Most 80, de jó lenne szezonig leadni még párat. Lefele meg igyekszem tartani a tempót nagyobb bicikli(se)kkel, így nem lenne gond, ha a küllõk is bírnák alattam. A 819-es felnirõl rosszatt még nem hallottam, úgy tudom az elég erõs, viszont UST-s gumim lesz, meg bele tej, ezért örülnék, ha esetleg lehetne még valahol súlyt fogni úgy, hogy nem megy rá a gatyám. De azt se akarom, hogy a súly a teljesítmény rovására menjen, vagy egy versenyen pont emiatt szívjak.
labidani
Nekem is itt lóg a falon a 819. Egyelõre csak egy darab, mert csak ennyit tudtak hozni. Az agyak már megvannak hátul nova light, elõl bts. És szintén ust+tej lesz a felniken. 2-1,5-2 küllõkkel + alu anyákkal lesz fûzve.
Idén is 2-1,5-2es küllõim voltak 78kg-hoz, a küllõknek semmi baja a felni (717) viszont nem kerek

. Szerintem nyugodtan használj 2-1,5-2-es küllõket, erõsek nagyon, nem fognak elszakadni, elhajolni, stb. Megkérdezheted az Andristól, Rémhöritõl (õk sem sokkal könnyebbek), hogy mennyit bírnak ezek a küllõk, azt fogják válaszolni, hogy nyugodtan használd õket.
Szerk: Már az egyikük írta is.