Sajnálattal hallom (illetve olvasom).
Akkor tehát tuning céljából akarsz most Rux-ot vásárolni.
Nekem is eszembe jutott, de nem tudom, milyen puhák ezek, megaztán a rugóútja sok ehhez a vázhoz. Bár úgy tudom, az S-nek szabályozható a rugóútja, ezt viszont nem látom a weboldalán. Tehát ha majd cserére kerül a sor, szabályozható rugóutat követelek magamnak, csak most csóró vagyok.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
SR Suntour
Started by
Aske
, 2006. May 05. 10:41
Posted 2007. June 29. - 12:17
Posted 2007. June 29. - 12:04
Régen volt egy Magellán acél Hydrám amire vettem egy-két cuccot de sajna áprilisban végén ellopták. Most júni elején vettem egy UMF Hardy 5-öt amit lassan tuningolok majd. (védõfelsz., tárcsafékek, teló, hajtómû, felnik, gumik)
Posted 2007. June 29. - 11:47
Nem kéne fikázniuk, mert ezt a márkát még nem vásárolta fel egy másik, egy-két másik márkával ellentétben. És ugye nem csak teleszkópokat gyártanak. Lehet, hogy sebességváltóban jobbak a Sramnál. Csak nem tudjuk, mert Mo-ra nem hoznak. És ugye ott vannak azok a fasza nyeregcsövek, a rugóstagok között csak idén kezdek helyet foglalni, remélem bejön nekik.
Egyébként neked milyen géped van? Belinkelhetnéd az aláírásodba a pix.bikemagot.
Egyébként neked milyen géped van? Belinkelhetnéd az aláírásodba a pix.bikemagot.
Posted 2007. June 29. - 11:34
Elég jók de iszonyat sokan fikázzák a régi alap modelleket. Sztem a Suntour rendesen be fog lépni a Dirt/Street, DH/Freeride piacra és ennek elsõ lépéseit meg is tették a Rux és a Duro szériával.
Posted 2007. June 29. - 11:25
Mikor öszeraktam a gépet, a hegyikerekpar.lap.hu-n található teleszkópok között válogattam. Mivel ott nincs Suntour, nem is tudtam, hogy olyanok is vannak. Keresgéltem az RST-ket a dílerek nyakán, mire az egyik megnyugtatott, hogy az nagyon szar, vigyem el a Suntourt. És láss csodát, nem hazudott az ipse. Csak 2 rugóval költöttem rá többet.
Posted 2007. June 29. - 11:17
Hát ja. Ez a Suntour télleg belehúzott. Egyre jobb cuccokat gyárt. Komolyan mondom 2 év múlva olyan lesz mint a Rock Shox. Ha már a Kona Coiler Matic-ra is Ruxot raknak akkor nagyon állat teló lehet. Ki gondolta volna? Kona-Suntour? :chin:
Posted 2007. June 29. - 11:09
Akkor mindenképpen jól jársz. Ha esetleg nem jön be, lehet, hogy vissza tudja cserélni. Az a 35 rugó nem pénz érte. Végülis durvulós villa, ennyi pénzért csak belépõ szintûeket lehet szerezni.
Posted 2007. June 29. - 10:52
Már írtam Mail-t. Talán még megtudom menteni, mivel anyám egyik barátja a Hajdúba dolgozik és onnan szokott cuccokat hozni.
Posted 2007. June 29. - 10:47
Közben én is találkoztam vele és 05. 22-én, úgyhogy nem bizti, hogy még él. Úgyis megkérdezed nem? Egyébként nem derül ki belõle, hogy most E vagy S. Lehet nagy különbség a kettõ között, mint az XCR és XCR LO között. Az ebikon a Rux-S '06 fogy. ára 60 rugó, talán a '07-nek 70 rugó. Lehet nagyon jó vétel.
Egyébként az xfact oldalán hibás az "Áraink" link, ha valakit érdekel ez az akció, éppen nem tud meg róla semmit.
Egyébként az xfact oldalán hibás az "Áraink" link, ha valakit érdekel ez az akció, éppen nem tud meg róla semmit.
Posted 2007. June 29. - 10:38
Akkor elég jó árnak hangzik a 35e. De több mint egy hónapja adták fel a hirdetést "akció" címmel.
Posted 2007. June 29. - 10:33
Posted 2007. June 29. - 10:26
(Bocs elõbb béna voltam:)) tehát annyit írnak hogy SR Suntor Rux SF teleszkóp, 150mm rugóúttal 69.900,-Ft helyett 34.990,-Ft!
Az Xfactor és a Hajdúkerékpár adta fel a hirdetést.
Az Xfactor és a Hajdúkerékpár adta fel a hirdetést.
Posted 2007. June 29. - 10:22
Posted 2007. June 29. - 10:13
Posted 2007. June 29. - 10:06
Posted 2007. June 29. - 10:04
A Rux-ra én is kíváncsi volnék. Az E és az S között nem nagyon látok különbséget.
Posted 2007. June 29. - 09:53
Posted 2007. June 27. - 18:50
Észrevettem, hogy a szimmering azért tömített olyan jól, mert egy összetömörödött dzsuvacsík volt közte és a becsúszó között. Miután ezt letöröltem, kitolja a zsírt a becsúszóra. Ha jól emlékszem, újkorában ugye nem volt dzsuvás, akkor is zsíros volt egy ideig a becsúszó.
Posted 2007. June 27. - 14:56
Köszi szépen a gyors választ.
Bele akartam nézni, hátha minimális összeg ráfordításával puhíthatok rajta egy kicsit, de kulcsot már nem vásárolok hozzá. Inkább hagyom a bánatba, úgyis szerzek egy komolyabbat, csak tuning után jobban eladható.
Bele akartam nézni, hátha minimális összeg ráfordításával puhíthatok rajta egy kicsit, de kulcsot már nem vásárolok hozzá. Inkább hagyom a bánatba, úgyis szerzek egy komolyabbat, csak tuning után jobban eladható.
Posted 2007. June 27. - 14:45
Szétszedtem a teleszkópot, hogy kell kiszedni a cuccot a rugó oldalán, illetve kicsavarni az elõfeszítõ gombot (nem akarom kibarmolni)? A LockOut gond nélkül kicsavarható, de azon az oldalon a csillapítás van. Egyébként olaj csillapításos, de mégis nitrogén patron van benne. Az csillapít, vagy valami más szerepe van?
Ahhoz a kupakhoz spéci kulcs kell..nekem pedalomanban adtak Újpesten, bár RST-hez kellett, szal át lett alakitva picit:)
Hello!!
Milyen teleszkópot ajánljnátok nekem dirt/street-re??
14.5"-os 2006-os Hardy 3 vázba kellene.60kg vagyok.
Elõre is kösz.
Milyen árban kb?