Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12596 hozzászólás a témában

Lokálmatador

Lokálmatador

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
És itt nézd meg:

http://www.bikediscount.hu/index1.html

http://www.allez.hu/...-MTB-kerékszett

Lokálmatador

Lokálmatador

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás

Ezeket a kerekeket hol és mennyiért árulják? (egyik havernak hátsó kellene)

Szia !

Szerinem erre gondolsz: Shimano Deore LX kerékszett (WH-M565)

üdv.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ha erõs és olcsó kerék kell, lehet gyárilag kapni ilyet: deore/lx agyak, 2 mm küllõk, Mach1 2.30 felni. Gyenesdiási versenyen az uccsó 6 kmt felnin tekertem. Emelkedõ, köves lejtõ. Nem kíméltem. Felraktuk a centrírállványra, még 8as sem volt benne :D

Ezeket a kerekeket hol és mennyiért árulják? (egyik havernak hátsó kellene)

A sebesség mindent megold.

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
Hello !
Valakinek van véleménye tapasztalata az American classic kerékszettekröl ?
http://ebike.hu/term...rek-szett/5563/
konkrétan erre a tipusra gondolok de nem ismerem a kerekeit és addig nem merek venni ilyet hiába a sulya kiváló az ára se rossz !
a american classicnak már olyan a kazettahangja mint a mavicoknak meg a dt-nek ? olyan "légkalapács szerü" ?:)
köszi a segitségeteket

Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."

www.szksc.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Tökéletes választás.

Bögre

Bögre

vendég

• fórumtag
  • 208 hozzászólás

jól tévedsz felni ügyben és ne vegyél ilyen kerékszettet, engem lebeszéltek ezekrõl az agyakról, azt mondták, inkább xt-t vegyek. letörött küllõperemrõl is volt szó az eltántorító okok között...

Nem veszek, találtam pár hozzászólást onyx-szal kapcsolatban.Arról lemondtam. XT kerék CRC-n nem volt raktáron így XT+XC717+sapim race lett végül. köszi

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

78kg az nehéznek számít? :)
Kímélni meg nem kímélem, de nem is kap nagyot. Nem ugrálok vele. A mostani kerékbe (Rigida Sphinx, DT 2mm, szérián kívüli shimano agy) csak minimális nyolcas került. Amitõl tartok, az a 28 lyukas felni/agy pótlása ha szükségessé válna. :S
Egyébként, pontosan nemtudom leolvasni, de tippre a felni nem CR41 -mert olyan a DT-nek nincs- hanem XR 4.1 talán. Jól tévedek?

jól tévedsz felni ügyben és ne vegyél ilyen kerékszettet, engem lebeszéltek ezekrõl az agyakról, azt mondták, inkább xt-t vegyek. letörött küllõperemrõl is volt szó az eltántorító okok között...

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

http://www.speed-way...D=232&katID=241

ez mennyire birja?Mármint ien freeride dh-s használatot. Mer az 570gramm megváltás lenne a doubletrackhoz képest.ja 61-2 kiló vagyok és nemverem oda gyakran

valaki valamit?:confused:

Bögre

Bögre

vendég

• fórumtag
  • 208 hozzászólás
78kg az nehéznek számít? :)
Kímélni meg nem kímélem, de nem is kap nagyot. Nem ugrálok vele. A mostani kerékbe (Rigida Sphinx, DT 2mm, szérián kívüli shimano agy) csak minimális nyolcas került. Amitõl tartok, az a 28 lyukas felni/agy pótlása ha szükségessé válna. :S
Egyébként, pontosan nemtudom leolvasni, de tippre a felni nem CR41 -mert olyan a DT-nek nincs- hanem XR 4.1 talán. Jól tévedek?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
jol ne ki :)

ha nem vagy tul sulyos, es nem utod nagyon a gepet, akkor eleg lehet.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bögre

Bögre

vendég

• fórumtag
  • 208 hozzászólás
Jó reggelt!
Tegnap megrágtam a dolgot, és már rendeltem volna az XT kerékszettet, de sajnos nincs készleten CRC-n.(eléggé ki van fosztva) Viszont megakadt a szemem ezen.
Az onyx agyak vannak olyan tartósak mint teszem azt az XT-k? Okozna e gondot, hogy csupán 28 küllõvel van fûzve? Megéri e ennyiért? (átszámítva kb 48-49eFt) Elõre is köszi.

csuszi

csuszi

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
thx all. ez egy igazán segítõkész topic. fizetni hol kell?:)
megrágom a dolgot, megnézem az lx kereket, ha drága akkor marad a rhino, most azért a 60g-ért nem lesz felemás a bicó. a mach4-est akkor hanyagolom, tuti ami tuti, hátha felugrik egy 10-es valamikor a pocakra, (jön az eb, az olimpia, sok tv sok pia sok kaja:), ne ezen múljon:)
jó tré volt hogy a verdám totálra ment, de legalább rájöttem, hogy bicózni jó:)
minden rosszban van valami jó?:)

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
Sajnos nem értem ezt a tréfát. Nálam ez érzékeny pont önhibámon kívül írok ugy ahogy.Részemrõl ebben a topikban errõl ennyit. Spongyát rá :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

mindenki patkanak ejti, fuggetlenul attol hogy falun nott fel vagy varosban. de padkanak kell irni. ha nyelvtan oran nem figyeltel oda az meg megint nem a neveltetesed hibaja. ez alt. isk. 3ik osztalyos anyag. videken is, butapesten is.

persze ez az egesz tul van reagalva, de amennyire poennak szantak ok, annyira vehetted volna annak te is.

Épp ilyesmit akartam írni, de tamaska megtette helyettem. Köszi.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

nah szószátyárok akkor leírom mert látom szerettek ellenkezni.
Patka=padka; mjani01 és H.Zoli, az én szüleim falusiak voltak és tõlük tanultam beszélni. S itt így mondják. Nem tudtam hogy kell leírni ezek szerint de akkor sem kell bunkóskodni! Ti sem vagytok tökéletesek és ha más így viselkedik veletek biztos nem tetszene. Kíváncsi vagyok belátjátok vagy nem.

mindenki patkanak ejti, fuggetlenul attol hogy falun nott fel vagy varosban. de padkanak kell irni. ha nyelvtan oran nem figyeltel oda az meg megint nem a neveltetesed hibaja. ez alt. isk. 3ik osztalyos anyag. videken is, butapesten is.

persze ez az egesz tul van reagalva, de amennyire poennak szantak ok, annyira vehetted volna annak te is.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
http://www.speed-way...D=232&katID=241

ez mennyire birja?Mármint ien freeride dh-s használatot. Mer az 570gramm megváltás lenne a doubletrackhoz képest.ja 61-2 kiló vagyok és nemverem oda gyakran

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Sztem nem bunkóságnak szánták :)

Mach IV-et nem tartom jó felninek. Ha erõs és olcsó kerék kell, lehet gyárilag kapni ilyet: deore/lx agyak, 2 mm küllõk, Mach1 2.30 felni. Gyenesdiási versenyen az uccsó 6 kmt felnin tekertem. Emelkedõ, köves lejtõ. Nem kíméltem. Felraktuk a centrírállványra, még 8as sem volt benne :D

Ha meg valami jobb kell, akkor tényleg vmi mavic felni, xt/nova agyak, dt 2 mm küllõ.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
nah szószátyárok akkor leírom mert látom szerettek ellenkezni.
Patka=padka; mjani01 és H.Zoli, az én szüleim falusiak voltak és tõlük tanultam beszélni. S itt így mondják. Nem tudtam hogy kell leírni ezek szerint de akkor sem kell bunkóskodni! Ti sem vagytok tökéletesek és ha más így viselkedik veletek biztos nem tetszene. Kíváncsi vagyok belátjátok vagy nem.
Nah de ON:
Szerintem attól ha valaki le és fel megy egy útszegélyen attól nem lesz 8-as benne. A mach4 szerintem is bírja és az ára sem vészes szerintem.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Nézelõdj hátha találsz valahol akciósan mavictól valamelyik belépõ felnijét xm117, vagy valami hasonló. Ha ésszel padkázik az ember bírja a mach4-is, bár az én súlyommal mindegyik bírná :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
:D ,
egyébként szomszéd település.