!!
A formula agyak mennyire jó "minõségûek"?
gondolom gyárt "jó" agyat is..de az itt mo-n nincs..csakhát a formula honlapon elég látványosan néztek ki (tudom parasztvakítás )
köszi
pá
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Hát lehet, hogy csak nekem de kajakra fordítva van az egész...nna, elkeszult az elso kerek is:
Rabbit: Balazs fuzte, azt mondta, ez a shimano ajanlas tácsafékhez
elvileg a 8-as és 9-es fogsor ugyanolyan széles... nekem is bazi kicsi hely van, de elfér a lánc gond nélkül (mondjuk az 8/9-es agy)
a helyedben megnézném amit említettem, a kónuszanyáknál lehet hogy alapban is van alátét, ha meg nincs, akkor kéne betenni max 1mm-t jobb oldalra... a tengely beállítható úgy, hogy középen legyen, csak az agyat kéne eltolni picit balra. de ez csak ötlet, nem biztos hogy kivitelezhetõ - és figyelj azért a biztonságra...
Hát, az 1mm szerintem még nagyon kevés lenne, de megpróbálom, mennyire tudom az agyat balra tolni a tengelyen.
hopp: most látom, ez egy régebbi váz lesz, igaz? azzal a fajta váltótartó füllel, ami becsúszik a ferde csúszópapucsba? nem kellett feszegetni a hátsó villát, hogy beférjen a kerék? no mindegy, szerintem itt a váltótartó fület nem készítetteék fel rá, hogy ilyen kicsi fogaskerék is lesz ott, ezért ha tényleg az a bûnös, nekimennék köszörûvel a felsõ sarkának.
Bocs, a kép beszúrás nem jött össze... talán így:
http://img404.images...=pdr1153kl4.jpg
hüha... nem lehet alátátezni, hogy balrább tolódjon egy millcsit mondjuk? vagy nem hiányzik eleve valami alátét a kónuszanyáknál?
Sziasztok! Valaki meg tudná mondani, hogy mekkora a tengely és kazettatest méretek közti különbség 7/8 és 8/9 sebességes hátsó V-fékes agyak között? Van egy 7/8 sebis agyam, amire ugyan szépen ráment egy 9-es fogsor, de ha leváltok vele a legkisebb fogaskerékre, akkor a lánc súrolja a vázat. Elõre is kösz mindenkinek!