sziasztok... sorry a régi topik elõásásáért,de egy haver kérte,nézzek utána, ki tudná lefesteni/fújni acélvázát....
nem tetszik neki a régi szín ( nekem se- kb rózsaszín.. tudom ugyan, hogy nem a szín teszi ;D)
vki nem tudna segíteni?
csöves
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Homokfúvás, bringafestés, eloxálás, stb. nagy topicja
Indította
KeX
, 2002. február 13. 20:45
Írta 2002. június 15. - 02:40

Írta 2002. május 10. - 18:57

ismer valaki közületek olyan dizájncégeket, mint a troy lee design? Ha még valaki nem látt troy munkáit feltétlenül nézze meg! 8)
Írta 2002. április 29. - 18:37

Közben voltam külföldön és a németeknél is lehet kapni karbon matricát. 3db A4-es ív van egybe csomagolva, az ára 10 euro (~2500HUF). Van igazi karbonból is, annak egy A4-es íve 29 euroba (~7000HUF) kerül. A HeinGericke motoros boltban láttam Münchenben. Neten azt hiszem, hogy rendelhetõ és még jóval a vámhatár alatt is van az ára, ezért nem kell érte fizetni, csak a postaköltséget.
Írta 2002. április 29. - 00:29

Fehérpárduc:Bocsi,de most jutottam gép közelbe.De már látom megvan a cím.
Az ára asszem olyan 8-10000ft körül van.
Üdv:Thommey
Az ára asszem olyan 8-10000ft körül van.
Üdv:Thommey
Írta 2002. április 19. - 18:52

Írta 2002. április 19. - 18:42

Írta 2002. április 19. - 18:35

Beszereztem a címét a foliatech forgalmazójának. Nagyon zsír a katalógusuk meg van benne 1 tuning Golf is. Szóval a cím: Cartron Kft 2475 Kápolnásnyék Fõ u. 27 (udvara) TEL/FAX: 0622574031
Írta 2002. április 18. - 22:00

az a hõlégfúvóval felvihetõ izé tetszik ... de nem olvad meg az alatta levõ lak vagy festék vagy mittomén mi ? ja és milyen magas hõmérsékletõ levgõvel köll felvinni ? ára kb mennyi ?
kössz :
rufferkondenzátor
kössz :
rufferkondenzátor
Írta 2002. április 18. - 21:45

Írta 2002. április 18. - 21:42

Írta 2002. április 18. - 21:34

Ha van cím, telcsi szám akkor írok, lakkból kb 2-3 flakon elég, a matricára simán rálakkozhatsz, nem lesz semmi baja. A Casatti lakkot tudom ajánlani, kb 1000/db /Izabella u. Teddy festékbolt/.
A matricagyártás rendben csak találd ki azt mondom hogy jó-e vagy nem!!Sok sikert!
JODA
A matricagyártás rendben csak találd ki azt mondom hogy jó-e vagy nem!!Sok sikert!
JODA
Írta 2002. április 18. - 21:25

OK!!! Köszi!!! Szólja ha telálsz valakit aki tud olyan szintereztetni!!!
Abból a spray lakkból hol lehet kapni ? ? ? Hány flakon kell balõle ? ? ?
Ja és a simán ráfújom a matricára is ? ? ?
JA:
Tudsz nekem csinálni matricát ? ? ? (Ha megtervezem ?)
Abból a spray lakkból hol lehet kapni ? ? ? Hány flakon kell balõle ? ? ?
Ja és a simán ráfújom a matricára is ? ? ?
JA:
Tudsz nekem csinálni matricát ? ? ? (Ha megtervezem ?)

Írta 2002. április 18. - 21:17

A szinternek utánanézek, de ha kinyitod a Yellow.. akkor lehet hogy találsz benne, fehérre szinte biztos hogy mindenhol tudnak.
Ha a minta megvan/matrica, festés, vagy mindkettõ/ akkor spray lakkal fújd le, egyenletesen, kb 5-ször. két lakkozás közt hagyjad száradni egy-két órát.JODA
Ha a minta megvan/matrica, festés, vagy mindkettõ/ akkor spray lakkal fújd le, egyenletesen, kb 5-ször. két lakkozás közt hagyjad száradni egy-két órát.JODA
Írta 2002. április 18. - 21:07

Hol lehet szintereztetni ? ? ?
Nomeg mien lakkal kenjem, mien idõközönént, mien vastagon és mien ecsettel ? ? ?
Nomeg mien lakkal kenjem, mien idõközönént, mien vastagon és mien ecsettel ? ? ?
Írta 2002. április 18. - 21:04

Major!
Szedd szét a géped, szintereztesdd le fehérre/1-2e ft/, fessél fel rá valamit amit szeretnél vagy vágass rá matricát, sablont, lakkozd le kb 5-ször, rakd össze és már kész is.JODA
Szedd szét a géped, szintereztesdd le fehérre/1-2e ft/, fessél fel rá valamit amit szeretnél vagy vágass rá matricát, sablont, lakkozd le kb 5-ször, rakd össze és már kész is.JODA

Írta 2002. április 18. - 11:04

AHA!!! 
Nagyon nagyon köszönöm!!! Mostmár kerdem érteni!!!
Nomost a másik kérdésem akkor za lenne hogy hogyan csináljam meg a vázamat ? ? ?
Festessem le fehérre és utána nyomassam rá én a többit és lekkozzam vaagy mi ? ? ?
HELP!

Nagyon nagyon köszönöm!!! Mostmár kerdem érteni!!!
Nomost a másik kérdésem akkor za lenne hogy hogyan csináljam meg a vázamat ? ? ?
Festessem le fehérre és utána nyomassam rá én a többit és lekkozzam vaagy mi ? ? ?
HELP!
Írta 2002. április 17. - 23:11

Major: Eloxálni fehérre nem nagyon lehet, maximum fényezni. Az eloxálás egy felületkezelési módszer, egy bevonat az alumínium anyagokon, amit elektromos úton visznek fel rá. Ez az oxidálási folyamat az alumínium korrozióállóságát jelentõs mértékben fokozza a felületén, azonkívül tetszetõs megjelenést kölcsönöz neki. Az elektrokémiai oxidálás (anodizálás vagy hagyományos néven "eloxálás") során elektrolitokban - legtöbbször savakban - a munkadarabokat anódnak kapcsolják. Az anódon képzõdõ oxigén reakcióba lép a fém felületével, amelyen a természetes oxidrétegnél vastagabb, keményebb, kémiailag ellenállóbb oxid réteg alakul ki. Anódos oxidáció során, tehát magából a fémbõl alakul ki a védõréteg, szemben a galvanizálással, melynél a kívánt fém, mint bevonat válik le az elektrolitból a munkadarab felületére. Színezni lehet, de fehér színt nem lehet vele létrehozni, csak áttetszõ bevonatot hoz létre.
Írta 2002. április 17. - 19:52

Írta 2002. április 17. - 19:33

jaja várjuk a címet. Én már látttam Mortynál foliatec katalógust és nagyon zsír. Vannak benne rulez szelepsapik is.
Írta 2002. április 17. - 09:27

Én azeretném kérdezni, hogy most született meg kicsi kobakomban egy design, amienre szeretném csinlni a vázat!!! Nomost az alapszín lenne fehér és rajta ezüst (króm lenne a lejobb) falirattal!!! Hogy ia csináljam ezt ? ? ? Lehet az egész vázat fehérre eloxáltatni vagy festeni érdemes ? ? ? HELP!!!