van esély, hogy kész lesz a bringám szerdáig?
Immáron nem vagyok illetékes a témában, szóval akármit is mondok, az nem releváns tényezõ a kerékpárod összeszerelését illetõen. (Gémes holnap odaadja a kereket, viszem pestre asztalt csapkodni)
van esély, hogy kész lesz a bringám szerdáig?
Na hát nekem kötelezõ jelleggel 4ig a mûhelyben kellett lennem, és restaurálási tervezetet és árajánlatot írni a Hódmezõvásárhelyi Városháza cuccaira (cserébe szép új meg felújított kilincsek lesznek ), mire hazaértem, addigra meg sötét lett. Viszont fogtam magam, és elmentem futni egy 10km-es karikát. Kezdem megszeretni ezt a futás dolgot
Hát szinte sejtettem... Én ma görgõzni fogok, de srácok, délutánra szinte biztos, hogy száraz lesz az út: MENEKÜLJÖN MINDENKI KIFELÉ! :horse:
Megkeresni rá a pénzt egy emberöltõ...
Mikor Jani vette a vázát, akkor volt jó világ...Aerozine hajtómûvek, Karbona könyöklõk, Zipp kerekek, Merida idõfutam váz...stb és egy helyen egy idõben volt is nyálcsorgatás...
Mikor Jani vette a vázát, akkor volt jó világ...Aerozine hajtómûvek, Karbona könyöklõk, Zipp kerekek, Merida idõfutam váz...stb és egy helyen egy idõben volt is nyálcsorgatás...Na látod, tegnap ott is voltam éppen...
A kis Scultura váz nagyon jó árban van, kár, hogy S-es. Az M-es Sculturára meg nem tudtak mondani semmit. Azt mondták nézzek fel a bikefunra, mert ezt a gépet a nagyker hozta le, tehát az övéké.
A Miche kerék meg eléggé borsos áron van. Nem kapkodják el...
Na látod, tegnap ott is voltam éppen...Nézz be bicishopba most épp két merida carbon outi váz van bent, meg van carbon kerék is...
Mennyiért???
Na tessék, ritkán járok arra, de tegnap éppen én is benéztem. Le is esett az állam. Jó, hogy végre egy-egy komolyabb portékájuk is van. Mondjuk a hajtómû méltatlan ehhez a vázhoz, a kerék meg edzeni jó, de versenyre talán nehézkes. Viszont ennyiért biztosan megéri. Állítólag van is már érdeklõdõ rá.
Hétvégén ha felenged pörgethetnénk egy ovatost.
Voltm ma a Ma.ellanban van bent egy pöpec Cannondale,aki arrajár érdemes megnézni.