csak akkor nem lesz többet ust
tudom, nem is azért mondtam neki. hanem,mert sok ds2-xcvel is csinálták ezt pl.
csak nem értem, hogy miért nem tud venni hozzá egy prestás belsõt.
pumpát én se kezelem finoman, de nekem még nem tört le
csak akkor nem lesz többet ust
csak akkor nem lesz többet ustazt, hogy jobb a presta szelep, mint a sima autós. úgyhogy vegyed nyugodtan. vagy kókány módra kifúrod a felnit...
azt, hogy jobb a presta szelep, mint a sima autós. úgyhogy vegyed nyugodtan. vagy kókány módra kifúrod a felnit...
Új kerekeket tervezek összedobni. 2008as cl XT agyak, mavic 719 disc felnik, DT 2-1,8-2es küllõk lennék.
Van még pár kérdés. Pl. elõre elég lenne a 717disc és bevállalható-e a 2-1,5-2-es küllõ?
Elõl 180as, hátul 160as tárcsa lesz, 70kg a "versenysúlyom". Hátra nem merek könnyû felnit tenni, mert szétverem, néha elfogy a rugóút a lábamból.
A másik kérdés, ha 2-1,8-2-es küllõkben gondolkodok, hogy 719Disc helyett 819 Disc, árban nincs nagy különbség, strapabíróságban nem tudom. A 819essel késõbb ha úgy adódna, mehetnék belsõ nélkül is. Ebben a felniben össz. az nem szimpatikus, hogy csak presta szeleppel mûködik.
Ki mit mond?
A sebesség mindent megold.
nem shimano betegseg. en megnezetnem egy szerelovel. garancia?
Milyen van most? Hány küllõs az agy amibe szeretnéd fûzni? Mire szeretnéd használni? Hány kg vagy? Milyen bringád van? Mennyit szánsz az egész project-re? V-, canti, vagy tárcsafékes a bringád?Felnit szeretnék cseréllni vmi strapabíróbbra, csak nem nagyon értek hozzá nagyon jól jönne 1 kis segítség.
valaki tolna egy pontos súlyadatot?
2008-as xt agyak (32L)
mavic xc717
dt 2-1.8-2
alu niplik
elég sok embernek lehet ilyen, valaki csak lemérte már
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
nemAz az XT hátsóagy tömeg ugye nem a 6 csavaros?
valaki tolna egy pontos súlyadatot?
2008-as xt agyak (32L)
mavic xc717
dt 2-1.8-2
alu niplik
A sebesség mindent megold.
agyagk 332/150 (gysz nélkül)valaki tolna egy pontos súlyadatot?
2008-as xt agyak (32L)
mavic xc717
dt 2-1.8-2
alu niplik