Az milyen már, hogy téged olt valaki telószerelésbõl
Amúgy suntourok tényleg igéretesek..
Akár csak az RST-k
Az milyen már, hogy téged olt valaki telószerelésbõl
Amúgy suntourok tényleg igéretesek..
Ride everywhere.
.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
jó csak ha nálad 70k boltban 75, akkor mérget vehetsz rá, hogy akinek van esze boltban veszi
Nekem most Manitou van Reba után, elégedett vagyok teljesen.....
Nem tudom professzor úr Te szedtél-e már szét 2010-es Epicon-t,de én igen.Kijelenthetem, hogy ebben nincs mûanyag alkatrész,egy kivételével:a levegõráfújásnál a rúgó és a légkamra közti "dugó".A rúgóknál ahol lehet állítani a hosszt.ott sincs mûanyag,a bal szárban ahol az olajpatron van meg egyáltalán nincs mûanyag.
Mivel te lekötelezett híve vagy a Rock Shox-nak,elfogult vagy.
De ilyen nagy lendülettel kijelenthetem hogy abszolút nem éri meg az árát egy RS vagy pláne egy "intelligensmolekulásöntudatraébredtmindentmagamtólcsinálok" Fox,ami ha meghibásodik vehetsz hozzá ugyanolyan méregdrágán alkartészt mint amlyen maga a Fox-ok ára.
Nekem is volt már Manitou-m,Rock Shox-om(Boxxer/Revelation).20 éve montizom,van tapasztalatom.Oké több az állítási és személyre szabhatási lehetõség egy RS-nél,de emlékezzünk már vissza:RS Mag21,vagy Marzocchi Xc400....Ugye?
Hanem hiszed keress meg,szétbontjuk együtt az Epiconomat,és csodálkozni fogsz.
Amúgy meg nyugodtan könnyítsétek a pénztárcátokat a Rock Shoxx-al,meg a méregdrága Fox-al....
Nekem tökéletes a Suntour Epicon RLD 100mm teló,és ha ez még fejlõdni fog,pl post mount felfogatással,akkor.....
Én is a külföldi netes oldalak véleményezése miatt vettem Epicon-t és igazán nem bántam meg.Úgy gondolom hogy 43e ft-ért,egy 1800gr-os hófehér,visszaútcsillapítással rendelkezõ,3 választható rúgóúttal,a legjobb lock out karral a piacon teló a legjobb vétel jelenleg.
És egyre több gépbe rakják bele:lásd bikemag Kellys teszt.
Üdv doktor úr!
Ezzel azért vitatkoznék... a Különbség ott kezdõdik pl , hogy a drágábbakban nem találsz müanyag alkatrészeket, amikkel a tiéd tömve van, csillapitószelep kialakítása egy foxéhoz képest faék kontra rönkház...
Szóval ilyen nagy lendülettel ne jelentsünk ki dolgokat... Plána ha hozzánemértõk ezt kézpénznek is veszik..
Ezzel azért vitatkoznék... a Különbség ott kezdõdik pl , hogy a drágábbakban nem találsz müanyag alkatrészeket, amikkel a tiéd tömve van, csillapitószelep kialakítása egy foxéhoz képest faék kontra rönkház...
Szóval ilyen nagy lendülettel ne jelentsünk ki dolgokat... Plána ha hozzánemértõk ezt kézpénznek is veszik..
....,különbség a nagy márkák és e közt semmi!
És ez a teló negyed-fél áron megkapható a többi lehúzós telóhoz képest![/B]
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
De a lábakban akkor is van olaj, ha jól tudom Az ottani videókat megnéztem, csak ott full levegõs raidonokat bontottak szét és nem tudtam, hogy mennyi olaj kell az ilyen "hibrid" szerencsétlen lábába
Ja, azt nem mondtad, hogy levegõs:)
Akkor ajánlom figyelmedbe a cég honlapján található szerviz videókat!
Nincs sok különbség!
A rugó elõfeszítés állítójánál nekem egy autószelep van (levegõs elõfeszítés)
Ezekben a villákban patronos csillapítás van, én még nem szedtem szét, nem is tudom, hogy bontható-e egyáltalán...
A lábakba alulról injektálj 10-15ml 15wt-s olajat, és kész, egyébként a rugóra finom zsírt kell tenni!
Sziasztok!
Lehet, láma kérdés, de Suntour honlapján nem találtam infókat. Vagy csak én nem tudok olvasni
Szal az lenne a kérdésem, hogy egy 100mm-es Raidon RLD villa lábaiba mennyi és milyen olajat kel tenni?
Szeretném magam szervizelni a telót (legalább olajcsere/szimering csere szintjén) és magam tisztítgatni a belsejét, de errõl nem nagyon találtam infót sehol sem :S
Elõre is köszi a válaszokat!
Üdv
Lacix86