akinek van az irjon!
Elérhetõségek:
Msn: gabornemeth2@hotmail.com
email: bike712@citromail.hu
elõre is köszi

ZolkoW, csak óvatosan azzal a kefével. Az alut pillanatok alatt megeheti! Szerintem ezeknél az aluvázaknál csak a kromofág a tuti megoldás.
Hi!
Esetleg van konkrét tapasztalatod, hogy a gyári festést mivel lehetne
lemarni/oldani?
Legyen jó példának egy Pyxis Team váz. Ahogy olvastam, volt aki azt irta,
hogy vékonyabb vázat nem javasolna homokolni, mert esetleg könnyen sérül.
Van esetleg valakinek ilyen tapasztalata, hogy mennyire birja egy
könyebb/vékonyabb váz a homokolást?
Köszi a segitségeket elõre is.
BassLine
Sziasztok!
Érdekelne, hogy kis országunkban hozzá lehet-e jutni festetlen Magellan (v. hasonló súlyú, minõségû) CC-s vázakhoz ha bárki tud valamit ezzel kapcsolatban kérem írjon!(fõként Pyxis team érdekelne)
Az már mondjuk egy másik kérdés, hogy mi lesz a szép újra festett gépeddel, mert ha a telód válla koptatta le eddig is, akkor ez a probléma megmarad. Minden jól van beállítva rajta?
Igen, én is erre gondoltam, csak attól félek ha megin ott éri sérülés a vázat (és ez a boxxer elbaszott vállánál van) akkor egészben kipattan a glett a festéssel együtt. Nem tudom. Pár száz hozzászólással lentebb volt valami "folyékony fémrõl" szó nem tudom erre alkalmas-e, majd visszaolvasok ha lesz erõm. Mindenesetre köszönöm. (továbbá nem tudom hogy egy szinterezõ, homokfúvó cég foglalkozik-e ilyennel, ezt én is inkább autófényezõnél tudom elképzelni...)
hello mindenkinek, végig nyálaztam a topicot, de egy kérdés még nyitva maradt. Van egy kona stinky-m 2005-ös gyönyörû narancs színben, amitõl szívesen megválnék, tehát jön a homokfúvás, szinterezés. De van rajta egy pár sérülés, amit gondolom a szinter nem fog elfedni. Ilyesmik vannak rajta hogy a boxxer válla bevert a vázba a megfelelõ helyen, tehát az anyag ott minimálisan homorú, illetve a váz alján kõfelverõdés meg egy csúnyább horzsolás, ott kéne valamit kezdeni a felülettel mielõtt porfesteni vinném.
Milyen anyag alkalmas erre, gitt glett vmi spéci? illetve ezeket nyilván homokfúvás után kell használni, de mennyire tartósak, foglalkozik ilyennel valaki?
köszi elõre is
Meg se fordul ilyen a fejemben... Nem fogom én ezt soha eladni, mert jobbat nem érdemes venni a magyar pályákra, ha valami jobb helyre meg eljutnék ott kibírnám hogy a bringa nem a top, egy szó mint száz, eladással nem is foglalkozom, csak ha már szétkapom elviszem foglalkozom vele, hogy szebb legyen, akkor a hibákat is érdemes lenne javítani.
Valami ötlet van vagy csak erkölcsrendészet?
hello mindenkinek, végig nyálaztam a topicot, de egy kérdés még nyitva maradt. Van egy kona stinky-m 2005-ös gyönyörû narancs színben, amitõl szívesen megválnék, tehát jön a homokfúvás, szinterezés. De van rajta egy pár sérülés, amit gondolom a szinter nem fog elfedni. Ilyesmik vannak rajta hogy a boxxer válla bevert a vázba a megfelelõ helyen, tehát az anyag ott minimálisan homorú, illetve a váz alján kõfelverõdés meg egy csúnyább horzsolás, ott kéne valamit kezdeni a felülettel mielõtt porfesteni vinném.
Milyen anyag alkalmas erre, gitt glett vmi spéci? illetve ezeket nyilván homokfúvás után kell használni, de mennyire tartósak, foglalkozik ilyennel valaki?
köszi elõre is
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960mizie szerintem próbálkozz valami autófestõs havernál, isminél, aki éppen sokat fúj, és hátha marad neki egy kis festékje ami neked jó.én ilyen helyeken nézelõdnék.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960