Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12596 hozzászólás a témában

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás

A Sun MTX mennyivel tud, bír többet mint egy S-type? Megér 3 k-val többet? Elöl én teljesen meg vagyok elégedve az s type-ommal, de hátulra nem tudom hogy az MTX hoszabéletû lenne-e... Mindenesetre a Hadley hátsó agyam megérdemel egy jobb felnit egy szétvert, felütött Syncross DS-nél :D
double tracket nem szeretnék mert ormótlanabb és nehezebb

hát heggesztett ilesztése van nem illesztett ez már önmagában is magáért beszél persze hogy megéri azt a 3 ropit.

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
A Sun MTX mennyivel tud, bír többet mint egy S-type? Megér 3 k-val többet? Elöl én teljesen meg vagyok elégedve az s type-ommal, de hátulra nem tudom hogy az MTX hoszabéletû lenne-e... Mindenesetre a Hadley hátsó agyam megérdemel egy jobb felnit egy szétvert, felütött Syncross DS-nél :D
double tracket nem szeretnék mert ormótlanabb és nehezebb

RIDE OR DIE! :scared:

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A 10mm-s gyorszárasban KOYO csapágyak vannak. Lehet ezért drágább.

A sebesség mindent megold.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
ja egyetértek h gyárilag elég szar csapágyak kerülnek a novatec agyakba.
acél kazis van nekem is. megugrani nem ugrott még meg soha. a 3 kalapácsból 1 már kicsit "lomhább" a hangján hallani h már nem úgy reteszel mint új korában de ettöl függetlenül még szépen müködik.
kalapácsokról zsir le. tisztára törölni.
visszatolni a kazit.
majd olajat becsepegtetni neki.

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás

Ki kell törölni a zsírt a racsniból, az segít.

Ezt kipróbálom. Köszi.:)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ki kell törölni a zsírt a racsniból, az segít.

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás

részleteznéd? csak mert én is az említett agyat néztem ki(DO42SB, ha erre gondoltál Te is).

Üdv, ugyan nem nekem címezted a kérdést de én válaszolnék rá, mert ilyen agyat használok. Szóval a racsniszerkezetérõl annyit hogy néha tényleg nagyon ritkán megugrik a racsni. Ezen kívûl a kazetta testben lévõ két csapágyat ki kellett cserélni, mert már elkoptak. SKF került a helyükre nem volt nehéz cserélni õket. Ja az agyat májusban vettem. Bár a csapágy csere óta nem ugrott többet. Nekem bejön mindennel együtt az agy.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

részleteznéd? csak mert én is az említett agyat néztem ki(DO42SB, ha erre gondoltál Te is).

Az említett agyat veheted nyugodtan. Azért is , mert az acél kazettás, acél tengelyes, míg a Light CSAK az alu kazettában és az alu tengelyben más (minden mérete ugyan az). Szóval a Light elõbb menne tönkre...

Én is ilyen agyat használok. Volt Light is, fél évet sem bírt (másnak nagyon szuperál, csak én lehettem peches).
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Az olcsóbbik XC/AM hátsó agynak a racsniszerkezetével eddig két ismerõsömnek van baja.
Nem a Light, hanem egyel alatta.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Az olcsóbbik XC/AM hátsó agynak a racsniszerkezetével eddig két ismerõsömnek van baja.
Nem a Light, hanem egyel alatta.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Én a Novatecre szavaznék....
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Papszi

Papszi

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy a novatec agyaknak mennyire tartós, megbízható a racsnimechanizmusa, illetve jobb, vagy esetleg rosszabb, mint a 08-as xt agyaknak. Ha van valakinek tapasztalata, akkor azt szívesen venném. Elõre is köszönom....

MindWorm

MindWorm

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
:P.

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás

Ilyet is ritkán lehet olvasni. :D

ezzel csak kiemelném hogy ha már e video után sem tud valaki kereket füzni az már valaminek a legallja lehet:D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

...én kb mindenbõl 2 es vagyok a suliban kézügyességem nulla értelmi szint ugyanott... amatõr rokkant debil kezdõ vagyok...

Ilyet is ritkán lehet olvasni. :D

MindWorm

MindWorm

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Ez érdekes azóta én is ezt a videót találtam meg, amikor nem is azt kerestem, csak egy jó triálos oldalt, mert a biketrial.hu szünetel. Nem fura?

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
látom nagyban megy itt piszkálódás és már megint a baromságon.na van egy magyar szervízvideó ez lenne az http://miskolc-trial...a.hu/hirek.html .én kb mindenbõl 2 es vagyok a suliban kézügyességem nulla értelmi szint ugyanott de az a videó segített és kész a kerékszettem. 2óra alatt orrától a farkáig.(amatõr rokkant debil kezdõ vagyok aki elöször csinált ilyet és csak a videó egyengette utamat e téren)szóval ha ezekután sem megy valakinek az megérdemli hogy szervizeltsse a kerekét.

igen 3 keresztes füzés van a videón és mindegy hogy mekkora a felni mindegy hogy hágy küllõd van.ns SOK SIKERT:D:D:D:D:D:D:D:D:D

MindWorm

MindWorm

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Én speckó hármad kereszt fûzõsre gondoltam, de ez is jól jöhet.

Köszi szépen!

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
ilyenre gondoltál?
http://www.bikeradar...OURCE=BRGENHOME

MindWorm

MindWorm

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Köszi koca, végre valaki aki nemkezd röktön gyilkolni! Amúgy én meg nem tudom azt sajnálni, aki csak oltogatni tud! Bocsi még egyszer, hogy élek!