Jelentkezz be Regisztrálj
Kecskemétiek ide!
Írta 2010. február 24. - 22:26
Írta 2010. február 24. - 22:12
Tavaly évvégén kb mindig b@szakodott a Polar mellkaspántja (cseregyanús), 200 fölötti értékeket adott folyamatosan (pedig biztos nem volt annyi ), úgyhogy most fel sem raktam...
Nemtom én 1995 óta használok Polar-t, többször merült ez-vagy az. De NÁLAM ha merült akkor kihagyott: értsd abnormálisan alacsony értékeket mutatott. Pl 78-as pulzussal futottam. Az órám persze jelzi, hogy ki fog nyiffanni a telep, akkor még két hét van hátra. Amikor "szalad" a pulzus érintkezési hiba van sztem. Textil a jeladód?? Azt rendszeresen ki kell mosni mosógépben, mert a sókristályok eltömítik az elektródákat. Még az is segíthet, ha leszeded róla a jeladót (a mellkaspántról) mert szeret összerohadni, jól meg kell kefélni() és mán jó is.
Kimentél ma???!!!
Te kis piszok, teljesen besárgultam!!!
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
Írta 2010. február 24. - 21:03
Tavaly évvégén kb mindig b@szakodott a Polar mellkaspántja (cseregyanús), 200 fölötti értékeket adott folyamatosan (pedig biztos nem volt annyi ), úgyhogy most fel sem raktam...Nem is rossz elsõre. Pulzust nem is merek kérdezni...
Írta 2010. február 24. - 18:27
Írta 2010. február 24. - 18:25
NNna. Annyira nem is volt vizes. Tócsák legalább nem voltak. Az én idei ELSÕ (értelmes, országútis, 5km fölötti ) tekerésemre 31-es átlag jött ki a 30km-re (keresztezõdés odavissza).
Nem is rossz elsõre. Pulzust nem is merek kérdezni...
Írta 2010. február 24. - 15:53
NNna. Annyira nem is volt vizes. Tócsák legalább nem voltak. Az én idei ELSÕ (értelmes, országútis, 5km fölötti ) tekerésemre 31-es átlag jött ki a 30km-re (keresztezõdés odavissza).Szombat délután 1re kell hazaérnem, ha így belefér, akkor mehetünk. Én meg most megyek és megnézem milyen a vizes aszfalt
Írta 2010. február 24. - 13:53
Szombat délután 1re kell hazaérnem, ha így belefér, akkor mehetünk. Én meg most megyek és megnézem milyen a vizes aszfaltÉn is!
Marad a jól bevált görgõ... (:jogging::zygi::zygi::zygi:)
tegnap bringa után este esõben futottam, hááááát volt hangulatom utána.
Hétvégén tényleg menjünk egy szezonnyitó 30-as átlagot, a váltókat leszabályozom elõtte kistányér-23-ra, így nekem sem lehet gondom!
Beszélgetõsjólérzemmagamvégretavaszvanjólevegõhaverokspecialized-fílingre vágyom! Aki benne van jelezze mááán! (de Geri lécci ne reggel 9-kor!)
Írta 2010. február 24. - 12:33
Marad a jól bevált görgõ... (:jogging::zygi::zygi::zygi:)
tegnap bringa után este esõben futottam, hááááát volt hangulatom utána.
Hétvégén tényleg menjünk egy szezonnyitó 30-as átlagot, a váltókat leszabályozom elõtte kistányér-23-ra, így nekem sem lehet gondom!
Beszélgetõsjólérzemmagamvégretavaszvanjólevegõhaverokspecialized-fílingre vágyom! Aki benne van jelezze mááán! (de Geri lécci ne reggel 9-kor!)
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
Írta 2010. február 24. - 09:03
Hát én bizonyára beszari alak vagyok, de ma nincs kedvem kimenni tekerni.
Holnap mehetünk egy bátortalan vágtát és a hétvégében én is benne vagyok.
Rendezünk egy lassúsági versenyt, ahol Endre bácsit már a rajtnál diszkvalifikáljuk!
Viccet félretéve, jó lenne egy nagyobb magot összerántani, ha beszélgetünk, úgysem megyünk túl gyorsan, meg addig is tartjátok nekem a szelet.
Írta 2010. február 24. - 07:56
Kemények vagytok,én még ott tartok ,hogy ha síkon véletlen 30 fölé megyek behúzom mindkét féket nehogy túleröltessem magam:no:
Jó de mi km/h-ban számolunk, nem mérföldben mint TE!:cheers:
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
Írta 2010. február 23. - 18:47
Írta 2010. február 23. - 16:48
Voltam kinnt ma bringázni...
128-as átlagpulzust sikerült odafelé elérnem, 36 feletti átlaggal:D
Sejtettem, hogy nem lesz ez olyan egyszerû visszafelé.
Volt, ahol a 28-as tempóért kellett küzdenem, ráadásul vízszintesen esett az esõ. Komolyan mondom, néha úgy éreztem, mint a "buksi kiszökött!" reklámban. Persze Kkmétre visszaérve itt csak szemerkélt, de ez már csak így szokott lenni.
Hétvégére bringázható idõt jósolnak... (persze nem reggel 8-9 körül drága sporik!!!:no::no:)
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
Írta 2010. február 23. - 16:12
Aztán jöttek a baljós árnyak: a fordítónál mérném a részidõt, lefagyott az óra...
Tavaly évvége felé nekem is produkált érdekes dolgokat a Polar, 200 fölötti pulzus 50km-en keresztül 25-ös átlaggal? Nemhiszem hogy magasfesz vezeték lenne végig a méntelek-kerekegyháza vonalon...
Ja és tegnap is megvolt 7km futás, szóval megy ez...Ma pihenõnap, mert pestezek. Holnap már remélem bringára jutok...
Írta 2010. február 23. - 10:38
Örülj, hogy nem franciázni! (ezt az "vénség" miatt!:beer:)
Én ma biztosan kimerészkedek, csak ne zúduljon az áldás. Végre enyhébb az idõ, erre esni akar.
Geri voltál tegnap??
Voltam bizony!
Kimentem, mondom asszimilálódjunk... Polar beizzítva, mert hát a téli gépen nem mûködik a kilóméteróra, meg hát kíváncsi voltam a pulzusra. Siettem már kifelé is a körforgalomhoz, odáig 147 körül ketyegtem. Viszont olyan jólesett a tekerés, hogy gondoltam meg kéne nyomni, aztán majd kielemezzük.
Ment is, bizakodó voltam. 52/15 körüli áttételt mozgattam, végülis nem is ment olyan rosszul. Aztán jöttek a baljós árnyak: a fordítónál mérném a részidõt, lefagyott az óra... Hm... már sosem tudom meg, hogy 40 felett lesz-e az átlag. Aztán beláttam, hogy nem lesz. Visszafordulva az egyébként évközben szellõnek titulált légtömeg úgy pofán vágott, hogy majd leestem a keróról. Szerintem csak fuvallat lehetett, de úgy megdolgoztatott, hogy majd kiszakadt a combom a helyébõl.
Megkockáztatom, hogy összehoztam vagy 32-es átlagot. Viszont ami azért örömmel töltött el, hogy tudtam lent is fogni a kormányt, nem kellett rugdosnom a belem.
Legközelebb remélem már valami támpontom is lesz, nem csak vaktába tekerek.
Itt jegyezném meg, hogy hétvégén itthon vagyok, szóval jó lenne valami tekerést beiktatni két cunami között...
Írta 2010. február 23. - 09:15
Sajna a maiból is csak futás lesz, egész délután Angoloznom kellett
Örülj, hogy nem franciázni! (ezt az "vénség" miatt!:beer:)
Én ma biztosan kimerészkedek, csak ne zúduljon az áldás. Végre enyhébb az idõ, erre esni akar.
Geri voltál tegnap??
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
Írta 2010. február 22. - 19:57
Írta 2010. február 22. - 14:25
Péntek délután ránéztem az idõképre és kimentem az erdõbe egy körre, szép idõ volt. A talaj nem volt épp tökéletes, saras és jeges szakaszok váltották egymást, még nem olvadt fel teljesen a fák alatt. Egy futó simán elment mellettem. Pont hazaértem mikor esni kezdett 17h körül.
Hát igen. Vannak olyan terepviszonyok amikor a kerékpár nem elõny a gyalogossal szemben...
Írta 2010. február 22. - 12:27
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2010. február 22. - 12:03
Kimentem egy körre szembeszélben erölködni.
Írta 2010. február 22. - 10:08
Duzmi biztosan volt kint, remélem páran vele tartottatok!
Én ma megpróbálom a lehetetlent és elkezdem az idei szokásos 15:50-es harminckilis járatokat. Erre elkezdett esni a hódara, de remélem délutánra minden oké lesz.