Sziasztok
Elég régen jelentkeztem utoljára. A tekerés idén ~500 km eddig összesen, mert egészségügyi gondjaim vannak. (gerinc)
...de nem ezért írok, ez csak felvezetõ volt a következõhöz.
Van egy MERIDA Road Race 901 oúti bringám, M-es Road Lite vázzal. Ez volt az elsõ (és eddig utolsó) országútim. Nem volt tapasztalatom a vázméreteket illetõen amikor vásároltam, így sikerült egy nekem kicsi vázat vennem. Eddig nem nagyon érdekelt a dolog, kicsit kényelmetlen volt, de egyébként különösebben nem befolyásolta a teljesítményem. Már ha ezt "teljesítménynek" lehet nevezni.
Most azonban elõjött egy gerincproblémám, ami miatt nem tudok annyira meggörnyedve ülni, mint eddig. Pl a Pelso is kimaradt idén, pedig évek óta mindig megyek.
Szóval, gondolkodom mit is kéne tennem, mert csak porosodik szegény kerékpárom, a szívem meg vérzik, hogy nem tudom használni. Az új kerékszettel pl összesen 200 km-t tekertem eddig. Szétnéztem a neten, mik a lehetõségek és találtam szép és jó (drága) vázakat és nekem ismeretlen vázakat. "Ránézésre" nekem OK-nak tûnnek és az áruk is elfogadható. pl: Gepida Bandon vázat a vaterán:
Gepida Bandon fehér országúti alumínium váz183 cm vagyok, ~74 kg. Ilyen a mostani bringám vázat illetõen:
MERIDA ROAD 901 KERÉKPÁR - 2007 - Bringa Butik WebáruházKéne a tanácsotok, milyen vázba lenne érdemes gondolkodnom. Azért ide írtam, nem a vázak topikba, mert esetleg Kecskeméten vagy környékén meg is tudnám nézni valakinek a kerékpárját, ha tudna javasolni valamit.
Egyelõre olyan max 30-40.000 Ft-ban gondolkodom, szóba jöhet új és jó állapotú használt váz is. Gondolkodtam, hogy eladjam-e a mostani vázat, de szerintem nem kapnék érte szinte semennyit, így inkább cserélni megtartom. Hátha valaki meg nagy vázat vett.
Köszi elõre is.
Üdv;
Dani