Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12587 hozzászólás a témában

Papszi

Papszi

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás

Miért lehetne csak úgy?

Na jó, lehetne úgy is, hogy felfekszenek egymáson a küllõk, de akor már túl nagy mértékû lenne a hajlítás bennük, szóval "természetellenesen" állnának. Sajnos nem tudom értelmesebben megfogalmazni, és fényképekkel is csak hétvégén tudnám megerõsíteni a mondanivalóm helyességét.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Igen így gondoltam, mert 2 keresztes fûzésnél eleve csak így lehet fûzni, és úgy gondoltam, hogy esetleg 3 keresztnél is mûködik. Egyébként köszönöm a választ.

Miért lehetne csak úgy?

Papszi

Papszi

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás

Az agytól legtávolabb levõ keresztezõdésnél nem feszül egymásnak a két küllõ. Mint a gyári kerekeknél. Már fûztem így kereket, semmi gond nincs vele.

Igen így gondoltam, mert 2 keresztes fûzésnél eleve csak így lehet fûzni, és úgy gondoltam, hogy esetleg 3 keresztnél is mûködik. Egyébként köszönöm a választ.

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Az agytól legtávolabb levõ keresztezõdésnél nem feszül egymásnak a két küllõ. Mint a gyári kerekeknél. Már fûztem így kereket, semmi gond nincs vele.

A felnibõl 90 kg-hoz hegesztettet választanék, ami a drágább equalizer 23, DS XC-1. A többi illesztett.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

...
Ha esetleg 3 keresztre fûzetném, viszont a küllõk úgy mennének, hogy nem fekszenek fel egymáson...

ezt csak én nem értem.
magyarázd már el kérlek hogy milyen az a 3x, de nem "fekszenek fel egymáson" :chin:

Papszi

Papszi

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
Sziasztok!

Tárcsás elsõkereket fûzetnék, xc-re, ~90kg-hoz. Adott 4 alternatíva: Sun Equalizer 23, Sun ds2-xc, Sun ds1-xc, Mavic 317 disc. Melyik legyen? Ha esetleg 3 keresztre fûzetném, viszont a küllõk úgy mennének, hogy nem fekszenek fel egymáson, tehát merevebb lenne a kerék ezáltal, tárcsafék használata mellett okozhat valami bajt? A válaszokat elõre is köszi!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
menj be a boltodba, es majd ok rendelnek neked a nagykerbol ha tudnak.

amugy kulfoldi boltokbol is lehet szerezni pl itt
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás
Egyenes fejû küllõt lehet kapni valahol itthon?elsõ szériás crossmax hátsó kerékhez kellene vagy 5 db 275mm-es

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

American Classic kerekekrõl tapasztalat vkinek?

Melyik fajtára gondolsz? Nekem, az eddigi õszi/téli, néhol dzsuvás terepen bejött eddig(kb. 100km edzésen volt bent)... én csak versenyre fogom betenni, mert edzéshez(nekem) túl drága, meg hallottam itt több embertõl is, hogy "én ilyet nem vennék"... csapágy: szabvány... a többivel meg remélem nem lesz gond;) 40000,-Ft-ért meg ajándék volt(újonnan, V-fékes, eBike akcióban)... merthogy használtan 50 vagy 60000,-Ft-ért akarják/akarták eladni aprón...

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

:wallbange elég nagy firkákat okozhatott akkor :(
pont az elsökerék pereg szét az ember alatt azért az elég necces

Hát, igen:

Feltöltött kép
Feltöltött kép

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

Neki az volt:
...

:wallbange elég nagy firkákat okozhatott akkor :(
pont az elsökerék pereg szét az ember alatt azért az elég necces

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

mavic crosstrail...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

hoppá: figyeljen akinek Mavic R-sys (R-SYS, R-SYS test, R-SYS Premium) elsökereke van.
vísszahívás van: http://www.light-bik...2009/01/08/151/

Neki az volt:

Feltöltött kép

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Jankó,
továbbra is azt mondom, hogy novatec agyakra építhetnél kereket, az nem lenne rossz.
vagy ez:
http://www.speed-way...D=232&katID=244
ebbõl lehet tudok kicsit olcsóbban, kicsit használtat csapattárstól. valóban keveset használt, ha érdekel rákérdezek.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

sztem nem a mi súlyúnkra tervezték, de majd a többiek kijavítanak.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
kapsz egy Aksium elso kereket amit megtarthatsz, hogy marcius 31-ig kihuzd valahogy. jo, minosegben nem gyengen visszalepes lesz az R-SYS-hez kepest, de azert ez jo fej dolog. mavic :spoko:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
hoppá: figyeljen akinek Mavic R-sys (R-SYS, R-SYS test, R-SYS Premium) elsökereke van.
vísszahívás van: http://www.light-bik...2009/01/08/151/

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás

Mavic XC 717 versus Mavic MX 317???

Ezekrõl szeretnék véleményeket kérni. (Még mindig fully-ba kellene, XC-AM stílushoz, 90 kilóra, disc-es agyakhoz 32 lyukkal.)

Köszi!

Esetleg 321? Nagyon erõs, nem vmi könnyû az igaz...

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
http://www.chainreac...x?ModelID=18973
ezekkel az agyakkal valakinek tapasztalat? akár ismerõsöm ismerõse tapasztalat is, az is több, mint a semmi. cj véleménye nem ér.