Én meg odaírtam h. arra is jó
Mondjuk ha nem versenyzel, sztem nincs értelme kidobni 100 ft-ot küllõnként. Plusz még a revo-val fûzött kereket eleinte hetente be kell vinni centírozni amíg beáll.

Én meg odaírtam h. arra is jó
Mondjuk ha nem versenyzel, sztem nincs értelme kidobni 100 ft-ot küllõnként. Plusz még a revo-val fûzött kereket eleinte hetente be kell vinni centírozni amíg beáll.
Hali
Szeretnék fûzetni egy kerék szettet (32küllõst) és érdeklõdnék hogy szerintetek a 70Kg-mhoz elég lenne-e a DT REVOLUTION küllõ.Enyhe terepezés és túrákra lenne a cucc. :icon_smil
Kinek milyen véleménye tapasztalata van róla?
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960A dt swiss spokes calculator-ban az "intersections" mit jelent pontosan? Gondolom, a fûzés módjára utal és a küllõközöket jelenti, de mik az értékek a különbözõ keresztezések esetén? A radiális után megakadtam.
A sebesség mindent megold.
Én 1800-ért fûzök Debrecenben természetesen plussz a küllõ.
Nem volt valakinek gondja mostanság 2mm-es 264es DT küllõvel?
Leszakadt a feje +ilyesmi pedig ÚJ!
Ez eddig jó hír.
KB 2hónapja várok a Novatec elsõ agyra és most kitalálta a nagyker hogy nem is rendeltek.Pedig 1x vissza is hívtak hogy jön, lesz adatokt mindent elmondtak róla.
Sima (nem light) szériából elvileg van elsõ.Lehet azt rendelek.
Már erõsen gondolkodtam a Mavic CrossRide szetten is.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Én XT (Centerlockos) agyra füzetem a 717Discet+2 mm-es DT küllôimet. Igaz, csak három hónapja használom intenzíven, de eddig semmi gondom vele.
Üdv.
Grande
Hali
Srácok elsõ hátsó agyat keresek ipari csapágyasat 6csavaros tárcsás rögzítéssel, gyorszárasat és mondjuk vmi elfogadható súlyban.Novatecnek a light szériáját néztem ki, de abból nemvan elsõ.
Mi a véleményetek a Novatech agyakról esetleg ki milyen alternatívát tudna helyette.
Felnit Mavic XC 717 Disc-et néztem ki küllõ meg valamelyik DT lenne.