Jelentkezz be Regisztrálj
Kecskemétiek ide!
Írta 2011. augusztus 02. - 19:35
Írta 2011. augusztus 02. - 17:44
Csabi jönnél? Mikor jó neked?
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2011. augusztus 02. - 17:04
Írta 2011. augusztus 01. - 22:27
Hét közepe felé tervezek egy montis kört a NK körüli erdõkben. Táv kb. 40km, de lehet több-kevesebb igény szerint. Terep kb. 70%-a földút/homok, 30% aszfalt. Nekem szerda délután lenne a legjobb, de hajlok csütörtökre vagy péntekre is.
Érdekel valakit?
Engem érdekelne akkor, de a szerda tuti nem lesz jó, csak csütörtök vagy péntek jöhet szóba. Vinném magammal Lacit is, mert megkérdeztem róla, õt is érdekelné egy kis terepezés. Meg Csucsut is meg akartam kérdezni, de elhagyta a skype kommunikációs folyosóját, mire visszaértem a vacsorámból, de Bükk-maraton elõtt neki is jól jöhet egy kisebb edzõkör talán. Ilyen este 6 körüli találka ott nálatok még nem lenne késõ hozzá, igaz?
Írta 2011. augusztus 01. - 18:29
Érdekel valakit?
Az attól függ, hogy milyen a földút Ha outival tudok menni, akkor igen. Ha olyan folyóhomokos, mint Hetényben, akkor sajnos nem.
Írta 2011. augusztus 01. - 17:30
Érdekel valakit?
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2011. július 28. - 16:23
Írta 2011. július 18. - 09:23
Írta 2011. július 11. - 18:59
Most vasárnap Istenhegyi útról János-hegy (oda-vissza, tétre,
befutóra, vagyis két irányból, aztán Hármashatár-hegy, majd Kiscelli-emelkedõ, utána
Róka-hegy, és még ami belefér.
Felfelé-lefelé az ötösön, felfelé meghernyózzuk, visszafelé meg csak hazavergõdünk valahogy. Vagy, aki akar, vonatra is pattanhat.
Ha esik az esõ, összeszarjuk magunkat, és otthon maradunk, a
hõségriadó viszont nem rettent vissza.
Én ezt kihagyom, nem nagyon vonz délelõtt kb 80 km-t lenyomni az 5ösön, meg utána a hegyekben aszfalton tekerni, abban semmi érdekes sincs, aszfalton itt is mehetek eleget. Ráadásul megint úgy menni kb 200 km-t, hogy másnap meló.
Viszont ha valakinek volna kedve szombaton terepezni egyet a pilisben, akár úgy hogy vonattal oda-vissza, abban benne lennék.
Írta 2011. július 11. - 10:30
befutóra, vagyis két irányból, aztán Hármashatár-hegy, majd Kiscelli-emelkedõ, utána
Róka-hegy, és még ami belefér.
Felfelé-lefelé az ötösön, felfelé meghernyózzuk, visszafelé meg csak hazavergõdünk valahogy. Vagy, aki akar, vonatra is pattanhat.
Ha esik az esõ, összeszarjuk magunkat, és otthon maradunk, a
hõségriadó viszont nem rettent vissza.
Írta 2011. július 02. - 18:22
Picasa _Alex_
Írta 2011. június 30. - 10:05
Sár minimális, de homok sok van, o.úti-val nem javaslom. Nem tudsz szerezni kölcsön egy montit?
Sajnos nem valószínû, pedig nagyon hiányzik... Lehet, hogy a kereki versenyt is kihagyom, ha nem lesz addig montim, csak az egyenesekben lehet vele pörgetni, egyébként nagy az áttétel, lehetetlen vele haladni : (
Írta 2011. június 30. - 10:01
Hoppá, tényleg! Akkor szombat! :-)Szombaton lehet róla szó,vasárnap nálunk verseny.
Sár minimális, de homok sok van, o.úti-val nem javaslom. Nem tudsz szerezni kölcsön egy montit?Ha nem lesz sár, homok, és rohanás, akkor igen. Kipróbálnám outival, a földutat egész jól bírta. Ja, meg ha elmarad a Balaton-átúszás (sanszos).
Picasa _Alex_
Írta 2011. június 30. - 09:50
Hétvégén ha alábbhagy a monszun, jön valaki kontenbájolni a Nk-i erdõbe? Esõ után kicsit jobb a talaj is!
Ha nem lesz sár, homok, és rohanás, akkor igen. Kipróbálnám outival, a földutat egész jól bírta. Ja, meg ha elmarad a Balaton-átúszás (sanszos).
Írta 2011. június 30. - 09:46
Nekem 138,jó túra volt hasonlót még csinálhatunk.Hány km lett?
Szombaton lehet róla szó,vasárnap nálunk verseny.Hétvégén ha alábbhagy a monszun, jön valaki kontenbájolni a Nk-i erdõbe? Esõ után kicsit jobb a talaj is!
Írta 2011. június 29. - 10:43
Picasa _Alex_
Írta 2011. június 28. - 17:50
Írta 2011. június 27. - 18:24
Írta 2011. június 26. - 16:31
Mindenesetre nem volt rossz kör, lõttem egy képet is, még közvetlen a Nemzeti Park elõtt:
Egyébként nagyon szép tájak vannak arrafelé, és meglepõ módon országútival is jól járhatóak a földutak.