Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Homokfúvás, bringafestés, eloxálás, stb. nagy topicja

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2194 hozzászólás a témában

Gab#

Gab#

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás

Énis felõle érdeklõdtem, de semmi reakció...

Mármint a Répa-tuning iránt? (vagy Répa design?)
Lehet hogy nincs több répa? :)

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Vettem egy Rocky Mountain Element race (1997es easton) vázat. A formája teljesen olyan, mint a mostaniak. A matricázás és a festés kissé gázos!

Szeretném lefestetni és ebbõl az alkalomból újramatricázni is. Valakit tudnátok ajánlani, aki ésszerû áron elkészítené nekem a felíratot?

Andris82

Andris82

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Énis felõle érdeklõdtem, de semmi reakció...

Gab#

Gab#

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
He-he, én már nem festeném otthon a bringámat az tuti. A pincében nem tudsz olyan körülményeket csinálni hogy az tökéletes tartós és esztétikus legyen. (vagy csak én nem?...)
Én anno még az elsõ bringámat próbáltam otthon "dekorálni", mert meguntam a zõd-piros színét és tetszettek a gyönyörû natúr alu színû bringák. Hát lemarattam a festéket kromofággal és belakkoztam az acél vázat. Aztán persze kezdte enni a rozsda.... Akkor meg vettem hõálló kályha ezüstöt, persze az is há***s lett, de legalább a meleget jól bírta. de megbocsájtom magamnak hisz még kis suttyó voltam :) :)
Persze nem beszélek le róla senkit mert biztos meg lehet oldani igényesen is és tuti egyedi bringád lesz.
Én pl a telómat szívesen lepingálttatnám. Volt anno ilen hog Répa-tuning. Létezik még?

csoni

csoni

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Szia mindenki! a csonit értsétek elõsször is csöninek.Én még nagyon új vagyok de megpróbálok belekontárkodni a dolgok közepébe.Nekem van egy Wheeler 4000 czx vázam ami anno ROB-é volt .
Naszóval sikerült 3 helyen elrepeszteni [fejcsõ alul,fölül,támvilla]Speckó heggesztés után jöhetett a
festés.
Gondolkodtam rajta hogy szakértõvel festessem vagy ne,milyen festési módszerrel?melyik az olcsóbb stb...Úgy döntöttem hogy nekivágok magam,aztgondoltam hogy egy HÁ***S lessz,de nagy meglepetésemre nem,sõtt kifelyezetten joóó
lett,bár semmi közöm a festegetéshez,de nem bántam meg.Aztán még egy kis matrica tuninng és kész.Tudom ajánlani mindenkinek hamár fest próbálja meg.Ez az én véleményem.

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
És vidd el autófényezõhöz. ;)

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás

és elötte szedd szét a biciklit. :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
matt szin: matt festekspray. ;D
metal szin: fenyes festekspray. ;D
3 perc alatt lefujod, melegven fel nap alatt betonosra kot.
persze elotte szedd le a vazrol kromofaggal az elso festest ;)
ha viszont szeretnel tudni ceget, olvass vissza, vagy ird le mit is akarsz!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
fogjam a vazat vagy mit segitsek?!

Mac

Mac

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Hali!

ki tud segiteni?
szeretnem lefestetni a bringamat vilagoszold szinure, esetleg egy kis metal fenyezessel..
kosz

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Igen en nyomtatasrol beszeltem.

Ennel sajna vannak megkotesek, pl nem tudsz feherrel irni, de ha nincsenek ilyen igenyeid, akkor azert sokmindent ki lehet am hozni olcson.

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
ezzel a nyomtatas kivagas dologgal mar probalkoztam de bebukott ;D
szal matrica... ;) ha nem akkor meg nemtom..
valami kover betutipust valasztok ;D ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
xp-n skin?
lemaradtam valamirol...
:-/

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
lor vmi, litestep skin lehet...

kisvajda én ugyanilyen betûtípussal (gothic?) fújtam rá az rc hajómra feliratot. Ha matrica nem müxik akkor: fox egy sima öntapadós lapot, tükrözve rányomod printerrel a szöveget, egy élesz szikével (sniccer stb.) kivágot a lényeget, felragasztod a matricát, és ráfújod bármilyen festéksprayel. kicsit macerás, de kibebszttl jól néz ki. persze csak ha a hagyományos matrica nem müxik...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
passzolom
en mar lattam kb 2mm vastagsagu csikot geppel vagva.

persze azt is modnhatnam, hoyg elmesz egy dekoros veghez es ok rabolintanak ha igen.
ha nem akko...

tom te nyomtattad kivagatni megint mas!

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
en arra gondoltam hogy teszemazt az elso feliratot akarom megcsinalni, mondjuk akkorara mint a kepen.
es vannak abba ilyen nagyon vekony kis athidalasok, amit a gep nem bizti hogy jol ki tud vagni...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ezt meg talan de nagyon kicsi 1cm*1cm-t mar nem tudja en ugy tom.

mi ez a szep szurke bigyo?

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
ki tud barmilyen format a gep?
mert nekunk azt mondtak ilyen nagyon vekony dologokat nem igazan.
ilyenekre gondolok most elso sorban.
ezeket is kivagja a masineria?

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Matricat lehet csinaltatni ket perc...
epp ma nyomtattam. A4 es 330FT volt. Ez azert ilyen draga mert szines. A fekete feher az joval olcsobb.
Ha nem papir alapu, hanem muanyagos kell, az dragabb, kb 450 a szines, es 200 korul van a fekete. Van atlatszos is. Tavaly ilyennel feliratoztam a bringamat. Kopasallosaga kozepes, ha sokat rugdosod lejohet. De en meg ennyit se neztem ki belole. Termeszetesen nem fujtam le, megneztem igy mennyit bir. Es meglepoen sokat!

Az A4 es lapra meg barmit lehet tervezni :>

Andris82

Andris82

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Elolvastam az összes hozzászólást és arról volt szó, hogy ha valaki szeretne egy Airbush-t a bringájára, akkor le kell szedni az eredeti festést, le kell festeni egy alapszínre, mehet a pingálás utána a lakkozás.
Én az eredeti festésre szeretnék pár helyre, lehet arra is? És utána lenne lelakkozva. Mennyire fontos a lakkozás?
Jópáran beszéltetek egy srácról (Répa), hogy õ csinál ilyeneket. Nem lehetne egy számítógép elé ültetni és akkor minden kérdésünkre tudna válaszolni. Az sem lenne rossz, ha a munkáiról rakna fel pár képet, gondolom nagy lenne az érdeklõdés és õ sem járna rosszul...