Természetesen fehér Syncros-ra értettem.
Kérdezzen még valaki dt revo. küllõrõl vagy Chris King agyakról (ha már A2z és Syncros volt)

Mintha Novatech márkajelzéssel láttam volna már.Ezek a szines a2z gyorszárak milyen minõségüek.. használt már valaki ilyet
köszi..
a fehérek törnek szép számmal, de a feketét is láttam már elrepedni, valami konstrukciós hiba lehet/lehetett, nem tudom hogy javították-e már!
Ha annyi pénzt áldozol rá akkor mavic 717, low budgetkéne meg 317...
hogy tud egy felni sokkal jobban kinezni mint egy masik? a legkevesbe latvanyos eleme a bringanak. foleg ha fekete
"just chillin killin"
RAUH-Welt
B E G R I F F
Másfél éve használom, hibátlan. Nekem túlépített engem túlélõ keréknek mondták, nem véletlenül 440 gramm. Emlékeim szerint a 717 cseppet drágább. Esztétikailag meg összehasonlíthatatlan a kettõ
A sebesség mindent megold.
az sugár lenne akkor
átmérõ a két legtávolabbi lyuk közti távolság...
a shimano 6 csavaros agyak ezen adata 61mm, a novatec amit ajánlottam a kolléga számára pedig 58-59mm.... szvsz küllõk nem kellenek újak, viszont egy jobb agya van mint 756os xt...(ami halovány emlékeim szerint karcolta az 500g-t zárral)
azt link én is
de súly azért ....
xt szárral 400 alat a novát 460-nak mértem....csak arra nem emléxem hogy benne volt e a gyszár vagy nem
Két MTX felnit lehetne tükörpolíroztatni úgy, hogy meg is maradjon a fényessége?