hát heggesztett ilesztése van nem illesztett ez már önmagában is magáért beszél persze hogy megéri azt a 3 ropit.A Sun MTX mennyivel tud, bír többet mint egy S-type? Megér 3 k-val többet? Elöl én teljesen meg vagyok elégedve az s type-ommal, de hátulra nem tudom hogy az MTX hoszabéletû lenne-e... Mindenesetre a Hadley hátsó agyam megérdemel egy jobb felnit egy szétvert, felütött Syncross DS-nél
double tracket nem szeretnék mert ormótlanabb és nehezebb
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Keréképítés
Indította
Endroo
, 2006. január 10. 21:39
Írta 2008. november 28. - 23:31
Írta 2008. november 28. - 21:04
A Sun MTX mennyivel tud, bír többet mint egy S-type? Megér 3 k-val többet? Elöl én teljesen meg vagyok elégedve az s type-ommal, de hátulra nem tudom hogy az MTX hoszabéletû lenne-e... Mindenesetre a Hadley hátsó agyam megérdemel egy jobb felnit egy szétvert, felütött Syncross DS-nél 
RIDE OR DIE! :scared:
Írta 2008. november 27. - 21:02
A 10mm-s gyorszárasban KOYO csapágyak vannak. Lehet ezért drágább.
A sebesség mindent megold.
Írta 2008. november 27. - 20:45
ja egyetértek h gyárilag elég szar csapágyak kerülnek a novatec agyakba.
acél kazis van nekem is. megugrani nem ugrott még meg soha. a 3 kalapácsból 1 már kicsit "lomhább" a hangján hallani h már nem úgy reteszel mint új korában de ettöl függetlenül még szépen müködik.
kalapácsokról zsir le. tisztára törölni.
visszatolni a kazit.
majd olajat becsepegtetni neki.
acél kazis van nekem is. megugrani nem ugrott még meg soha. a 3 kalapácsból 1 már kicsit "lomhább" a hangján hallani h már nem úgy reteszel mint új korában de ettöl függetlenül még szépen müködik.
kalapácsokról zsir le. tisztára törölni.
visszatolni a kazit.
majd olajat becsepegtetni neki.
Írta 2008. november 27. - 20:02
Írta 2008. november 27. - 19:59
Írta 2008. november 27. - 19:51
részleteznéd? csak mert én is az említett agyat néztem ki(DO42SB, ha erre gondoltál Te is).
Üdv, ugyan nem nekem címezted a kérdést de én válaszolnék rá, mert ilyen agyat használok. Szóval a racsniszerkezetérõl annyit hogy néha tényleg nagyon ritkán megugrik a racsni. Ezen kívûl a kazetta testben lévõ két csapágyat ki kellett cserélni, mert már elkoptak. SKF került a helyükre nem volt nehéz cserélni õket. Ja az agyat májusban vettem. Bár a csapágy csere óta nem ugrott többet. Nekem bejön mindennel együtt az agy.
Írta 2008. november 27. - 19:50
részleteznéd? csak mert én is az említett agyat néztem ki(DO42SB, ha erre gondoltál Te is).
Az említett agyat veheted nyugodtan. Azért is , mert az acél kazettás, acél tengelyes, míg a Light CSAK az alu kazettában és az alu tengelyben más (minden mérete ugyan az). Szóval a Light elõbb menne tönkre...
Én is ilyen agyat használok. Volt Light is, fél évet sem bírt (másnak nagyon szuperál, csak én lehettem peches).
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!
Írta 2008. november 27. - 19:41
Az olcsóbbik XC/AM hátsó agynak a racsniszerkezetével eddig két ismerõsömnek van baja.
Nem a Light, hanem egyel alatta.
Írta 2008. november 27. - 18:57
Az olcsóbbik XC/AM hátsó agynak a racsniszerkezetével eddig két ismerõsömnek van baja.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2008. november 27. - 10:17
Írta 2008. november 27. - 01:45
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy a novatec agyaknak mennyire tartós, megbízható a racsnimechanizmusa, illetve jobb, vagy esetleg rosszabb, mint a 08-as xt agyaknak. Ha van valakinek tapasztalata, akkor azt szívesen venném. Elõre is köszönom....
Azt szeretném megtudni, hogy a novatec agyaknak mennyire tartós, megbízható a racsnimechanizmusa, illetve jobb, vagy esetleg rosszabb, mint a 08-as xt agyaknak. Ha van valakinek tapasztalata, akkor azt szívesen venném. Elõre is köszönom....
Írta 2008. november 26. - 22:45
Írta 2008. november 26. - 22:13
ezzel csak kiemelném hogy ha már e video után sem tud valaki kereket füzni az már valaminek a legallja lehet:DIlyet is ritkán lehet olvasni.
Írta 2008. november 26. - 20:28
...én kb mindenbõl 2 es vagyok a suliban kézügyességem nulla értelmi szint ugyanott... amatõr rokkant debil kezdõ vagyok...
Ilyet is ritkán lehet olvasni.
A sebesség mindent megold.
Írta 2008. november 26. - 19:47
Ez érdekes azóta én is ezt a videót találtam meg, amikor nem is azt kerestem, csak egy jó triálos oldalt, mert a biketrial.hu szünetel. Nem fura?
Írta 2008. november 26. - 17:15
látom nagyban megy itt piszkálódás és már megint a baromságon.na van egy magyar szervízvideó ez lenne az http://miskolc-trial...a.hu/hirek.html .én kb mindenbõl 2 es vagyok a suliban kézügyességem nulla értelmi szint ugyanott de az a videó segített és kész a kerékszettem. 2óra alatt orrától a farkáig.(amatõr rokkant debil kezdõ vagyok aki elöször csinált ilyet és csak a videó egyengette utamat e téren)szóval ha ezekután sem megy valakinek az megérdemli hogy szervizeltsse a kerekét.
igen 3 keresztes füzés van a videón és mindegy hogy mekkora a felni mindegy hogy hágy küllõd van.ns SOK SIKERT:D:D:D:D:D:D:D:D:D
igen 3 keresztes füzés van a videón és mindegy hogy mekkora a felni mindegy hogy hágy küllõd van.ns SOK SIKERT:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Írta 2008. november 26. - 16:52
Én speckó hármad kereszt fûzõsre gondoltam, de ez is jól jöhet.
Köszi szépen!
Köszi szépen!
Írta 2008. november 25. - 21:28
Írta 2008. november 25. - 21:18
Köszi koca, végre valaki aki nemkezd röktön gyilkolni! Amúgy én meg nem tudom azt sajnálni, aki csak oltogatni tud! Bocsi még egyszer, hogy élek!

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére