Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

SR Suntour

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1107 hozzászólás a témában

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Sajnálattal hallom (illetve olvasom).
Akkor tehát tuning céljából akarsz most Rux-ot vásárolni.
Nekem is eszembe jutott, de nem tudom, milyen puhák ezek, megaztán a rugóútja sok ehhez a vázhoz. Bár úgy tudom, az S-nek szabályozható a rugóútja, ezt viszont nem látom a weboldalán. Tehát ha majd cserére kerül a sor, szabályozható rugóutat követelek magamnak, csak most csóró vagyok.

Pot

Pot

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
Régen volt egy Magellán acél Hydrám amire vettem egy-két cuccot de sajna áprilisban végén ellopták. Most júni elején vettem egy UMF Hardy 5-öt amit lassan tuningolok majd. (védõfelsz., tárcsafékek, teló, hajtómû, felnik, gumik)

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Nem kéne fikázniuk, mert ezt a márkát még nem vásárolta fel egy másik, egy-két másik márkával ellentétben. És ugye nem csak teleszkópokat gyártanak. Lehet, hogy sebességváltóban jobbak a Sramnál. Csak nem tudjuk, mert Mo-ra nem hoznak. És ugye ott vannak azok a fasza nyeregcsövek, a rugóstagok között csak idén kezdek helyet foglalni, remélem bejön nekik.

Egyébként neked milyen géped van? Belinkelhetnéd az aláírásodba a pix.bikemagot.

Pot

Pot

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
Elég jók de iszonyat sokan fikázzák a régi alap modelleket. Sztem a Suntour rendesen be fog lépni a Dirt/Street, DH/Freeride piacra és ennek elsõ lépéseit meg is tették a Rux és a Duro szériával.

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Mikor öszeraktam a gépet, a hegyikerekpar.lap.hu-n található teleszkópok között válogattam. Mivel ott nincs Suntour, nem is tudtam, hogy olyanok is vannak. Keresgéltem az RST-ket a dílerek nyakán, mire az egyik megnyugtatott, hogy az nagyon szar, vigyem el a Suntourt. És láss csodát, nem hazudott az ipse. Csak 2 rugóval költöttem rá többet.

Pot

Pot

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
Hát ja. Ez a Suntour télleg belehúzott. Egyre jobb cuccokat gyárt. Komolyan mondom 2 év múlva olyan lesz mint a Rock Shox. Ha már a Kona Coiler Matic-ra is Ruxot raknak akkor nagyon állat teló lehet. Ki gondolta volna? Kona-Suntour? :chin:

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Akkor mindenképpen jól jársz. Ha esetleg nem jön be, lehet, hogy vissza tudja cserélni. Az a 35 rugó nem pénz érte. Végülis durvulós villa, ennyi pénzért csak belépõ szintûeket lehet szerezni.

Pot

Pot

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
Már írtam Mail-t. Talán még megtudom menteni, mivel anyám egyik barátja a Hajdúba dolgozik és onnan szokott cuccokat hozni.

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Közben én is találkoztam vele és 05. 22-én, úgyhogy nem bizti, hogy még él. Úgyis megkérdezed nem? Egyébként nem derül ki belõle, hogy most E vagy S. Lehet nagy különbség a kettõ között, mint az XCR és XCR LO között. Az ebikon a Rux-S '06 fogy. ára 60 rugó, talán a '07-nek 70 rugó. Lehet nagyon jó vétel.
Egyébként az xfact oldalán hibás az "Áraink" link, ha valakit érdekel ez az akció, éppen nem tud meg róla semmit.

Pot

Pot

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
Akkor elég jó árnak hangzik a 35e. De több mint egy hónapja adták fel a hirdetést "akció" címmel.

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
A 2007-esek 150, a 2006-osok 130 mm rugóúttal rendelkeznek.

Pot

Pot

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
(Bocs elõbb béna voltam:)) tehát annyit írnak hogy SR Suntor Rux SF teleszkóp, 150mm rugóúttal 69.900,-Ft helyett 34.990,-Ft!

Az Xfactor és a Hajdúkerékpár adta fel a hirdetést.

Pot

Pot

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
Csak annyit írnak hogy:"

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
2006-os vagy 2007-es modelleket?

Pot

Pot

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
Vhol már 34 990-ér árulják õket.

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
A Rux-ra én is kíváncsi volnék. Az E és az S között nem nagyon látok különbséget.

Pot

Pot

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
Vkinek van Suntour Rux telója?

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Észrevettem, hogy a szimmering azért tömített olyan jól, mert egy összetömörödött dzsuvacsík volt közte és a becsúszó között. Miután ezt letöröltem, kitolja a zsírt a becsúszóra. Ha jól emlékszem, újkorában ugye nem volt dzsuvás, akkor is zsíros volt egy ideig a becsúszó.

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Köszi szépen a gyors választ.
Bele akartam nézni, hátha minimális összeg ráfordításával puhíthatok rajta egy kicsit, de kulcsot már nem vásárolok hozzá. Inkább hagyom a bánatba, úgyis szerzek egy komolyabbat, csak tuning után jobban eladható.

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

Szétszedtem a teleszkópot, hogy kell kiszedni a cuccot a rugó oldalán, illetve kicsavarni az elõfeszítõ gombot (nem akarom kibarmolni)? A LockOut gond nélkül kicsavarható, de azon az oldalon a csillapítás van. Egyébként olaj csillapításos, de mégis nitrogén patron van benne. Az csillapít, vagy valami más szerepe van?

Ahhoz a kupakhoz spéci kulcs kell..nekem pedalomanban adtak Újpesten, bár RST-hez kellett, szal át lett alakitva picit:)

Hello!!
Milyen teleszkópot ajánljnátok nekem dirt/street-re??
14.5"-os 2006-os Hardy 3 vázba kellene.60kg vagyok.
Elõre is kösz.

Milyen árban kb?