féleértesz. nem úgy értettem a roszdamentest, hogy jó állapotú, hanem úgy, hogy rozsdásodni képtelen ötvözetbõl készült. az ilyet krómoztatni badarság volna, de ez téged nem érint, mert az oria tt csövek nem rozsdamentesek. tehát marad a krómozás, amit meg lakkozni tök fölösleges. elõttem leírták már, hogy jól nézd meg, hova viszed krómoztatni, nehogy elcsesszék. kérdezz meg csopperes-veterános motoros arcokat, azok tudni fognak róla, ha van tuti hely.
létezik már hibátlan króm hatású festés is, nem tudom, itthon csinálják-e. autópimpelõk használják, a sima fényezésnél bonyolultabb eljárás, és bazi drága.
A krómot valóban felesleges lenne lakkozni.Lakkozásra és csak a polírozásnál gondoltam.A cég honlapján,ahova küldtem emailt néztem referencia munkákat,de abból sokat nem lehet megtudni milyen minõségben dolgoznak.Igazából ahhoz sincs kedvem hogy az elb.szott munka miatt más megoldáshoz kelljen folyamodnom,hogy esztétikailag nekem teljesen megfelelõ legyen a váz,arról nem is beszélve,hogy minden forint ki van számolva,de még így is vannak bizonytalan tényezõk mint pl a króm ára,ami nagyban befolyásolja a továbbiakban a bicikli összképét.mert ha drágálom,akkor más megoldáshoz kell folyamodnom,és akkor már lehet gondolkozhatok más összképben.
Ha nem lesz króm,még mindig marad a polírozás,ha az sem akkor még meg szülöm mi legyen.