Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Keréképítés

- - - - -

• Please log in to reply
12587 replies to this topic

Rapax

Rapax

vendég

• fórumtag
  • 154 posts

köszi
úgy tudom az MTX 10-15 között van. remélhetõleg úgyse kiskerbõl lesz mondjuk.

Az alja az illesztett, a teteje a hegesztett:)

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts

Mindegy. Alig van különbség a kettõ között. MTX-bõl több változat létezik és van belõle hegesztett rögzítésû is, így könnyebben tudsz válogatni - bár a 10e pénzes kategóriába csak az illesztett fér bele.

köszi
úgy tudom az MTX 10-15 között van. remélhetõleg úgyse kiskerbõl lesz mondjuk.

Rapax

Rapax

vendég

• fórumtag
  • 154 posts

Meg tudná mondani nekem valaki h mavic 819 ust felnihez jár gyárilag ust szelep vagy azt még külön meg kell venni?elõre is köszi!

UST felnihez és kerékhez egyaránt jár

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 posts
Meg tudná mondani nekem valaki h mavic 819 ust felnihez jár gyárilag ust szelep vagy azt még külön meg kell venni?elõre is köszi!

Rapax

Rapax

vendég

• fórumtag
  • 154 posts
Mindegy. Alig van különbség a kettõ között. MTX-bõl több változat létezik és van belõle hegesztett rögzítésû is, így könnyebben tudsz válogatni - bár a 10e pénzes kategóriába csak az illesztett fér bele.

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts

úgy rémlik, h. 150x12es agyat fogad hátul

Köszönöm!!! Ha esetleg még valaki megtudná erõsíteni akkor biztosabb lennék a dologban! Köszi
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts

ugyanaz a két felni, csak az mtx hegesztett, így elvileg egy kicsit erõsebb és tovább bírja

köszi, ezt tudtam, csak azt nem h melyik technika az erõsebb (persze láma dolog, csak gondolkozni kéne) :D

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

erre valaki?
vagy melyik felni megbízható kb 10ezer körül?

ugyanaz a két felni, csak az mtx hegesztett, így elvileg egy kicsit erõsebb és tovább bírja

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts

DHra a Sun MTX és az S-type közül melyiket érdemesebb venni? leginkább tartósság a szempont.

erre valaki?
vagy melyik felni megbízható kb 10ezer körül?

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Segítséééég!

Vega dh-ba milyen méretû agy kell? Ugyan is az alapméretes,vagy 3-4 centivel rövidebb!
lehet,hogy láma kérdés de még ezzel a problémával nem találkoztam. Ja és remélem létezik 36 lyukas változat mert felnit már nem akarok venni.

Köszönet elõre is

úgy rémlik, h. 150x12es agyat fogad hátul

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts
Segítséééég!

Vega dh-ba milyen méretû agy kell? Ugyan is az alapméretes,vagy 3-4 centivel rövidebb!
lehet,hogy láma kérdés de még ezzel a problémával nem találkoztam. Ja és remélem létezik 36 lyukas változat mert felnit már nem akarok venni.

Köszönet elõre is
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

De a küllõanyákat illik ilyenkor újra cserélni.

akkor meg kb ott van, hogy egyszerûbb/olcsóbb küllõt is venni

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,681 posts
De a küllõanyákat illik ilyenkor újra cserélni.
Marci

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
persze állapottól ill. használattól is függ, de használható még...

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Ha agyat cserélek és kifûzöm a régi kereket a küllõk használhatók még, vagy abból is újat célszerû beszerezni? Értelemszerûen csak megfelelõ méret esetén használnám fel :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 posts

annyi ha veszel egy pár nova agyat, xm 719 felnit, valami rendes küllõket, annyi különbség lesz hogy cca fele annyiba fog kerülni, nem fehér és erõsebb felnid lesz. de ha neked a szín meg a felirat megéri a 2x-es árat, eszembe nem jut lebeszélni :)

Értem. Azért most nem fogom eladni a szettet :D. Igazából nem akartam fehéret, de nem már bánom. Közben a villám is fehér lett. Az ára meg szó szerint baráti volt.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

de ha neked a szín meg a felirat megéri a 2x-es árat, eszembe nem jut lebeszélni :)

igyexem nem magamra venni :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

[I]"De akkor most mégis: azon felül, hogy túlárazott, jók ezek a kerekek? Objektív vélemény? Amúgy szerintem semmi bajuk, de mivel sokan szidják a márkát, gondoltam rákérdezek, hogy miért is? A nyergem is egy Syncros FL és nagyon bevált. Igaz ez ízlés és farpofa kérdése...

annyi ha veszel egy pár nova agyat, xm 719 felnit, valami rendes küllõket, annyi különbség lesz hogy cca fele annyiba fog kerülni, nem fehér és erõsebb felnid lesz. de ha neked a szín meg a felirat megéri a 2x-es árat, eszembe nem jut lebeszélni :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Abban az esetben, ha maga az agy erre fel van készítve. Sajnos nem úgy mûködik a dolog, hogy általános konverziós kit használható a különbözõ márkájú elsõ agyakhoz.

attila07070

attila07070

vendég

• fórumtag
  • 85 posts
Hali!Lenne 1 kérdésem.venni akarok 1 elsõ kereket átütõ tengelyes és nekem az nem pászol a telóba:D esetleg lehet valamiféle átalakítót kapni hozzá? ha igen 1 linket dobjatok lécci ahol lehet ilyesmit venni:)

Nem estem el, csak így szoktam leszállni

:rocketman