Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Keréképítés

- - - - -

• Please log in to reply
12587 replies to this topic

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts

... de nekem ugy remlik hogy a Probike-nak van valami koze a Mavichoz...

A mavicot ki forgalmazza itthon? Mert tegnap olvastam, h van akció, de egyszerûen nem emlékszem hol találtam ezt az infót...

edit: talán meg tudnám nézni mit lehet kapni és minek mennyi a fogy. ára.
közben megtaláltam, h a megabike, csak az oldaluk nem megy.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
probike vagy vár kerékpár.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
lehet hogy most hulyeseget fogok mondani, de nekem ugy remlik hogy a Probike-nak van valami koze a Mavichoz. hivd fel oket.

es vigyazz, mert az also kepen lathato kulcsbol tobbfele meret van, szal azt is mondjad hogy milyen kereked van
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
Segítséget szeretnék kérni, roppant fontos.

Mavic UST felnihez való kulcsot keresek.
ilyet:
Feltöltött kép

vagy ilyet:
Feltöltött kép

Pesti bolt kellene ahova bemegyek és meg tudom venni, nincs sajnos idõm rendelni, mert már a hétvégén össze szeretném rakni a vasat. És csak ez hiányzik.

Elõre is köszönöm!

densie

densie

vendég

• fórumtag
  • 55 posts
Érdeklõdni szeretnék hogy találkozott-e már vki bicajboltba felni matricával?
MKSE
:kissmyass

attila07070

attila07070

vendég

• fórumtag
  • 85 posts
Köszi!De sztem a rugónak a másik oldalának is bekell h legyen hajtva szval nem tom honnan szerzek olyan rugót de megpróbálkozok vele

Valakinek nincs véletlen totálkáros vagy noname kazettás agya? nekem csak a kalapácsok meg a rugó kell belõle:D

Nem estem el, csak így szoktam leszállni

:rocketman

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nemtom honnan szerzel olyan rugot, de nem is szukseges, mivel az teljesen jo. nincs eltorve, annak olyannak kell lennie. ha egy folyamatos kor alak lenne, akkor nem birnad kiszedni a kalapacsokat.

a masodik kepen az a luk szerintem az a resz, ahol a rugo nem osszeero vegeinek lennie kell. de ez csak tipp

ha tudsz csinaltatni kalapacsot, akkor nyero vagy, rakd bele, meg mindent amit kiszedtel, egy kis zsir-olaj keverekkel kend be jol az egeszet es rakd ossze.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

attila07070

attila07070

vendég

• fórumtag
  • 85 posts
Értem! nem én hagytam el hanem van sajnos ilyen ember aki hibásan adja el... am a rugó is elvan bene törve és azt szeretném kérdezni hogy ilyen rugót honnan tudnék beszerezni? mert a "kalapács"-ot tudom pótolni mert családba van cnc marós és maratok 1et:D Mert amúgy az a probléma hogy olyan mint ha szalasztana és sztem az lehet a baj h a rugó nem tolja ki eléggé a "kalapács"-ot és nem akad meg és tovább ugrik.(javítsatok ki ha tévednék)

még 2 kérdés merült fel bennem: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg <- hogy a rugónak elvbe egybe kellene lennie nem?(javítsatok ki) másik kérdés :http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg <- a karikázott résznél ott mire van az a hely? A segítséget elõre is köszönöm!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ha 4-nek van hely, de csak 3 van benne, akkor egyet elhagytal. azt hivjuk egyebkent kalapacsnak.

RAUH-Welt
B E G R I F F

attila07070

attila07070

vendég

• fórumtag
  • 85 posts
Sziasztok! Fent már említettem a problémám és most itt 1 kép ahogy szétszedtem:http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg és 3 olyan kis bütyök van sztem 4 nek kellene lenni:P vki tudna feltölteni 1 épp álapotban lévõt? vagy vmi robbantott ábra hogy hogy is kell ennek kinéznie pontosan

Papszi

Papszi

vendég

• fórumtag
  • 203 posts
Köszi, de sajnos már mindet átnéztem, de nem volt benne semmi hasznosítható. Egyébként mindegy, hogy milyen agyról lenne szó, csak a tárcsafelfogatási rész érdekelne, annak a távoltsága a papucstól, lyukkörátmérõ stb...

Ilyesmire gondoltam egyébként, csak sajnos nekem csak a v-fékes rajza van: http://img15.imagesh...30501001079.gif

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts

Sziasztok!

Szükségem lenne 6furatos tárcsás hátsóagy(135mm) mûszaki rajzára, igazából csak a fõbb befoglaló méretek érdekelnének. Régebben a Dt Swiss oldalán lehetett ilyen dolgokat fellelni, de sajnos már nem találtam ilyesmit. Ha tudtok segíteni, akkor szóljatok! Elõre is köszi!

Szia,

Nem mondtad meg melyik agyra gondolsz, de itt sztem megtalálod:
http://www.dtswiss.c...-DOCUMENTS.aspx

attila07070

attila07070

vendég

• fórumtag
  • 85 posts
Sziasztok ! NAgyon nagy segítséget kérnék 1 okostól. Vettem használtan kereket (MTX felni, Bikepositive Detroit agy elméletileg) És ugyebár ez olyan mintha kazettás lenne de mégse az mert van rajta menet is:D(nem nagyon értek hozzá) És lenne 1 olyan gondom hogy ha erõsebben megtekerem akkor olyan mintha szalasztana de nem a láncot dobja hanem maga a kazetta test mozdul és kattan 1 nagyot.Mit lehet ilyenkor tenni? lehet vmiféle másik kazettatestet venni vagy kuka ? köszi a választ elõre is

marzorider

marzorider

vendég

• fórumtag
  • 22 posts
hello!

Segítségetek kérném.
Hol lehet venni 150x12-es agyhoz alu átütõtengelyt???

köszi a segítséget elõre is

Papszi

Papszi

vendég

• fórumtag
  • 203 posts
Sziasztok!

Szükségem lenne 6furatos tárcsás hátsóagy(135mm) mûszaki rajzára, igazából csak a fõbb befoglaló méretek érdekelnének. Régebben a Dt Swiss oldalán lehetett ilyen dolgokat fellelni, de sajnos már nem találtam ilyesmit. Ha tudtok segíteni, akkor szóljatok! Elõre is köszi!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts
a fekete változat 332 g

ez az elox miatt tán picit (10-12g) könyebb
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
Megjöttek az alkatrészek!

M765 agyak, DS1XC felnikkel. Még küllõk kellenek, jövõ héten össze is rakom. Jee! :D
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Ismeri valaki ezt az agyat?

http://bikemarket.hu...eszlet&tid=3342

Esetleg valami tapasztalat? Mennyire tartós?
Ez a súlyadat valós lehet. Vagy csak PR adat?

súly szerintem valós, agy pedig bátran vehetõs.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

The Face

The Face

vendég

• fórumtag
  • 251 posts
Ismeri valaki ezt az agyat?

http://bikemarket.hu...eszlet&tid=3342

Esetleg valami tapasztalat? Mennyire tartós?
Ez a súlyadat valós lehet. Vagy csak PR adat?

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts

Az alja az illesztett, a teteje a hegesztett:)

értem, köszi :D