Nézem a BSI-nél a képeket, hát meglepõdtem. Magunkat nemigen találtam meg, de Kákonyi Áront igen... Keveredtek az idei képek a tavalyival???
Hát, akkor nézegess engem :-)))
Nézem a BSI-nél a képeket, hát meglepõdtem. Magunkat nemigen találtam meg, de Kákonyi Áront igen... Keveredtek az idei képek a tavalyival???
Gratulálok! Csabi el se dicsekedett hogy ilyen jók voltatok.- mindannyian a mezõny elsõ 5%-ban végeztünk!!!!!
Pont ezért nem mernék országúti versenyre menni, ott ha valaki elöl hibázik borul a fél mezõny!- borzasztó amatõr tudású kerékpárosok: ezt utána kiveséztük, ezek még edzésen sem mennek hároman bolyban, teljesen rutintalanok. Soknak a mozgásán (és a mocskos pofázásán) messzirõl látszott a tudása. Olvasva az élményeket élete versenyének titulálja egy-kettõ, meg a harmadik boly "bolyvezetõje" voltam, stb... Ez sokat elárul.
- állandó veszélyhelyzetek: percenként kellett elhárítani, ez azért nem szokványos
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
...ahogy azt az etikett írja(28.) Ha egy hozzászólást csak azért írunk meg, hogy kritizáljuk a másik mondandójában talált helyesírási hibá(ka)t, ne küldjük el. Vagy minket küldenek el, de melegebb éghajlatokra. A fórumozók nem szeretik az önjelölt nyelvtanszakértõket. Meg azokat is persze, akik képtelen leírni normálisan egy mondatot, de ez most egy más téma.