Sok paraszt fasz aki beáll a zebra közepére, tükörtörés, élveboncolás.
Sok paraszt fasz aki beáll a zebra közepére, tükörtörés, élveboncolás.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakNekem ez régi vágyam, de sajnos a többség nem elég tökös, csak pofázik vagy lelassít és beszól..
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Bámmeg, elképzeltem a nem titkoltan tunigcélú extrasoft gumikupakot a könnyített titán boton, meg a megültetett keretet
és ezen 5 perce röhögök.
(titkos információk szerint fejlesztés alatt van a low rider keret is. piros lámpánál illetve pihenés közben lehet - érdemes - mûködtetni, megvásárolható különbözõ színekben illetve egyedi festés is megoldható lesz... a feltûnés garantált. extraként ún. keret-póráz is vehetõ: ha bevetés közben elszabadulna a lowrider, lehajolás nélkül felvehetjük)Bámmeg, elképzeltem a nem titkoltan tunigcélú extrasoft gumikupakot a könnyített titán boton, meg a megültetett keretet
és ezen 5 perce röhögök. :-D
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
sõt még autosként is +kapod...tudod hányszor van naponta, mikor én megállok a zebránál a gyalogosnak, a mögöttem lévõ meg elkezd dudálni.....Charon! Szerintem tök poén, én elmegyek. A másik, hogy rengetegszer láttam már olyat, hogy hiába volt zöld, úgy kellett félreugrani nekem vagy másnak a padlógázt nyomó audi elõl, mert neki is zöld volt ugye, de õ nem várta meg a gyalogosokat, hanem elõtte akart áttûzni. Egyszer majdnem el is ütöttek elõttem igy egy mammert.
Gyalogosként is sok attrocitás ért már az autósoktól, úgyhogy megyek ide-oda mászkálni a járdára. Szerintem ez jó ügy.