Létzik folyékony fém ilyen hibák javítására, de nem mellesleg minden fém folyékony csak megfelelõ hõmérséklet és nyomás kell hozzá!!!
Ezt nem vicceskedve mondom. Komoly autó restauráló mûhelyekben gitett nem látsz, ott a karosszéria egyenetlenségeit cinezéssel simítják el (cin bevonat akár több rétegben és ezt csiszolják formára), ez a profi.
Ha csak pár, nem túl nagy helyen érdekes a dolog akkor és elsõ körben egyszerû elektronikában használatos forraszanyagnak használt cint folyatnék a résbe és lecsiszolnám. Ehhez magát a vázat is fel kell hevíteni ott, de erre nagyon kafa kis gázos forrasztó pákákat lehet már kapni. Ha ez nem tapad meg a vázon akkor szereznék olyan forraszanyagot ami az acélon is megtapad.
Amúgy szerintem nem éri meg a macerát.
Üdv,
KP
Az biztos hogy nem éri meg!!
Mivel itt repedés nem volt,sem horpadás amibe meg állna a fém,itt csak a vázhoz hozzáforrasztva volt egy-két olyan fém darab,amire nekem semmi szükségem,és még csak nem is tetszett,így fûrészelni kellett,meg sokat reszelni.Aztán úgy alakult,hogy nem is kellett a fûrészelés és reszelés miatt,kisimítani az egyenletlenségeket,mert nem volt.
Vihettem is a festõkhöz,holnap fél kettõkor megyek érte.
Antracit színû lesz,enyhén csillogós,kíváncsi leszek hogy fog kinézni,és milyen lesz a minõsége.