Jelentkezz be Regisztrálj

Keréképítés
Írta 2008. április 16. - 15:14

Írta 2008. április 16. - 15:07

Ezeket a kerekeket hol és mennyiért árulják? (egyik havernak hátsó kellene)
Szia !
Szerinem erre gondolsz: Shimano Deore LX kerékszett (WH-M565)
üdv.
Írta 2008. április 16. - 14:46

Ezeket a kerekeket hol és mennyiért árulják? (egyik havernak hátsó kellene)Ha erõs és olcsó kerék kell, lehet gyárilag kapni ilyet: deore/lx agyak, 2 mm küllõk, Mach1 2.30 felni. Gyenesdiási versenyen az uccsó 6 kmt felnin tekertem. Emelkedõ, köves lejtõ. Nem kíméltem. Felraktuk a centrírállványra, még 8as sem volt benne
A sebesség mindent megold.
Írta 2008. április 14. - 20:27

Valakinek van véleménye tapasztalata az American classic kerékszettekröl ?
http://ebike.hu/term...rek-szett/5563/
konkrétan erre a tipusra gondolok de nem ismerem a kerekeit és addig nem merek venni ilyet hiába a sulya kiváló az ára se rossz !
a american classicnak már olyan a kazettahangja mint a mavicoknak meg a dt-nek ? olyan "légkalapács szerü" ?

köszi a segitségeteket
Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."
Írta 2008. április 13. - 14:57

Írta 2008. április 13. - 11:00

jól tévedsz felni ügyben és ne vegyél ilyen kerékszettet, engem lebeszéltek ezekrõl az agyakról, azt mondták, inkább xt-t vegyek. letörött küllõperemrõl is volt szó az eltántorító okok között...
Nem veszek, találtam pár hozzászólást onyx-szal kapcsolatban.Arról lemondtam. XT kerék CRC-n nem volt raktáron így XT+XC717+sapim race lett végül. köszi
Írta 2008. április 12. - 22:45

78kg az nehéznek számít?
Kímélni meg nem kímélem, de nem is kap nagyot. Nem ugrálok vele. A mostani kerékbe (Rigida Sphinx, DT 2mm, szérián kívüli shimano agy) csak minimális nyolcas került. Amitõl tartok, az a 28 lyukas felni/agy pótlása ha szükségessé válna. :S
Egyébként, pontosan nemtudom leolvasni, de tippre a felni nem CR41 -mert olyan a DT-nek nincs- hanem XR 4.1 talán. Jól tévedek?
jól tévedsz felni ügyben és ne vegyél ilyen kerékszettet, engem lebeszéltek ezekrõl az agyakról, azt mondták, inkább xt-t vegyek. letörött küllõperemrõl is volt szó az eltántorító okok között...
Írta 2008. április 12. - 21:37

http://www.speed-way...D=232&katID=241
ez mennyire birja?Mármint ien freeride dh-s használatot. Mer az 570gramm megváltás lenne a doubletrackhoz képest.ja 61-2 kiló vagyok és nemverem oda gyakran
valaki valamit?:confused:
Írta 2008. április 12. - 12:17

Kímélni meg nem kímélem, de nem is kap nagyot. Nem ugrálok vele. A mostani kerékbe (Rigida Sphinx, DT 2mm, szérián kívüli shimano agy) csak minimális nyolcas került. Amitõl tartok, az a 28 lyukas felni/agy pótlása ha szükségessé válna. :S
Egyébként, pontosan nemtudom leolvasni, de tippre a felni nem CR41 -mert olyan a DT-nek nincs- hanem XR 4.1 talán. Jól tévedek?
Írta 2008. április 12. - 09:29

ha nem vagy tul sulyos, es nem utod nagyon a gepet, akkor eleg lehet.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. április 12. - 08:51

Tegnap megrágtam a dolgot, és már rendeltem volna az XT kerékszettet, de sajnos nincs készleten CRC-n.(eléggé ki van fosztva) Viszont megakadt a szemem ezen.
Az onyx agyak vannak olyan tartósak mint teszem azt az XT-k? Okozna e gondot, hogy csupán 28 küllõvel van fûzve? Megéri e ennyiért? (átszámítva kb 48-49eFt) Elõre is köszi.
Írta 2008. április 11. - 23:56

megrágom a dolgot, megnézem az lx kereket, ha drága akkor marad a rhino, most azért a 60g-ért nem lesz felemás a bicó. a mach4-est akkor hanyagolom, tuti ami tuti, hátha felugrik egy 10-es valamikor a pocakra, (jön az eb, az olimpia, sok tv sok pia sok kaja:), ne ezen múljon:)

minden rosszban van valami jó?

Írta 2008. április 11. - 23:22

Írta 2008. április 11. - 22:06

mindenki patkanak ejti, fuggetlenul attol hogy falun nott fel vagy varosban. de padkanak kell irni. ha nyelvtan oran nem figyeltel oda az meg megint nem a neveltetesed hibaja. ez alt. isk. 3ik osztalyos anyag. videken is, butapesten is.
persze ez az egesz tul van reagalva, de amennyire poennak szantak ok, annyira vehetted volna annak te is.
Épp ilyesmit akartam írni, de tamaska megtette helyettem. Köszi.
Írta 2008. április 11. - 22:02

nah szószátyárok akkor leírom mert látom szerettek ellenkezni.
Patka=padka; mjani01 és H.Zoli, az én szüleim falusiak voltak és tõlük tanultam beszélni. S itt így mondják. Nem tudtam hogy kell leírni ezek szerint de akkor sem kell bunkóskodni! Ti sem vagytok tökéletesek és ha más így viselkedik veletek biztos nem tetszene. Kíváncsi vagyok belátjátok vagy nem.
mindenki patkanak ejti, fuggetlenul attol hogy falun nott fel vagy varosban. de padkanak kell irni. ha nyelvtan oran nem figyeltel oda az meg megint nem a neveltetesed hibaja. ez alt. isk. 3ik osztalyos anyag. videken is, butapesten is.
persze ez az egesz tul van reagalva, de amennyire poennak szantak ok, annyira vehetted volna annak te is.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. április 11. - 21:50

ez mennyire birja?Mármint ien freeride dh-s használatot. Mer az 570gramm megváltás lenne a doubletrackhoz képest.ja 61-2 kiló vagyok és nemverem oda gyakran
Írta 2008. április 11. - 21:43

Mach IV-et nem tartom jó felninek. Ha erõs és olcsó kerék kell, lehet gyárilag kapni ilyet: deore/lx agyak, 2 mm küllõk, Mach1 2.30 felni. Gyenesdiási versenyen az uccsó 6 kmt felnin tekertem. Emelkedõ, köves lejtõ. Nem kíméltem. Felraktuk a centrírállványra, még 8as sem volt benne

Ha meg valami jobb kell, akkor tényleg vmi mavic felni, xt/nova agyak, dt 2 mm küllõ.
Írta 2008. április 11. - 21:19

Patka=padka; mjani01 és H.Zoli, az én szüleim falusiak voltak és tõlük tanultam beszélni. S itt így mondják. Nem tudtam hogy kell leírni ezek szerint de akkor sem kell bunkóskodni! Ti sem vagytok tökéletesek és ha más így viselkedik veletek biztos nem tetszene. Kíváncsi vagyok belátjátok vagy nem.
Nah de ON:
Szerintem attól ha valaki le és fel megy egy útszegélyen attól nem lesz 8-as benne. A mach4 szerintem is bírja és az ára sem vészes szerintem.
Írta 2008. április 11. - 21:04

Írta 2008. április 11. - 20:03