Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

SR Suntour

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1107 hozzászólás a témában

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 hozzászólás
Tudom, ezt megkérdeztem volna mindenképpen, de megnéztem, és a villa 4-6 éves lehet, szerintem inkább lemondok róla, és maradok az RST-nél...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
de ha rovid akkor szopi van azt ugye tudod? [ra kell merni hogy mennyi a mostani, es megkerdezni az eladot hogy mekkora az amit arul]
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 hozzászólás
Egy másik fórumon annyit írtak, hogy a csapágyakat, meg hézagolókat szépen rá kell biggyeszteni, és lehet visszarakni. A bowden hossz meg miért változna? Nem duplavállas telóra cserélek, a tárcsafék meg marad a helyén. A villanyak lehet, hogy hosszú lenne, vagy rövid.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Azért egy villacsere nem ennyi. Van még alsókónusz meg fejcsõhossz is, meg ugye fék. Ott egy bowden csere valszeg mert biztos, hogy rövid lesz...

Ride everywhere.

.

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 hozzászólás
Az már sok sajnos.

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

Ez milyen évjárat lehet? Új árakhoz képest eléggé olcsó, és ha jól sejtem, ez mindenképpen jobb, mint a mostani RST Gila T7-es telóm.

Illetve itthon hol lehet venni újonnan SR telókat? Csak az olcsóbb kategóriát találtam eddig, ha egyáltalán árulnak, mindenhol fox meg rockshox van ipari mennyiségben.

Ez a villa több mint 3-4 éves, sõt, ez még rugós, tehát 2005 környéki, vagy elõtti!
Van egy AXON amit én hirdetek az újabb, levegõs, egy kicsit faszább, de árban pont a duplája!(szvsz még így is bõõõven megéri...)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
jaja, neuzer, csak jót mondhatok róluk!
Csererugót szereztek nekem, a nullához esõ legjobbáron!

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 hozzászólás
Akkor gondolom a szervizzel nem lenne gond. Köszi!
Szerelés meg gondolom annyi, hogy a mostanin leszedem a stucnit, és simán kihúzom a vázból, ezt meg betolom a helyére.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem mai darab, szerintem siman van 3-4 eves, de ez a legjobb villa a suntour xc vonalon. mindenkeppen jobb mint a RST. relativ egyszeru szervizelni, es valoszinuleg alkatresz is lesz hozza.

amugy barmelyik bringabolt tud neked szerezni Suntourt, csak meg kell rendelniuk a nagykerbol.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 hozzászólás
Ez milyen évjárat lehet? Új árakhoz képest eléggé olcsó, és ha jól sejtem, ez mindenképpen jobb, mint a mostani RST Gila T7-es telóm.

Illetve itthon hol lehet venni újonnan SR telókat? Csak az olcsóbb kategóriát találtam eddig, ha egyáltalán árulnak, mindenhol fox meg rockshox van ipari mennyiségben.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
pofás darab. fõként a roki váz!

vendég_freeride69x_*

vendég_freeride69x_*
  • vendég
Na itt a gép az új 2010 SR SUNTOUR EPICON RLD 100MM SPEED REMOTE LOCK OUT telóval:
http://velo.hu/index...ekparok&kod=247

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

Üdv

akkor a következõ hónapokban még "szezon" elõtt viszont nagytakarítás után mûtét lesz,majd megörökítem képekben is,hogy ha nem felejtem el hátha hasznos lesz valakinek a késõbbiekben,amúgy jól láttam a videóban,hogy a levegõs szárból kell kihúzni a dugattyút?vagy a másik oldalról?

köszönöm,Funki

persze hogy a levegõs szárból.... a másik oldalt patron van, amit egyrészt nemigen tudsz szétszedni, másrészt nem lenne érteleme ha abban lenne az útállítás...

Funki

Funki

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
Üdv

akkor a következõ hónapokban még "szezon" elõtt viszont nagytakarítás után mûtét lesz,majd megörökítem képekben is,hogy ha nem felejtem el hátha hasznos lesz valakinek a késõbbiekben,amúgy jól láttam a videóban,hogy a levegõs szárból kell kihúzni a dugattyút?vagy a másik oldalról?

köszönöm,Funki

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

Helló Ðave.

ezt a videót láttam már,de most nem jutott eszembe:) köszönöm

igazából a becsúszóból jelenleg ~115 mm látszik ki...és ugye én egybõl azt hittem,hogy 100millire van állítva,de nem...nyugodt szívvel belõttem a SAG-ot 20-25% közé mert tudtam,hogy télen belassul a kenés miatt(te mondtad pont:))viszont feltûnt,hogy egy bizonyos pontnál nem megy lejjebb,és koppan a villa...ekkor mértem meg és kiderült,hogy ~80 mm amit elnyelt a láb...kételkedem,hogy magasabbra kerül a váz mivel akkor az azt jelenté,hogy nagyjából 3,5 centi van pluszban a becsúszón..az meg akkor pfúj..
nagyon köszön a választ:)
üdv

Õszintén, én csak 100on használtam :D úgyhogy passz... nekem is 115 lóg ki, ebbõl min 93mm mozog, most mértem, de még nem csapattam vele nagyon(mostanság)

A kenést lehet helyettesíteni olajjal(szerintem) és akkor ilyen idõben sem lesz baja ;)

Funki

Funki

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
Helló Ðave.

ezt a videót láttam már,de most nem jutott eszembe:) köszönöm

igazából a becsúszóból jelenleg ~115 mm látszik ki...és ugye én egybõl azt hittem,hogy 100millire van állítva,de nem...nyugodt szívvel belõttem a SAG-ot 20-25% közé mert tudtam,hogy télen belassul a kenés miatt(te mondtad pont:))viszont feltûnt,hogy egy bizonyos pontnál nem megy lejjebb,és koppan a villa...ekkor mértem meg és kiderült,hogy ~80 mm amit elnyelt a láb...kételkedem,hogy magasabbra kerül a váz mivel akkor az azt jelenté,hogy nagyjából 3,5 centi van pluszban a becsúszón..az meg akkor pfúj..
nagyon köszön a választ:)
üdv

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

Üdv.

nemrégiben megjött egy axon p-rl teleszkóp,ez eddig mind szép és jó,de 80mm-re állítva jött hozzám,ami ha 20mm-er kisebb lenne a beépítésije nem is lenne gond,de így zavar,hogy még 2 centi út ott van a becsúszón és nem tudom kihasználni.
Nos a kérdéseim a következõek,de gondolom ti is kitaláltátok..útállítás házilag,csak,hogy nem tudom mennyire kell lebontani a teleszkópot és hol keressem a távtartót benne.valaki esetleg egy részletesebb mondandóval elõtudna állni?nagyon hálásan megköszönném egy pofa sör mellett,hogy ha találkoznánk a jövõben

Köszönöm,Funki

egész pontosan így:
http://www.srsuntour...&postingID=108#

itt egy epicon van szétbontva, de ugyanaz...

Szerk: a link nem egészen oda mutat, ahova szerettem volna, de rányomsz a TECH Channel-re, majd az oldalsó listából kiválasztod ezt:
Convert travel of Axon & Epicon

Szerk2: attól csak 2 centivel nagyobb lesz a beépítési magassága, ha kihúzod 100mm-re, de egy normál xc váz ezt minden további nélkül el kell hogy bírja!

Funki

Funki

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
Üdv.

nemrégiben megjött egy axon p-rl teleszkóp,ez eddig mind szép és jó,de 80mm-re állítva jött hozzám,ami ha 20mm-er kisebb lenne a beépítésije nem is lenne gond,de így zavar,hogy még 2 centi út ott van a becsúszón és nem tudom kihasználni.
Nos a kérdéseim a következõek,de gondolom ti is kitaláltátok..útállítás házilag,csak,hogy nem tudom mennyire kell lebontani a teleszkópot és hol keressem a távtartót benne.valaki esetleg egy részletesebb mondandóval elõtudna állni?nagyon hálásan megköszönném egy pofa sör mellett,hogy ha találkoznánk a jövõben

Köszönöm,Funki

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Rendszeresen tisztítom és kenegetem a becsúszót olajjal.
"Ride today, heal tomorrow"

Tamoo

Tamoo

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
hajlongott, mint a nádszál :wtf: