Akkor kezdem én!
Kiskubai GRATULÁLOK a dobogós helyezésedhez!
Jól helyezkedtél a végén, a pénzdíjat meg szétdobjuk fagyira:D
Nekem voltak szélsõséges tapasztalataim...
Nagyon-nagyon jók:
- Tényezõk vagyunk amatõr mezõnyben, megfelelõ "taktikával" a végét behúzhattuk volna (már egyeztetek Bruyneeval)
- 39,6-os átlagot mentünk a lassúrajt után, ez nem rossz akkor, ha figyelembe vesszük a tényt, hogy ez nem idõfutam, hanem lüktetõ tempójú mezõnyverseny
- fantasztikus érzés 729 fõs mezõnyben a legelsõ helyen tekerni....
- mindannyian a mezõny elsõ 5%-ban végeztünk!!!!!
- jó idõben zajlott a verseny, értékes tapasztalatokat gyûjtöttünk
- SZÁMUNKRA balesetmentesen lezajlott a "magyar vágta", sõt technikai malõr nélkül, ami végülis kisebb fajta csoda...
- egészen az utolsó 5 km-ig úgy gondoltam, hogy Geri esélyes a végsõ gyõzelemre
Ami nem tetszett:
- a verseny kinõte a helyszínt, ezen az úton több futamot kell indítani (chipes idõmérés esetén sztem semmi akadálya)
- az út minõsége enyhe túlzás: legalábbis amit elõzetesen írtak. Persze két pár száz méteres közepes minõségû aszfalt, aha...
- borzasztó amatõr tudású kerékpárosok: ezt utána kiveséztük, ezek még edzésen sem mennek hároman bolyban, teljesen rutintalanok. Soknak a mozgásán (és a mocskos pofázásán) messzirõl látszott a tudása. Olvasva az élményeket élete versenyének titulálja egy-kettõ, meg a harmadik boly "bolyvezetõje" voltam, stb... Ez sokat elárul.
- állandó veszélyhelyzetek: percenként kellett elhárítani, ez azért nem szokványos
- a célbaérkezés lehetett volna jobb választás is: az utolsó 5 km-en kanyarogtunk a keskeny bringásuton, éreztem a feszültséget, benne volt a bukás.
- az elõzés és a helyezkedés az utolsó 20 km-en szinte lehetetlen volt, ahol akkor voltál jóformán ott végeztél
- a vihar a nyakunkba a szorgalmi 2. körön. Ez most nem volt vicces.
Összegezve:
Jó versenyt zártunk a vártnál jobb eredményekkel (littlekubai), de bizony sokszor a szerencs állt az oldalunkra...
Én jövõre erõsen elgondolkodom az induláson, ezzel a kerékpárral biztosan nem...
GRATULÁLOK mindannyiónknak, a részvételünket osztályozva sztem 5-ösre vizsgáztunk!!
"Van nálad ragtapasz?"
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"