2-3000 ft-nál bizti nem több...
ja és az amugy homokfuvás, mert ha jol tudom a homokszorás az az amikor az utcát télen leszorják homokkal ill. sos homokkal...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Homokfúvás, bringafestés, eloxálás, stb. nagy topicja
Indította
KeX
, 2002. február 13. 20:45
Írta 2003. február 11. - 22:21

Írta 2003. február 11. - 22:15

OFF milyen váznak van 1.5 mm falvastagsága?
(hát, nem vagyok valami informatív, de majd kérdezõsködöm...)
(hát, nem vagyok valami informatív, de majd kérdezõsködöm...)
Írta 2003. február 11. - 14:54

Nos: olyan info kellene nekem, hogy hol, ki, mennyiért, mikor, stb. A téma a homokszórás, alany az elsõ háromszöge a vázamnak. Aluminiumból van, kb 2-es a falvastagsága (no jó, középen olyan 1.5). Bármilyen infot megköszönök.
csak hogy egyértelmû legyen mire gondoltál rob
Ras
csak hogy egyértelmû legyen mire gondoltál rob

Ras
Írta 2002. október 15. - 20:19

Írta 2002. október 15. - 15:15

Hi
a haveromnak van 1 FSA Power Pro hajtókarja
matt fekete színben
pár hónapos és már kopik róla a festék
én is vettem 1 ugyanilyet, és az õ példájából tanulva le szeretném lakkozni
DE milyen lakkot használjak?
Kössz
a haveromnak van 1 FSA Power Pro hajtókarja
matt fekete színben
pár hónapos és már kopik róla a festék
én is vettem 1 ugyanilyet, és az õ példájából tanulva le szeretném lakkozni
DE milyen lakkot használjak?
Kössz
Írta 2002. október 14. - 05:09

Írta 2002. október 14. - 04:45

BRUCE: Én fölhívtam Jodát és megkérdeztem tõle mennyi lenne egy egyszerû matrica. Azt mondta, hogy pár száz forint.
Írta 2002. október 11. - 20:50

Joda! Ha ezt olvasod jelentkezz ha már privátba nem vagy hajlandó. A matricáiamat már majdnem fél éve ígérgeted.
Írta 2002. október 11. - 20:15

Sztem lekopik, de 3-5 réteg+2-3 lakk jó lehet...
Hol lehet és mennyiér kapni ilyen festéket?
Hol lehet és mennyiér kapni ilyen festéket?
Írta 2002. október 11. - 19:19

Szerintetek hülyeség egy hussefeltet átfesteni? Neolux autófesték+lakk jó 5let? Hány réteg?
Írta 2002. október 11. - 18:30

Írta 2002. október 11. - 17:45

BRUCE:
THX a Repadesign infoert, most epp egy egyszeru matricara lenne szuksegem... ha vki barmit tudna segiteni azt megkoszonnem!
THX a Repadesign infoert, most epp egy egyszeru matricara lenne szuksegem... ha vki barmit tudna segiteni azt megkoszonnem!
Írta 2002. október 08. - 19:27

Már kérdeztem egyszer, de nem sok válasz érkezett... (nem sok = 0)
A kérdésem az, hogy kb. mennyibe kerülne egy teljesen minimális festés? (a lényeg az egyediség lenne, tehát minél olcsóbban gondoltam....)
Bocs, ha már 8 oldallal ezelõtt volt errõl szó, nem olvastam végig a topicot.
A kérdésem az, hogy kb. mennyibe kerülne egy teljesen minimális festés? (a lényeg az egyediség lenne, tehát minél olcsóbban gondoltam....)
Bocs, ha már 8 oldallal ezelõtt volt errõl szó, nem olvastam végig a topicot.
Írta 2002. október 07. - 14:47

Joda, matricával kapcsolatban kérdeznék: Csak egyszínût tudsz körbevágni, vagy lehet az anyagra mintát 'nyomtatni' (nem tudom, mi az eljárás neve, bocs :
), és úgy matricát készíteni?
Köszi,
AsztA

Köszi,
AsztA
Írta 2002. október 02. - 18:03

Hali!
Van egy acélvázam. Festék már nincs rajta, de elég nagy részen felületi rozsdás. Homokfúvással le lehet ezt szedetni, csiszoljam, vagy van vmlyen vegyi módszer? Ha csiszolom, milyen érdes csiszolópapírt használjak?
Van egy Hauser vázam is, úgy néz ki, mintha a polirozott acél felület egyszerûen le lenne lakkozva. Lehet, hogy ilyen egyszerû ez? Ha meg akarom csinálni így a másikat is, csak lakkozzam le a csupasz vázat? Milyen lakkot ajánlotok hozzá?
Elõre is kösz.
Van egy acélvázam. Festék már nincs rajta, de elég nagy részen felületi rozsdás. Homokfúvással le lehet ezt szedetni, csiszoljam, vagy van vmlyen vegyi módszer? Ha csiszolom, milyen érdes csiszolópapírt használjak?
Van egy Hauser vázam is, úgy néz ki, mintha a polirozott acél felület egyszerûen le lenne lakkozva. Lehet, hogy ilyen egyszerû ez? Ha meg akarom csinálni így a másikat is, csak lakkozzam le a csupasz vázat? Milyen lakkot ajánlotok hozzá?
Elõre is kösz.
Írta 2002. október 01. - 22:41

thommey! ez a pyxis festes Repanal 35000 HUF-ba kerul a gazdajanak:
csak most találtam rá erre a topicra...
ez a festés valami nagyon gyönyõrû számomra!
nekem az lenne a kérdésem, hogy egy minimal vázfestés mennyibe kerülne nekem?
(bocs, hogy a képet megint beszúrom, de sztem megérdemli

Írta 2002. augusztus 27. - 19:42

heló srácok,
lenne 1 kérdésem: karbonvázam van és kissé le van már gyakva a festés. van valami speckója a karbonvázak festésének: milyen festékkel, kell a polír elõtte stb... egyáltalán bármilyen tapasztalat ezzel kapcs. jól jönne. meg minden.
)
thnx,
misi
m_kovacs@tigris.klte.hu
lenne 1 kérdésem: karbonvázam van és kissé le van már gyakva a festés. van valami speckója a karbonvázak festésének: milyen festékkel, kell a polír elõtte stb... egyáltalán bármilyen tapasztalat ezzel kapcs. jól jönne. meg minden.

thnx,
misi
m_kovacs@tigris.klte.hu
Írta 2002. augusztus 26. - 17:49

Írta 2002. augusztus 26. - 14:42

tudtok mondani olyan helyet, ahol lehet matricát készíttetni? nem bringára kéne, hanem sisakra...
Írta 2002. június 16. - 00:29

Vegigneztem jopar oldalt....de az osszeset nem sikerult.
REPA cime kellene, vagy telszama vagy akarmi.
Meg ha van valahol kep
a munkairol...
Nem nekem kene, en sajnalnam leverni a festeket.
Egy haveromnak ajanlottam, o csak gurulgat a varosban viszont marha igenyes a cuccaira.
Csak onnan merult fel hogy telot akar venni, es ha nem megy a szine a bicajhoz :>>>>>>
Persze a Black Elite menne...
udv: TOM
REPA cime kellene, vagy telszama vagy akarmi.
Meg ha van valahol kep

Nem nekem kene, en sajnalnam leverni a festeket.
Egy haveromnak ajanlottam, o csak gurulgat a varosban viszont marha igenyes a cuccaira.
Csak onnan merult fel hogy telot akar venni, es ha nem megy a szine a bicajhoz :>>>>>>
Persze a Black Elite menne...
udv: TOM