Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12596 hozzászólás a témában

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Mindenféleképpen én szeretném összerakni magamnak.Azon gondolkodok,hogy 32 vagy 36 küllõs legyen....
Azt akarom,hogy merev legyen a 75 kilómhoz.Szerintem a felni megvan ,marad a Mavic 717 és (ha tudok szerválni) Sapim CX Ray küllõkel.Az agy tipusa még titok számomra (: ,de szemezek a White H2 es agyakkal vagy 2007 es XTR.A DT 240s agyakról nem igazán találtam pontos áradatot.Örülnék ha tudnál segíteni ;)

másfél éve versenyzek dt240-dt revo- mavic 717 kombóval (tárcsafékes). hibátlan.
72-76 kiló közt mozgok.
dt 240es agyakat esetleg tudsz lõni olcsón ebay-en, vagy tavasszal figyeld az aprót, tuti lesz ilyen egy szezont futott dt 240es aggyal szerelt kerék versenyzõktõl. (ami egyébként hibátlan állapotú, H.Zolinak is ilyen forrásból van. kérdezd is meg Õt, mintha lettek volna neki felesleges dt 240-es agyai)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Nope náluk: http://www.actionsports.de/
A Fun Works is márka. Katalógus cucc, ugyan úgy, mint a Nope.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Sziasztok!
Még mindig fehér aggyal kapcsolatos kérdés: találtam egy ilyet:
Fun Works-zway, Nope.
Nem tudom melyik a gyártó, és melyik a tipus. Én a Nope-ot értelmezem gyártónak.....az lenne a kérdésem, ez az agy milyen felhasználásra készült?

http://picasaweb.goo...256752473813490
" A Cube el van vetve! "

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
32 és Revo. De ha nagyon törekszel a biztonságra, akkor elöl 32 és Revo, hátul 32 és Comp.

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 hozzászólás
Szerintetek 32 küllös kerék 2-1.8 as DT Competition küllõvel vagy 36-s 2-1.5 ös DT Revolution küllõvel.(75 kiló körül vagyok)

csabilc4

csabilc4

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 119 hozzászólás
Sziasztok!

Vettem egy crossride szettet, most rakom rá a kazettát. A távtartót, amit adtak a kerékhez a kazetta alá rakjam, vagy a rá a kazettára és rá a csavar? Elõször ráraktam távtartó nélkül, de kell rá nagyon lötyög.

Köszi!

kulitoko

kulitoko

törzsvendég

• fórumtag
  • 320 hozzászólás
Tegnap este a DT Onyx hatso agyam reteszelo kalapacsai szepen elnyirodtak :( Nem tudom pontosan mi a neve azoknak a kis izeknek szoval elnezest ha fejtorest okozok, en kalapacsnak neveztem el oket :D
Kerdes: tudok valahol venni ilyen reteszelo kalapacsaokat? A rotor bordas resze 100%-os, azon semmi kopas nem latszik, szoval csak kulon kalapacsokra lenne szuksegem.

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 hozzászólás

Szerintem ne erõltesd a CX-Ray küllõket. Szép meg jó, de az arra költött pénzbõl eggyel magasabb kategóriájú agyat tudsz venni. A DT 240/340, Chris King agyaknál jobbat nem találsz sehol sem. Írnám az XTR-t is, de az rendszeres karbantartást igényel. Utóbbival felér a White Industries vagy a Tune (szinte mindenük csereszabatos), a Hope, utána jön az összes többi. Persze vannak még hasonlóan jó egzotikus agyak, de azokat itthon nem lehet beszerezni (I9, Hadley, stb.)

Barnával beszéltem a Chiliben tegnap és szerintem White agyak lesznek benne.Ha megvan a KCNC-s Dávid telszáma megadnád kérlek.Köszi

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Mindenféleképpen én szeretném összerakni magamnak.Azon gondolkodok,hogy 32 vagy 36 küllõs legyen....
Azt akarom,hogy merev legyen a 75 kilómhoz.Szerintem a felni megvan ,marad a Mavic 717 és (ha tudok szerválni) Sapim CX Ray küllõkel.Az agy tipusa még titok számomra (: ,de szemezek a White H2 es agyakkal vagy 2007 es XTR.A DT 240s agyakról nem igazán találtam pontos áradatot.Örülnék ha tudnál segíteni ;)

Szerintem ne erõltesd a CX-Ray küllõket. Szép meg jó, de az arra költött pénzbõl eggyel magasabb kategóriájú agyat tudsz venni. A DT 240/340, Chris King agyaknál jobbat nem találsz sehol sem. Írnám az XTR-t is, de az rendszeres karbantartást igényel. Utóbbival felér a White Industries vagy a Tune (szinte mindenük csereszabatos), a Hope, utána jön az összes többi. Persze vannak még hasonlóan jó egzotikus agyak, de azokat itthon nem lehet beszerezni (I9, Hadley, stb.)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Van már 15-ös villád hozzá? Milyen?

vanilla-t rendeltem még augusztusban.. dehát "a villát a forgalmazóval történõ többszöri telefonos egyeztetés után sem sikerült beszerezni".. tehát még nincs meg..

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Van már 15-ös villád hozzá? Milyen?

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
sziasztok!

mit gondoltok a következõ konfigról:
syncros am dp25(avagy sun equalizer 29), dt champion black, kék niplik, elõre 15millis átütõs novatec agy, hátul do42sb, alu kazettatesttel. esetleg könnyebb felnit hasonló árfekvésben mifélét ajánlanátok..?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

a Mali 2008as katalogusaban csak a 340-es agy van benne, ami egy kicsit nehezebb, [196 / 335gramm nem pedig 154 / 273 gramm] de ugyanaz a minoseg es ugyanaz a profi reteszelo rendszer. az elvileg 27ezer elore, 54ezer hatra. huzos, de kb orokke tart.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Syncross agyakat forgalmaznak itthon is, de...a minõségük mostanság nem üti meg a kívánatos mércét sem.
Eset: nyáron két kpl. Syncross kerékszett is visszakerült tõlem a forgalmazóhoz, mert lógott benne a csapágy. Inkább fûztem amgamank két kereket sk. Mostanság nem fogadnék rá!
Chris King árban egy horror, és nem jobb annyival. White Industries dettó, bár mindkettõ amúgy jó minõségû cucc.

spa

spa

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás
27-es felnit régi Puch-hoz hol találok újjonan? Elõre is köszi.
Már ha egyáltalán kapható...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Van hazai forgalmazója
http://www.ftwbikes.com/

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
CK v-fékes agyakat mintha láttam volna valamelyik hazai webshopban.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 hozzászólás

Chris Kinget lehet venni EU-s webshopokbol, ausztriabol, nemetorszagbol, vagy angliabol pl, vam nelkul. es a postakoltseg sem oruletes. A Ringle agyak szerintem mar nem olyanok mint amilyenek regen voltak, bar akkoris inkabb csak a nevuk volt hires nem a minoseguk. szal tularazott az is mint a White Industries. Meg persze a King is :)

Ja, es raadasul a King nem szereti a sarat... [kaliforniaban terveztek, ott meg ugye sose esik az eso] Szoval en meg mindig vetnek egy pillantast a DT 240es agyra.

vagy akar DT komplett kerek? ha mar ugyis a XR 4.1es felnit nezted. XR1480

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

...amúgy Sun Ringle agyakat nézegettem ami annyira nem horror áru mint pl a White.A másik American Classic volt,de olvastam a testbike-on és megváltozott a véleményem . :D
Ha lenne amcsiban ismerõsöm akkor Chris King Classic lenne és hazaküldetném csomagként vám nélkül.
Bármi tapasztalototok van valamilyen márkával,örülnék ha megosztanátok velem (:

Chris Kinget lehet venni EU-s webshopokbol, ausztriabol, nemetorszagbol, vagy angliabol pl, vam nelkul. es a postakoltseg sem oruletes. A Ringle agyak szerintem mar nem olyanok mint amilyenek regen voltak, bar akkoris inkabb csak a nevuk volt hires nem a minoseguk. szal tularazott az is mint a White Industries. Meg persze a King is :)

Ja, es raadasul a King nem szereti a sarat... [kaliforniaban terveztek, ott meg ugye sose esik az eso] Szoval en meg mindig vetnek egy pillantast a DT 240es agyra.

vagy akar DT komplett kerek? ha mar ugyis a XR 4.1es felnit nezted. XR1480
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A Syncros egy túlárazott termék, úgy általában. Elvileg szerepel a forgalmazó kínálatában, de hogy gyakorlatilag melyikbõl van, arról nem tudok nyilatkozni.