Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12587 hozzászólás a témában

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

ck-nek nagyobb az ellenállása, nagyon hamar megáll

Ésakkor? csak szabadonfutás közben nagyobb az ellenállása, ami azthiszem versenykörülmények között elenyészõ idõ...

A Tune-nak nagggyondúrva hangja van a végén!

Szerk: Hadley élõben nem szól olyan nagyot, szerintem.
Szerk2.: Az én mavic kerekemben (cosmic elite) is ha hátrafelé tekerem a hajtókart, egy idõ után beforgatja a kereket...És szép hangja is van. Kár hogy szar :D És nehéz. Cserébe erõs.

Mégegyutolsó: Valahol írta valaki h a Hope-hoz kap kazettatestet. A CK-hoz is lehet rendelni: http://chrisking.com/parts/driveshells

kõcsirke

kõcsirke

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

mesélhetnél róla, most készülök venni egy 16ost

semmi érdekesrõl nem tudok beszámolni. mûködik, hangja szép. szerelhetõ, minden egyes darabja (tényleg!) utánrendelhetõ. a futásáról már értekeztem. nem aggódok amiatt, hogy mikor szarik be, és ez egy racsninál nem csekélység.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

nekem 16-os white eno-m van paul word-ön. 36-ot reteszel 6 kalapáccsal, és nagyon jól gurul. mondjuk kellett neki egy nyár míg bejáratódott, de most sokkal jobb mint egy ck, vagy egy dt. gondolom kicsit fogni fog rajta, ha télen átzsírozom, de szerintem fõleg a brutál porvédõ vitte a láncot eleinte.

mesélhetnél róla, most készülök venni egy 16ost

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Bíztassatok még, szóval szorul a Chris King? :)

Agria, én sárosan szoktam hagyni a montit (kivéve lánc, sor), azon jól néz ki, ha látszik, hogy használt.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

kõcsirke

kõcsirke

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
nekem 16-os white eno-m van paul word-ön. 36-ot reteszel 6 kalapáccsal, és nagyon jól gurul. mondjuk kellett neki egy nyár míg bejáratódott, de most sokkal jobb mint egy ck, vagy egy dt. gondolom kicsit fogni fog rajta, ha télen átzsírozom, de szerintem fõleg a brutál porvédõ vitte a láncot eleinte.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
108as Try-All racsni is rendesen motorfékes.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
ez így van....Headley is tud némelyik tán 108-at is reteszelni / fordulat....az elég durva...már ha igaz

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ha hangos kell akkor Hope. haverom azzal szokott idegesiteni. beall mogem, en tekerek mint az orult, o meg gurul. es hallom mivel Pro2 van neki :)

bar szerintem azt is kalkulald bele hogy minel hangosabb annal nagyobb az ellenallasa is, szal lassit. amikor Yasec csinalt 6 kalapacsos agyat, akkor meg is mondt ahogy inkabb csak trialra meg dh-ra ajanlja, XC tekeresnel mar tul eszreveheto hogy lassit.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Agria

Agria

vendég

• fórumtag
  • 142 hozzászólás

Egyébként, miért fontos, hogy milyen a hangja az agynak (jól reteszeljen az a lényeg)? Úgyis csak lejtõn lehet hallani, ha éppen nem tekersz. :)

Egyszerû,amiért vesz az ember mondjuk szép eloxált alkatrészt,attól nem jobb,hogy eloxált,csak szebb.Vagy a mostanában divatos fehér cuccok,vagy még sorolhatnám.Ez olyan mint a grammánia,annak sincsen semmi értelme sztem,mégis sokan csinálják.Nekem spec,szinte mániám,hogy sosem hagyom retkesen a gépet,egyszerûen jól esik ránézni ha szép.Egy agyat pedig jó hallgatni ha szép hangja van.
Bár a fenti agyak asszem nem kicsit csúcskategóriásak és mivel újat akarok,ezért kértem tanácsot,hogy ne csak jó és hanem szép hangos is legyen,mert csak:-)))

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Egyébként, miért fontos, hogy milyen a hangja az agynak (jól reteszeljen az a lényeg)? Úgyis csak lejtõn lehet hallani, ha éppen nem tekersz. :)

A sebesség mindent megold.

Agria

Agria

vendég

• fórumtag
  • 142 hozzászólás
Huhh,némelyik megdöbbentõen szépen szól...

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
Ezek a hangok... szép hangja mindegyiknek jó volt hallani...
Szerintem.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

hangban õ az eltalon...Headley

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

ezt a sárga horganyzást milyen helyen lehet megcsináltatni?

Én a 13.kerületben csináltattam, itt:
http://www.vargaspecial.hu/
de bp-en több helyen is megoldják. Felétek nem vagyok ismerõs, de kell lenni nálatok olyan cégnek, amelyik ezzel foglalkozik. Esetleg nézd meg Ajkán.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
esetleg DT Hugi?

a roval-omban ilyen szabadonfuto van.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Akkor ez szerintem tetszeni fog...

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

kövezzetek meg,de nekem a novatec light(ha számít ennyire a tipus)jobban tetszik....de nekem kb a hang a legutolsó amit figyelembe vennék:)

Én is szeretem ;)

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
kövezzetek meg,de nekem a novatec light(ha számít ennyire a tipus)jobban tetszik....de nekem kb a hang a legutolsó amit figyelembe vennék:)

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Ringle abbah:
Chris King:

Chris King! :)