Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

SR Suntour

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1107 hozzászólás a témában

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Akkor le kell mérni a boltban azt a Ruxot, nehogy a végén ne stimmeljen a fejcsõszög. Biztos több 480 mm-nél.

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

..tehát a 480 biztosan 80 mm-t mozog..

A suntour ezen típusán belül lehet..
100-as Manitou Stance Static is 480mm magas, egy 140es Pike 512, egy 130as Dropoff 520mm magas, és még sorolhatnám..Utóbbit használtam egy ideig Hardyban, simán jó volt.

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
UMF Hardy 1-hez valahol azt írták, hogy 480-as teleszkóp kell bele. Az enyém elméletileg 100-at mozog, lemértem 500 mm hosszú. Asszem ezt hívják beépítési hossznak, tehát a 480 biztosan 80 mm-t mozog. Nem tudom, hogy ez Hardy 5-nél megegyezik-e.

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
Simán jó. De én max 130as telót tennék bele, az még rendeltetésszerû.

a macskaszemeket nem akarod kivenni? :)

mod: amúgy nem elkeserítésképpen, de lesz vele dolgod mire normális gép lesz belõle! eléggé lespórolták az alkatrészeket

Pot

Pot

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
14,5"

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
Attól függ hány colos a váz

Pot

Pot

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
De a 2007-es Rux 150-et mozog. Lehet hogy a 150 nagyon sok dirt-re de nem csak arra használnám. Egyáltalán be tudja fogadni-e a vázam.

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
A honlapon kb minden teló minden kategoryban benne van!
Hülyeség. Amúgy a rux csak 130-at mozog, azmég elmegy dirtre de streetre néha a 100 is sok (nekem legalábbis).

Pot

Pot

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
a rux az enduroban is benne van. Lehet hogy tiszta hülyeséget írnak mert még a duplavállas rux-ot is a dirt/street-be sorolták. Nemtom. Nagyon jó lenne a rux de nemtom szétverné-e a bicóm.

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Szép a gép, gratulálok hozzá, akármikor vásároltad. Azt a villát viszont tényleg nem rossz ötlet egy jobbra cserélni. Mi volna, ha SR helyett DJ-t vennél?

A Rux és a Duro benne van a FR, AM, Dirt/Street kategóriákban. Meg akartam nézni az Enduro-t is, de azt már nem akarta betölteni.

Pot

Pot

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
Hát most elbizonytalanodtam. Lehet hogy a Hardy 5-ömbe télleg nem lenne jó ötlet egy Rux 150-es? Meg most nincs naon zsém talán majd augusztusban.

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

A dirt jump villák is szoktak 120-150 mm-t mozogni, nem?

Sosem :). Merev dirtvázban nem sokáig élne egy akkora (150) teló rendes használat mellett!
Mellesleg a rux is inkább fr. Bár am-re sem rossz választás, de annyira brutálisan progresszivra be lehet nyomni ami amre teljesen felesleges.

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Akkor szerzel egyet?

Pot

Pot

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
Hopp! Visszaírtak hogy 35 000 és 1-2 munkanapon belül tudnak a hajdúba és a lurdy-ba is vinni Rux-ot ami akciós marad a készlet erejéig.

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás

Nem hinném h nagy baj lenne a vázhoz a teló. Láttam már Ruxos umf hardy-t.

Az UMF dirt jump váz, annak természetesen el kell viselnie a nagyobb rugóutat, bár a Rux asszem pont AM villa, meg a Duro is. A dirt jump villák is szoktak 120-150 mm-t mozogni, nem? Az XC vázak többsége a 80-100 mm spektrumban mozog, de vannak még 80-120 mm-es darabok is. Korábban nem figyeltem erre, pedig a rugóútnak igenis köze van az optimális fejcsõszög betartásában. Ha szabályozható a rugóút, vázcsere esetén nem kell válogatni a vázak között, hanem csak hozzá kell igazítani a teleszkópot.

Pot

Pot

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
Ja olvastam már ezt az olcsóbbítást. Valszeg a Kona jó pár évig a marzóknál fog maradni, de a Rux sem annyira olcsó egy drop off-hoz vagy egy DJ-hez viszonyítva. Sztem nem a Rux-al érték el a legnagyobb olcsóbítást.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Hát ja. Ez a Suntour télleg belehúzott. Egyre jobb cuccokat gyárt. Komolyan mondom 2 év múlva olyan lesz mint a Rock Shox. Ha már a Kona Coiler Matic-ra is Ruxot raknak akkor nagyon állat teló lehet. Ki gondolta volna? Kona-Suntour? :chin:

annyira azért nem kell hasraesni a dologtól...a kona alapmodelleket egyébként is hulladék alkatrészekkel szerelik, a coiler matic meg ilyen spec magyar/k,európai modell amit az ár még lejebb szorítása érdekében az átlagnál is gagyibb cuccokkal szerelnek....többek közt azért kerül bele ez a teló....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Pot

Pot

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
Én még nem láttam Suntour alkatrészt boltokban de kíváncsi volnék milyen egy Duro hajtómû.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Csak nem tudjuk, mert Mo-ra nem hoznak.

Dehogynem, csak a boltok nem tartják, mert félnek hogy rajtuk marad.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Pot

Pot

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
Ja én is "gyûjtögetõ" életmódot folytatok. Nem hinném h nagy baj lenne a vázhoz a teló. Láttam már Ruxos umf hardy-t.