Sziasztok!
Üveggyöngyözésre van vmi tipp? Hol lehet? Kb. mennyiért?
Ha pesti vagy, viheted bárhová csak a Mattfény Bt-hez ne a XIII. Balzac utcába. Nekem onnan tûnt el a vázam.
Sziasztok!
Üveggyöngyözésre van vmi tipp? Hol lehet? Kb. mennyiért?
500ftból lefóliázod
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Sziasztok!
Manitou Axel Super villám külsõ szárát szeretném fehérre festetni.Mire kell figyelni a festésnél?
Sziasztok!
Bukót mivel lehet festeni? Modellfesték? Esetleg dekorfólia?
Egy közeli kerékpárboltban lehet kapni méretben és minõségben is megfelelõ bukót erõsen leárazva, csak éppen rózsaszín...
arra jó hogy ne fakuljon tovább
de kérdés hogy mennyire tapad meg a mostani rétegeknél, fényezõ biztos érti a dolgát és jól megcsinálja, de ahol lepattant a festék és csak a nyers fém van, vagy felrohad vagy lepattogzik mert nincs alapozó a lakk alatt..
én a helyedben a problémás részeknél simán lefóliáznám színtelen kültéri fóliával, dekor-papír írószer boltban biztosan kapsz legalább a/4-est kb 150ft egy ív, bírja a strapát az esetleges újrafestésig..
Manitou Axel Super villám külsõ szárát szeretném fehérre festetni.Mire kell figyelni a festésnél?
arra jó hogy ne fakuljon tovább
de kérdés hogy mennyire tapad meg a mostani rétegeknél, fényezõ biztos érti a dolgát és jól megcsinálja, de ahol lepattant a festék és csak a nyers fém van, vagy felrohad vagy lepattogzik mert nincs alapozó a lakk alatt..
én a helyedben a problémás részeknél simán lefóliáznám színtelen kültéri fóliával, dekor-papír írószer boltban biztosan kapsz legalább a/4-est kb 150ft egy ív, bírja a strapát az esetleges újrafestésig..
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy a bringa vázamon pár helyen lejöt a festés az évek során:(
van egy autófényezõ ismerõsöm lelakozná 3-4 rétegben érdemes volna e?
Köszönöm a válaszotokat
Gyõrben csak 1 helyen van porfestés:
Exlakisz Bt. Közép u. 14.
Festõ van sok, aki jól dolgozik az nem olcsó.
Polírozó pedig:
Zemplén utca (40körül) elvileg ki van írva.
gyorben tudna valaki ajanlani, olyan szakit, aki szepen porfesteni/festeni tudja a bringamat (villa+vaz)? a vaznal mit kell figyelni, hogy teljesen rendben legyen (repedes, rozsda, etc). muffolt ktm turavaz, a villa hegesztett.
masik kerdes: 90es evek kozepen-vegen nagy divat volt a nyers alu, mara teljesen bemattult. hogyan tudom helyreallitani a feluletet? nem tudom, hogy a polirozas mennyire lenne jo, mert annyira fenyes felulet nem kellene. csak amilyen a gyari volt.
nemhiszem,
bõven elég egy szakértõi vélemény és a "gyártó" beárazása(:
ha szóban nem megy, akkor ajánlott levélben fizetési meghagyásra nem hiszem hogy azt válaszolnák hogy kapd be a bokájukat..
keress meg a belazmark@gmail.com on
ha ennyire komolyra fordulna a dolog, szólj és megoldjuk
A hölgy a boltban egybõl mondta, hogy ha nem lesz meg a váz, akkor fizetik az új vázat.
Csak valószínûleg nincs tisztában vele, hogy az kb. 150e Ft. Azt hiszik, megússzák egy olcsó csepel vázzal.
Reynolds csõ, egyedi méret, kézi gyártás, egyedi muffok - ez a valóság. Még szerencse, hogy a villa megmaradt. Egy szakértõ az alapján megállapíthatja, milyen is lehett a váz. Szerintem nem lesz egy egyszerû ügy. Még bíróság is lehet belõle. Úgy 2-3 év múlva meg is kapom az árát.
Megkérdeztem õket, a Szív utcaiaknál nincs a vázam.