Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Homokfúvás, bringafestés, eloxálás, stb. nagy topicja

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2194 hozzászólás a témában

Shaman

Shaman

vendég

• fórumtag
  • 237 hozzászólás
sziasztok... sorry a régi topik elõásásáért,de egy haver kérte,nézzek utána, ki tudná lefesteni/fújni acélvázát....

nem tetszik neki a régi szín ( nekem se- kb rózsaszín.. tudom ugyan, hogy nem a szín teszi ;D)

vki nem tudna segíteni?
csöves

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
ismer valaki közületek olyan dizájncégeket, mint a troy lee design? Ha még valaki nem látt troy munkáit feltétlenül nézze meg!  8)

FP

FP

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 hozzászólás
Közben voltam külföldön és a németeknél is lehet kapni karbon matricát. 3db A4-es ív van egybe csomagolva, az ára 10 euro (~2500HUF). Van igazi karbonból is, annak egy A4-es íve 29 euroba (~7000HUF) kerül. A HeinGericke motoros boltban láttam Münchenben. Neten azt hiszem, hogy rendelhetõ és még jóval a vámhatár alatt is van az ára, ezért nem kell érte fizetni, csak a postaköltséget.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Fehérpárduc:Bocsi,de most jutottam gép közelbe.De már látom megvan a cím.
Az ára asszem olyan 8-10000ft körül van.
Üdv:Thommey

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
Mondjatok árat a karbonmatricára mert a kormányomon jól mutatna...  :o

FP

FP

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 hozzászólás
Köszi a címet, cserébe van egy meglepim számodra a Ruckus topicban!  ;D

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
Beszereztem a címét a foliatech forgalmazójának. Nagyon zsír a katalógusuk meg van benne 1 tuning Golf is. Szóval a cím: Cartron Kft 2475 Kápolnásnyék Fõ u. 27 (udvara) TEL/FAX: 0622574031

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 hozzászólás
az a hõlégfúvóval felvihetõ izé tetszik ... de nem olvad meg az alatta levõ lak vagy festék vagy mittomén mi ? ja és milyen magas hõmérsékletõ levgõvel köll felvinni ? ára kb mennyi ?
kössz :
rufferkondenzátor

joda

joda

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 hozzászólás
Várom a design-t! ;) JODa

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Köszönöm!!!

Írok ha megvan!!!  ;)

joda

joda

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 hozzászólás
Ha van cím, telcsi szám akkor írok, lakkból kb 2-3 flakon elég, a matricára simán rálakkozhatsz, nem lesz semmi baja. A Casatti lakkot tudom ajánlani, kb 1000/db /Izabella u. Teddy festékbolt/.
A matricagyártás rendben csak találd ki azt mondom hogy jó-e vagy nem!!Sok sikert!

JODA

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
OK!!! Köszi!!! Szólja ha telálsz valakit aki tud olyan szintereztetni!!!

Abból a spray lakkból hol lehet kapni ? ? ? Hány flakon kell balõle ? ? ?

Ja és a simán ráfújom a matricára is ? ? ?

JA:

Tudsz nekem csinálni matricát ? ? ? (Ha megtervezem ?)  :)

joda

joda

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 hozzászólás
A szinternek utánanézek, de ha kinyitod a Yellow.. akkor lehet hogy találsz benne, fehérre szinte biztos hogy mindenhol tudnak.
Ha a minta megvan/matrica, festés, vagy mindkettõ/ akkor spray lakkal fújd le, egyenletesen, kb 5-ször. két lakkozás közt hagyjad száradni egy-két órát.JODA

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Hol lehet szintereztetni ? ? ?

Nomeg mien lakkal kenjem, mien idõközönént, mien vastagon és mien ecsettel ? ? ?

joda

joda

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 hozzászólás
Major!

Szedd szét a géped, szintereztesdd le fehérre/1-2e ft/, fessél fel rá valamit amit szeretnél vagy vágass rá matricát, sablont, lakkozd le kb 5-ször, rakd össze és már kész is.JODA ;)

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
AHA!!!  :o

Nagyon nagyon köszönöm!!! Mostmár kerdem érteni!!!

Nomost a másik kérdésem akkor za lenne hogy hogyan csináljam meg a vázamat  ? ? ?

Festessem le fehérre és utána nyomassam rá én a többit és lekkozzam vaagy mi ? ? ?

HELP!

FP

FP

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 hozzászólás
Major: Eloxálni fehérre nem nagyon lehet, maximum fényezni. Az eloxálás egy felületkezelési módszer, egy bevonat az alumínium anyagokon, amit elektromos úton visznek fel rá. Ez az oxidálási folyamat az alumínium korrozióállóságát jelentõs mértékben fokozza a felületén, azonkívül tetszetõs megjelenést kölcsönöz neki. Az elektrokémiai oxidálás (anodizálás vagy hagyományos néven "eloxálás") során elektrolitokban - legtöbbször savakban - a munkadarabokat anódnak kapcsolják. Az anódon képzõdõ oxigén reakcióba lép a fém felületével, amelyen a természetes oxidrétegnél vastagabb, keményebb, kémiailag ellenállóbb oxid réteg alakul ki. Anódos oxidáció során, tehát magából a fémbõl alakul ki a védõréteg, szemben a galvanizálással, melynél a kívánt fém, mint bevonat válik le az elektrolitból a munkadarab felületére. Színezni lehet, de fehér színt nem lehet vele létrehozni, csak áttetszõ bevonatot hoz létre.

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Nekem nem tud senki segíteni ? ? ?

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
jaja várjuk a címet. Én már látttam Mortynál foliatec katalógust és nagyon zsír. Vannak benne rulez szelepsapik is.

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Én azeretném kérdezni, hogy most született meg kicsi kobakomban egy design, amienre szeretném csinlni a vázat!!! Nomost az alapszín lenne fehér és rajta ezüst (króm lenne a lejobb) falirattal!!! Hogy ia csináljam ezt ? ? ? Lehet az egész vázat fehérre eloxáltatni vagy festeni érdemes ? ? ? HELP!!!