Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Keréképítés

- - - - -

• Please log in to reply
12596 replies to this topic

kulitoko

kulitoko

törzsvendég

• fórumtag
  • 320 posts
az agy feloli oldalrol kell bedugni. Nekem is volt egy ilyenem egeszen addig, amig ki nem vettem... :D

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts

A mavic felnikhez jár presta szelep adapter. Melyik oldalról kell belerakni (már elfelejtettem, hogy volt gyárilag)?

nekem is van egy ilyen adapterem, de mavic felnim már rég nincs :D
no de nem egészem értem a kérdést. az enyém ugy néz ki hogy befele picit kúpos az alja és fent van egy pereme. a perem akad meg a felnin kint. fordítva valószinüleg be se menne ;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
az agy fele nezzen, befele.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
A mavic felnikhez jár presta szelep adapter. Melyik oldalról kell belerakni (már elfelejtettem, hogy volt gyárilag)?

A sebesség mindent megold.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ja a ringle kerekre vonatkozott a kerdes.

es en kerek elnezest, mert lattam hogy tarcsas az agy, de ez a Ceramic bezavart :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

ez most mi? a stumpjumperbe? azt hittem tarcsasitod

ez most nekem? amit képet adtam az tárcsás kerék...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
ha Rebell kerekére kérdez rá, akkor ez tárcsás kerék, legalábbis nekem az jön le a képek és az írás alapján

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ez most mi? a stumpjumperbe? azt hittem tarcsasitod

RAUH-Welt
B E G R I F F

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Ez sem kutyus (lehet olcsóban is találni..)
http://cgi.ebay.de/L...id=p3286.c0.m14

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

lett volna olcsóbban is ilyen súlyban nem!?
miért pont ez?

hát sokat forgolódtam, hogy ilyen súlyban mit kapni. van ugye dt swiss kerék az xc1450, aztán mavic crossmax slr, mindkettõ ÜBER áron. aztán van még a speci roval dt mechanikával, de az is drága (250k kisker) meg az xtr, de az is drága (még nekem is) és bárhogy néztem, ez lett a legolcsóbb. természetesen nekem nem a crc-s árat kell érte kifizetnem (aki vágja, hogy mit takar a hbpsi és hogy jöhetek a képbe annak gondolom nem kell magyarázkodni)
dt swiss xr 1450 (1450g) - 674 font
fulcrum red metal zero disc (1568 g) - 640 font
crossmax sl (1520g) - 570 font
shimano xtr (1540g) - 400 font

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
lett volna olcsóbban is ilyen súlyban nem!?
miért pont ez?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
na még 2-3 hét, és megvan az új kerékszettem :)
sun ringlé black flag ceramic disc.
1511 gramm a pár :D

(meg 450 angol font)
Feltöltött kép

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Ezzel az emberkével vettem fel a kapcsolatot(neki van egy ilyen kerékszettje DT 240 es agyakkal)
http://piacter.bikem...t=164613&cat=12
Szerinted 50 000 et megérne?állítólag 2000 km-t ment velük...Mit szûrsz le a kis képekrõl?

ha jó állapotban van a kerék, akkor ez reális ár lehet érte (mindenesetre alkudj belõle egy keveset - próba cseresznye alapon)
versenyzõ, 40 feletti kategóriában nyomja, ha valóban csak versenyeken ment vele, akkor garantált a jó állapot.

de azt figyelted, hogy ezek véfékes kerekek? az kell Neked?

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
hm ez jó ötletnek tûnik!
http://reviews.mtbr..../09/ac-rear.jpg
új AC kazi. beleraktak 3db acél pálcácskát az alu testbe.

csabilc4

csabilc4

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 119 posts

kazetta ala

köszi, én is így gondoltam logikusnak.

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 posts

másfél éve versenyzek dt240-dt revo- mavic 717 kombóval (tárcsafékes). hibátlan.
72-76 kiló közt mozgok.
dt 240es agyakat esetleg tudsz lõni olcsón ebay-en, vagy tavasszal figyeld az aprót, tuti lesz ilyen egy szezont futott dt 240es aggyal szerelt kerék versenyzõktõl. (ami egyébként hibátlan állapotú, H.Zolinak is ilyen forrásból van. kérdezd is meg Õt, mintha lettek volna neki felesleges dt 240-es agyai)

Ezzel az emberkével vettem fel a kapcsolatot(neki van egy ilyen kerékszettje DT 240 es agyakkal)
http://piacter.bikem...t=164613&cat=12

Szerinted 50 000 et megérne?állítólag 2000 km-t ment velük...Mit szûrsz le a kis képekrõl?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Katalógus cucc annyit jelent, hogy van a gyártó, aki gyárt "mindenkinek," és olyan márkajelzést szitáz rá, amilyet a megrendelõ kér. Ennek semmi köze a minõséghez.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Akkor igazán nem ér semmit? Ezt érted katalóguscucc alatt? :)
" A Cube el van vetve! "

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Sziasztok!

Vettem egy crossride szettet, most rakom rá a kazettát. A távtartót, amit adtak a kerékhez a kazetta alá rakjam, vagy a rá a kazettára és rá a csavar? Elõször ráraktam távtartó nélkül, de kell rá nagyon lötyög.

Köszi!

kazetta ala

RAUH-Welt
B E G R I F F

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Az hogy lenne feleslegben, az sajnos túlzás!
Az egyik dt kerékszettet árulom a komplett bringában, de már volt a kerekekre több jelentkezõ.
Tudja a nép, mi a jó!:)