Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Homokfúvás, bringafestés, eloxálás, stb. nagy topicja

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2194 hozzászólás a témában

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás

edit:
matrica barhol de 1negyzetmeter a minimum
es ~5eft

neem...
bringamra most kerult matrica 5 napja.
a negyzetmeter stimmel, de az csak a szamolasi alap a kasszanal. ha csak 1/2 negyzetmetert "foglalsz el", akkor felezik a szamlat is.
nekem 3 miska volt negyzetmeterje a matrinyanak, csinaltattam 5 feliratot, fizettem vegul 1 rongyot, mer akkora helyet foglalt.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Az biztos, hogy a középrészbe nem egyszerû maratni feliratot. Nekem is(pontosabban findlinek)
egy fél napjába került mire elirányították ide.
Õk meg tudnak oldani szerintem mindent, bár nem tudom, hogy komplett vázat is be tudnak fogni, mert nekem még nincs a helyén a cucc, így csak egy csõdarabra kellet dolgozniuk.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

megvan találtam de ezeket hova kell rakni?

c:\windows*\fonts
*: a telepitett konyvtarba.

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Van olyan hogy vezerlopult
fontok
ide bemasolod a font-file -t. Van olyan font ami nem egy db filbol all.
Esetleg hasznalhatod a fontnavigatort is pl. De egy ACDC is megmutatja a fontok kinezetet.

Az emlitett betutipusbol millo verzio letezik, ha kicsit kozelebrol megnezed. Nehez lesz pont ugyanolyat talalni, de hajra!
lap.hu ...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
hat vegbelbe semmi kep!
nemtom.
aztse tom mit talaltam
ha tudnam se tudnam.
en nyitottam a szamitogeps topikot bazz
me lama vagyok

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
sztem probalj meg egy corel draw-t feltelepiteni, van hozza telepitesi lehetosegkent tobb szaz mega betutipus, ha jol emlexem hasonloakat is tartalmaz. probald ki, hatha megvan ezis!

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
megvan találtam de ezeket hova kell rakni?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nemtom
az benne van mindenben szinte

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
és azokat honnan lehet leszedni betûtipust?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ahhoz hogy hengeres vagy kup feluletre tudjal azonos vagy eppen valtozo melyseggel gravirozni marni...
nem egyszeru vezerles kell.
az cnc vezerlesek kozott is azt mondjak ra, hogy na igen kerem szepen ez igen.
szal lehet egy gravir gep alapbol nem tudja.

vazszam utve van ami zomitett

edit:
matrica barhol de 1negyzetmeter a minimum
es ~5eft

elswort esetleg gothic kornyeken nezz szet

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
CSá!
Megtudnátok mondani hogy az a felirat ami az ellsworth vázakon a felirat milyen betûtipussal íródott?vagy holtalálok ilyen témát a world hoz?
ilyen:
http://www.bikemag.h...cikkcsoportid=5

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
srácok, nemtudja véletlenül valaki, hogy hol lehet ilyen fényvisszaverõs öntapadós matricát kapni (m3 pl)? Nagyon fontos lenne!

Andris82

Andris82

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
1. Néztem két golyóstollam amelyekben van gravír. Az egyiknek a kúpos részén is van szöveg. Nem egyforma mély a két tollon a gödör, úgyhogy szerintem ezt lehet változtatni (az egyiken épp hogy lehet érezni, ha végigsimítom a kezem).
2. Egy gravírozásnál minimális gödör kerül az anyagra.
- Ha pl. véletlen elesel, az út összekarcolja a kormányod (sokkal mélyebb gödrök kerülnek rá) egybõl kicseréled a Ritchey WCS kormányod?
Mi az nekem 18.000 Ft..., de ekkor csak a kormányod lett karcos!
- Fékpofába is ágyazódhat kavics vagy valami kemélyebb dolog, összekarcolhatja a felnit...
- Lehet, hogy a vázszám is gyengíti a vázat?
- Soha nem fogadnál el egy Merlin vázat, mert szinte mindenhol van rajta gravír?

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
olvasgattam a hozzászólásokat és eszembe jutott néhány dolog:

1. Biztos hogy az a gravírozós cucc csövek palástjára is tud dolgozni? Mer szerintem kizárt dolog.

Tegyük fel, hogy tud!

2. Biztos, hogy akarsz valamit karcoltatni a nyeregcsövedbe, kormányodba, akárhova? Ez csak azért kérdés, mert egy ilyen "karc" pont úgy mûködik, mint egy repedés, vagy zárvány...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
tyito koma!

ha írsz levelet a rockynak, sz.tem küldenek eredeti matricaszettet! halál rendesek amúgy.

Andris82

Andris82

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Ja, megy a privi.
Érdekesnek tartom, hogy majdnem mindenki vagy 2 milliós nyomtatóval, számítógép vezérlésû karcolóval, meg hasonlókkal dolgozik vagy az ismerõsei... Én meg "egyszerû" felszolgáló vagyok... Na mind1, ha valaki pörköltet akar enni jöhet hozzám. :) Bár most jut eszembe, ismerõseim meg autófényezõbe dolgoznak.
Engem majd érdekel a karcolós dolog, jól mutatna pár helyen. De most nincs píz, mert Kispolszkira gyûjtök. Ha van elkészült munkád lefényképezve akkor majd elküldhetnéd. Egyébként hol laksz?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
privi megy ;)

Gab#

Gab#

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Talán a dizájnhoz tartozik a gravírozás is. Ahol dolgozom van egy profi kis gravírozó gép, számítógép vezérlésû. Képet szöveget bármit bármibe. 1 mm es betûket is tökéletesen olvashatóan ír!
SZóval én a nyeregcsövembe akarok dizájnolni vmit elsõnek.
Akit esetleg érdekel még a dolog megbeszélhetjük.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás

Vettem egy Rocky Mountain Element race (1997es easton) vázat. A formája teljesen olyan, mint a mostaniak. A matricázás és a festés kissé gázos!

Szeretném lefestetni és ebbõl az alkalomból újramatricázni is. Valakit tudnátok ajánlani, aki ésszerû áron elkészítené nekem a felíratot?

Tyito koma!

a megrajzolás részemrõl nem gond...
gödöllõn van egy matrica készítõ cég, és gondolod, bemegyek és utánna kérdezek mi péz lenne ha én a rajzot beviszem...

mekkora matricák ezek?
hány szín?

Andris82

Andris82

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Nekem mind1, hogy Tuning vagy Design. A srác beceneve, hogy Répa. Régi hozzászólásokban olvastam róla, hogy Airbush-t csinál, van kép is feltöltve a munkáiról, de csak néhány képet hozott be a gépem.