Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12576 hozzászólás a témában

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.700 hozzászólás
nekem 9e volt a fûzés alapanyaggal (2-es ezüst DT + réz anya, 64 db) két kerékre. ha ott vettem volna a többi anyagot is, akkor kb. 5 körülre jött volna ki (munkadíj kedvezmény).

a tavaly ugyanitt fûzetett B+ Zero felni, Novatec + Alivio agy, 36 DT küllõs kerekek meg 500 MTB és 500 tandem kilométer után jelentik, hogy semmi bajuk :) pedig a tandemben kapják az ívet, 170 kiló + nem mindig sikerül kikerülni a kátyúkat ;)

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

még jó , hogy....:) súlyra neked mennyi? tartós is?

Ajajj.. súlyt ne kérdezd, nincs grammérõm. Mondjuk a fekete felni és küllõ új, de a régi, ezüst 717 és küllõ is jól bírta a kiképzést. Három hónap, mindennapi használat alatt az XT agyakkal sem volt gondom. Nyolcas nincs a kerékben, - pedig patkánál, városban sem kímélem - a küllõk nem lazultak ki.. Szóval eddig bevált.

Üdv.
Grande

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Hehee.. ugyanez a kerékszett Nekem is :) De feketében ám, mert az a dögös!!
Üdv.
Grande

még jó , hogy....:) súlyra neked mennyi? tartós is?

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

köszi...nekem 6 kilót mondtak a kettõre, meg vagy félnapos munkát... megbízom a srácban:) 717-DT-XT-alu küllõanyák... lett a végleges... ha lúd legyen kövér..:D

Hehee.. ugyanez a kerékszett Nekem is :) De feketében ám, mert az a dögös!! Egyébként lehet, hogy 7000e a kettõ csak rosszul emlékszem. Öregszem no..

Üdv.
Grande

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

4-10e ft.

köszi...nekem 6 kilót mondtak a kettõre, meg vagy félnapos munkát... megbízom a srácban:) 717-DT-XT-alu küllõanyák... lett a végleges... ha lúd legyen kövér..:D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
4-10e ft.

A sebesség mindent megold.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

mennyibe kóstál általában két kerék fûzése?

Ha jól emlékszem, Nekem 7000 Ft / kerék volt. Nem tudom, ez mennyire reális..

Üdv.
Grande

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
mennyibe kóstál általában két kerék fûzése?

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Bezony. A jó kis 8 éves coolstop szürke canti fékpofám már a harmadik felni is megette :)

--Trifo

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Az is és a felni is.

A sebesség mindent megold.

gabor89

gabor89

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Nem úgy van, hogy a fékpofa kopik??? :-D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

SZiasztok, nem tudom vol-e róla már szó, de egyCaprine Epik 70-eset vennék és abban van egy MACH 210 dupla falú, betétes felni, amirõl szó lenne. Milyenek a tapasztalatok? Nem csak aszfaltra használnám. :-D CC-re lesz.

jó az kezdésnek, ráérsz akkor lecserélni mikor elkopott a fékezõfelülete.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

gabor89

gabor89

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
SZiasztok, nem tudom vol-e róla már szó, de egyCaprine Epik 70-eset vennék és abban van egy MACH 210 dupla falú, betétes felni, amirõl szó lenne. Milyenek a tapasztalatok? Nem csak aszfaltra használnám. :-D CC-re lesz.

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 hozzászólás
Szevasztok!
Szerintetek melyik agy lenne jobb hátra ugrálgatáshoz? Az új XT vagy a Novatech D042SB10mm-is tengely, 4 ip. csapágy, nem a vastag gyorszáras.)
A válaszokat elõre is köszi!
The quick brown fox jumps over the lazy dog.

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Az új (9/07) Bike-ban van kerékszett-teszt (de szép szó:)), és ott külön megdicsérik:

"DT Swiss: Das "RWS"-Ratschensystem der DT-Schnellspanner sorgt für extrem hohe Klemmkräfte bei simpler Handhabung."

más: 60 kg, 140 mm rugóút, ~AM felhasználás, ha esetleg oda jutok...;)
Mavic CrossTrail Disc - 100k
Mavic CrossMax Enduro Disc - 80k
Hope Pro 2 piros agyak, DT Rev. fekete 2.0/1.5/2.0 piros alu anyákkal, DT EX 5.1d/Mavic 819 UST - ~100k
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
  • LocationKelenföld

annyira nem olvasom, -németül sem tudok- inkább a tecnikai adatok....ha vmi nagyon érdekel annak neki esek szótárral, de az elég hosszadalmas

részletes fénykép nem volt, csak le voltak fótózva, ha lesz idõm elõásom a cikket és beszkennelem...

Húú, azt hálásan megköszönném.
Nagyon kíváncsi vagyok, elég karcsú, amit a neten lehet találni (még egy tisztességes kép sincs).
-A némettel én is hasonlóan állok, de majd megoldom dolgot családon belül. -

Minden Jóságot!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Ennek a legjobban örülök. Ez rendesen excenterrel rögzül, mint a hagyományos gyorszárak? Nem volt egy rendes fotó/ábra véletlen az újságban? (Te olvasol német Bike-ot, ha jól tudom.)
Ezt ugye a tárcsafék kártékony sarugyilkolása ellen találták ki?

annyira nem olvasom, -németül sem tudok- inkább a tecnikai adatok....ha vmi nagyon érdekel annak neki esek szótárral, de az elég hosszadalmas

részletes fénykép nem volt, csak le voltak fótózva, ha lesz idõm elõásom a cikket és beszkennelem...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Moratizo

Moratizo

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás
http://www.competiti...=529&MODE=&TFC=
" Szárnyak nélkül nem könnyû repülni." Horatius

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
  • LocationKelenföld

akkor nem hinném hogy kihaló mert elég új, asszem idei cucc, és eléggé szeretik a tesztekben....

Ennek a legjobban örülök. Ez rendesen excenterrel rögzül, mint a hagyományos gyorszárak? Nem volt egy rendes fotó/ábra véletlen az újságban? (Te olvasol német Bike-ot, ha jól tudom.)
Ezt ugye a tárcsafék kártékony sarugyilkolása ellen találták ki?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Igenis. Én sem tudnám szebben körülírni.

akkor nem hinném hogy kihaló mert elég új, asszem idei cucc, és eléggé szeretik a tesztekben....