off
sziasztok!
van eladó porfestékem szinterezéshez ha valakit érdekel
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: porfesték szinterezéshez, kerékpár festés
üdv
on
vecsésen van jó eloxáló néhány csavart is vállalnak kis tételben
ha érdekel valakit megadom az elérhetõséget
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Homokfúvás, bringafestés, eloxálás, stb. nagy topicja
Indította
KeX
, 2002. február 13. 20:45
Írta 2010. december 11. - 14:07

Írta 2010. november 29. - 21:34

Én most festettem át az egész bringát. A festéket kromofággal tudod lemaratni aztán pedig a maradékot nitróhigítóval lemosod.
Ha jól csinálod akkor a csiszolás szinte el is maradhat.
A festést több rétegben szórva kell felvinni, majd 1000-1200-as vízpapírral finoman csiszolni, majd 2K-s lakkal lakkozni.
Autó festékkel könnyen tudsz dolgozni.
Ha jól csinálod akkor a csiszolás szinte el is maradhat.
A festést több rétegben szórva kell felvinni, majd 1000-1200-as vízpapírral finoman csiszolni, majd 2K-s lakkal lakkozni.
Autó festékkel könnyen tudsz dolgozni.
Írta 2010. november 29. - 21:16

rákérdeztem másik fórumon, tessék: Fmpt Kft. - Galvanizl zem - Galvanizls
remélhetõleg ilyen kis tételben is vállalják. szétszedni mindenképp kell.
remélhetõleg ilyen kis tételben is vállalják. szétszedni mindenképp kell.
Írta 2010. november 29. - 18:56

Ú! Ezer köszi! Tényleg piszok szépek lettek azok a nova agyak.
Most azon gondolkodok,h érdemese leszineztetnem az agyakat,ahelyett,h újakat veszek. De valószínûleg olcsóbb.
Most azon gondolkodok,h érdemese leszineztetnem az agyakat,ahelyett,h újakat veszek. De valószínûleg olcsóbb.

Írta 2010. november 29. - 18:26

Tudtok céget pesten,ahol kerékagyakat színesen eloxálnak? Elõtte szét kell szedni atomokra az agyakat?
3-4 oldalt visszaolvasol, ott lesz egy pár csodás kékített nova agy.
ja bocs az az nem elox, hanem szinter, de tán még szebb is.
ed : 1686 os poszt
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. november 29. - 17:47

Tudtok céget pesten,ahol kerékagyakat színesen eloxálnak? Elõtte szét kell szedni atomokra az agyakat?
Írta 2010. november 28. - 17:21

sziasztok!
egy karbon villát szeretnék átfesteni, úgy hogy az idõtálló legyen
mivel távolítsam el a festéket hogy a karbon rész ne sérüljön?
csinált már valaki ilyet?
milyen festési módot használjak? (illetve rétegrendet)
köszi
L
egy karbon villát szeretnék átfesteni, úgy hogy az idõtálló legyen
mivel távolítsam el a festéket hogy a karbon rész ne sérüljön?
csinált már valaki ilyet?
milyen festési módot használjak? (illetve rétegrendet)
köszi
L
Írta 2010. november 26. - 20:02

Írta 2010. november 26. - 16:59

Írta 2010. november 19. - 22:15

Beszéljetek a homokfúvóval, szépen, nyugodtan. Csak meg tudtok egyezni vele. Persze aki elhozta megnézhette volna, mert így akár el is hajthat, mint a lepkét.
A homokfúvó alkalmazotta hozta el, és jó ideje partneri viszonyban állunk vele, szóval probléma nem lesz belõle, kérdés mennyit hajlandóak fizetni érte.
Írta 2010. november 19. - 21:14

Beszéljetek a homokfúvóval, szépen, nyugodtan. Csak meg tudtok egyezni vele. Persze aki elhozta megnézhette volna, mert így akár el is hajthat, mint a lepkét.

Írta 2010. november 19. - 21:06

Bassz, annak a váznak nagyjából reszeltek.
halálbiztos hogy kuka. A leendõ tulaj mázsa fölött van, és országúti edzésre használta volna...ha vissza is lenne hajlítva, egy hónapot adnék neki...talán.
Írta 2010. november 19. - 20:53

Írta 2010. november 19. - 20:06

Kizárt hogy szállítás közben történt. Ehhez elég komoly súly kellett, és nem szimplán ráálltak vagy ráesett valami. Olyan mintha be lett fogva satuba (ahol S alakban megroppant) és ezután oldalirányból összenyomták volna. Tényleg fogalmam sincs hogy hogy csinálták...aki szállította, az csak felkapta és elhozta, neki fogalma sem volt róla hogy ez történt vele, nemsokára beszélek a fõnökkel...
Írta 2010. november 19. - 20:04

Írta 2010. november 19. - 19:27

Szerintem homokoztasd és krómoztasd be
Krómozás elõtt kéne neki egy tükörpolír is, ha azt akarja hogy ne egy tök snassz matt-ezüst felületet kapjon...(homokszórt felület+króm)
Amúgy ma jött meg a dancelli vázam a homokfúvóktól...kurvára boldog vagyok.

Írta 2010. november 19. - 10:23

Ja, láttam pár oldallal elõbb, hogy Trance feliratokról regéltetek. Na, ha valaki lefotózza nekem normálisan, egyenesen,
elküldi a kuckuc2@freemail.hu címre, én kiszerkesztem. Ingyér'.
Vannak bicajos logóim is (így hirtelen fejbõl: GT, Kona régi fajta, meg az állatbõrös is, Magellan régi, Azonic, stb.) vektorosan.
elküldi a kuckuc2@freemail.hu címre, én kiszerkesztem. Ingyér'.
Vannak bicajos logóim is (így hirtelen fejbõl: GT, Kona régi fajta, meg az állatbõrös is, Magellan régi, Azonic, stb.) vektorosan.
Írta 2010. november 19. - 10:03

Hali, azt mondja meg valaki, ha a vázamat mattra akarom festeni, létezik- e hozzá olyan lakk, ami matt?
Állítólag igen, de eddig csak hallottam róla.
Állítólag igen, de eddig csak hallottam róla.
Írta 2010. november 18. - 17:13

Eloxálás mennyire jó aluváznál külsõ védelemnek-lakk réteg nélkül?
Elég önmgában, tartós használatra, vagy kéne rá +1 lakkréteg is?
Köxi
Elég önmgában, tartós használatra, vagy kéne rá +1 lakkréteg is?
Köxi
Írta 2010. november 16. - 15:18

A konyhai zsíroldó cc. KOH+izopropanol. Analitika laboron ilyennel zsírtalanítottuk az üvegeszközöket. De ha tökéletes zsírtalanítás kell, akkor ajánlom a cc. H2SO4+H2O2 5:1 arányú elegyét.
Sok sikert mindenkinek.