Hát nem csúnya az tuti!!!
Mien hajtómû ez szerintetek ? ? ? FSA ? ? ? Vagy mi ?
Nomeg a stucni fogott meg még negyon!!!
Lehet hogy megtartom az MRPt!!! ;D ;D ;D (JAJ de nygon sznob vagyok!!!!! FÚÚÚJ!!!)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Homokfúvás, bringafestés, eloxálás, stb. nagy topicja
Indította
KeX
, 2002. február 13. 20:45
Írta 2002. március 16. - 11:48

Írta 2002. március 16. - 10:18

Érdekes, mikor még mi láttuk Veresen, és dirtöket ugrálta, egy Judy Race volt elöl, és csatos pedállal ment... ;D
Írta 2002. március 16. - 00:54

Hát el kell ismernem, bármennyire "az volt a baj, hogy beparáztál" Misi gépe destruktív kerékpározáshoz és duálra maga a tökély.
Személy szerint, ha az enyimé lenne, még egy csavart sem cserélnék le rajta.
lcs
Személy szerint, ha az enyimé lenne, még egy csavart sem cserélnék le rajta.
lcs
Írta 2002. március 16. - 00:10

Írta 2002. március 15. - 23:02

Na akkor technikai segítséget kérnék!
Van egy váz, homokfújással leszedtünk róla mindent. Aztán festünk, és utána matricázunk, és utána "lakk", vagy hogy müxik?
Vagy pl.: egy Ruckuson ami matt színû, hol van a matrica? legalul, de akkor hogyhogy nem fedi le a szín? nah kavarog a gondolat a fejembe, szóval akkor ez most hogy van ???
Van egy váz, homokfújással leszedtünk róla mindent. Aztán festünk, és utána matricázunk, és utána "lakk", vagy hogy müxik?
Vagy pl.: egy Ruckuson ami matt színû, hol van a matrica? legalul, de akkor hogyhogy nem fedi le a szín? nah kavarog a gondolat a fejembe, szóval akkor ez most hogy van ???
Írta 2002. március 15. - 22:54

Sziasztok!!
Joda: Neketek a cégnél van mindenféle színû öntapadós fóliátok? Nekem olyan kellene mint a kék Magellan PolarX színe!
Sekee
Joda: Neketek a cégnél van mindenféle színû öntapadós fóliátok? Nekem olyan kellene mint a kék Magellan PolarX színe!
Sekee
Írta 2002. március 15. - 22:44

Írta 2002. március 15. - 22:02

Írta 2002. március 15. - 21:34

Sziasztok!
NA AKKOR IDE A SZEMEKKEL!!!!!
sZAKÁLLKÁT FELKÖTNI!!!!
MEHET?
http://www.kleinbike...t_contest.aspJa és ha minden összejön,akkor jönnek a német BIKE-ból a beszkennelt,designverseny képek!!
Üdv:Thommey
NA AKKOR IDE A SZEMEKKEL!!!!!
sZAKÁLLKÁT FELKÖTNI!!!!
MEHET?
http://www.kleinbike...t_contest.aspJa és ha minden összejön,akkor jönnek a német BIKE-ból a beszkennelt,designverseny képek!!
Üdv:Thommey
Írta 2002. március 14. - 14:47

Joda:
Kellene nekem a bicajomra kép elegáns BMFT matrica!!!
Megoldható lenne hogy cinálsz nekem ? ? ? Ha hozok tervet vagy küldök mailban!
Kellene nekem a bicajomra kép elegáns BMFT matrica!!!

Írta 2002. március 13. - 21:27

szem érdemes sokértlefestetni (50 ezer pénz) lefestetni a vázat amit szeretsz mert bejön egy geometria az többet jelen akármien matricánál nekem pl. egy karbon alap (csavaros) illesztés jönne be az alsó csövön a ßogyó felirattal.
Írta 2002. március 13. - 20:50

Ha erbrással festeted le a verdát akkor rakd be vitrinbe, mert egy szép design sokba kerül, másrészt nem lenne szívem lezúzni. Én is festegetek de nem éri meg a vázra mert lekopik. Javítani meg csúnya. Marad az egyszerûbb grafika öntapadós fóliából, ha lekopik vágok újat!JODA
Írta 2002. március 13. - 20:48

Ok major, kétszer elég lesz! ;D
Ja amiért írok ;D: Nemtudja véletlenül valaki ennek a Répa gyereknek a mailcímét?
Ja amiért írok ;D: Nemtudja véletlenül valaki ennek a Répa gyereknek a mailcímét?
Írta 2002. március 13. - 20:47

Írta 2002. március 13. - 18:43

Ez a névjegyem!!! ;D
Meg ez is: ? ? ?
Legalább tudjátok hogy én vagyok az!!!
Ez olyan nekem mind Parának a Joghurt!!!
De nesze nektek !

De nesze nektek !
Írta 2002. március 13. - 18:43

Ez a névjegyem!!! ;D
De nasze nektek !

De nasze nektek !
Írta 2002. március 13. - 07:49

Messengerbe is mindenhova három !!! -t ír ;D ;D De ezt nem azért mondtam, hogy abbahagyd

Írta 2002. március 13. - 06:20

de télleg, csak hogy én is beszóljak:
már hetek óta hiába keresek olyan Major-beírást, aminek a végén nincs legalább 3 felkiáltójel
DE MI ÍGY IMÁDUNK MAJOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;DX42
már hetek óta hiába keresek olyan Major-beírást, aminek a végén nincs legalább 3 felkiáltójel

DE MI ÍGY IMÁDUNK MAJOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;DX42
Írta 2002. március 12. - 18:52

Isten ments!
NEEEEEEEE tedd ezt velünk!!!!!! ;D
Kérlek! ;D
Min fogunk akkor röhögni? ;D
NEEEEEEEE tedd ezt velünk!!!!!! ;D
Kérlek! ;D
Min fogunk akkor röhögni? ;D
Írta 2002. március 12. - 18:43