Jelentkezz be Regisztrálj
Gázló Teljesítménytúra
Írta 2006. július 18. - 11:31
Gyakorlott Gázlósoktól kérdezném, hogy érdemes menni? Tatyi tele kajával piával, vagy utközben megállni kocsmáknál, és utántölteni? Mennyire van ilyenre lehetõség? Ha lehet nem vinnék magammal plusz 5 kilót.
Rajt Múzeum tér. Ez a Lackó Dezsõ (kórház mögött)? Megyeháza tér?
Ja aki a lejtõktõl félne, ajánlom figyelmébe az alábbi írást:
A kerékpár fékezésének fizikája
http://www.sulinet.h...95/szakdoga.htm
(Kacsa, te meg épülj fel, aztán még egy lájtos Gyõrújbarát csak belefér)
Írta 2006. július 18. - 08:31
Lelekben mar en is mennek szivesen [csak se bringam, se a bordatoresem nem engedi meg a nagy mozgast]. 2 honapja meg en is a 90 vs 130as tav kozott vacillaltam, de erdemes valszinu a 130ason menni a gazlo miatt.
Szoval aki 90et le tudja tolni, az sztem vallalja be a 130at. Eleg sok ido van ra. Mondjuk reggel 7 oras indulas az lehet az alap. Talan mert meleg is lesz, meg igy kenyelmes tempoban tekerheti le az ember [bar 1 kis esot mondott, de az csak felfrissiti a levegot].
vendég_pier_*
Írta 2006. július 18. - 00:42
Nem bírok menni:cry:
Rohadt fõnök , rohadt meló:wallbange:wallbange
Szabadságot a népnek....
ON
Írta 2006. július 17. - 21:41
kimaradnak a legjobb részek! a gázlók!!! errõl szól az egész. az a legjobb benn!
tessék 130-on menni! 40km ide vagy oda, nem oszt nem szoroz, fõleg annál a nyugdíjas tempónál!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2006. július 17. - 20:28
90-esek. Mikor indultok? Lehetne valami bandába verõdni? Csatlakozhatok valakikhez? Persze csak ilyen hátráltatós megszakadós stílusban.
Írta 2006. július 13. - 12:08
Izelítõnek nézegessétek a pünkösdi pályabejáráskor készített fotókat:
http://azso.cjb.hu/2...os/photo38.html
Sokak kérésére idén valami picit más lesz, de ez egyelõre titok... Remélem tetszeni fog mindenkinek.
vendég_pier_*
Írta 2006. június 23. - 06:54
A Wietnám a montis szekció "Flúgos futama" lehetne ha értelmes , normális szervezõ gárda venné a szárnyai alá.A bakonyi Wietnám ha a bringázásról szólna egy igazán komoly kihívás lenne.
Írta 2006. június 21. - 23:39
Üdv: Laci
Írta 2006. június 21. - 21:27
Pár éve pedig a Duna Maratont nyomta le valaki campinggel. A nagy szikláson értem utol, ami a távnak kb. a 3/4-énél van. És az ürge lement ott Campinggel!!!
Emléxem az arcra. Elég szálkás vádlija volt... Kerülgettük egymást folyamatosan. Ugyanebben az évben ment két BMX bandita is, akik annyira lazák voltak, hogy majdnem szétestek. Illetve lehet, hogy szét is estek, mert õket csak a rajt közelében láttam egyszer, aztán többet se!
A fórumszaktárs "eredménykényszeres" megjegyzésére pedig: Valóban, a maratonokon mostanában kezd eluralkodni az a hangulat, amiért sok évvel ezelõtt XC-rõl maratonra váltottam (leüvöltelek az útról, lihegek, sietek, ilyesmi...). Szóval szívesebben látogatnék TT eseményeket. Bár lenne több! Én ugyanis biciklizni jobban szeretek, mint versenyezni.
Írta 2006. június 18. - 22:04
(Egyébként nem látom, miért ne lehetne kempingbiciklivel is indulni, ha valakinek az a hobbija, pár éve a Buda Maratont nyomta le valaki kempinggel elég horror idõ alatt ugyan, de az se semmi, hogy egyáltalán végigment...)
Pár éve pedig a Duna Maratont nyomta le valaki campinggel. A nagy szikláson értem utol, ami a távnak kb. a 3/4-énél van. És az ürge lement ott Campinggel!!!
Írta 2006. június 16. - 22:46
Sziasztok! 2 éve mentünk az akkor 14 éves fiammal, nagyon kellemes túra volt.ez milyen nehézségû? 15 évesen letekerhetõ e a 90 km?
Írta 2006. június 16. - 22:29
Írta 2006. június 16. - 21:28
Írta 2006. május 29. - 22:29
Írta 2006. május 14. - 23:51
(Egyébként én is gondolkodom, hogy nem a crossgépemmel kellene-e menni inkább a monti helyett.)
Az tényleg kár, hogy a rövid távban nincs benne a Cuha-szurdok (ha jól értelmezem a térképet). Valóban az ország egyik legvadregényesebb helye és a Gázló lényege. E miatt nem megyek a 90-re. A többieknek is tanácsolnék inkább némi plusz edzést, aztán hajrá a mederbe!!!
Írta 2006. május 13. - 14:01
(Egyébként nem látom, miért ne lehetne kempingbiciklivel is indulni, ha valakinek az a hobbija, pár éve a Buda Maratont nyomta le valaki kempinggel elég horror idõ alatt ugyan, de az se semmi, hogy egyáltalán végigment...)
vendég_pier_*
Írta 2006. május 13. - 00:59
Szerintem technikailag nagyon könnyû, nem is tudom, érdemes-e igazán montival menni, sok az aszfalt meg a széles, szinte tükörsima erdei út, a gázlók meg csak apró kellemetlenségek (fõleg, ha elõre tudod, hogy lesznek - én amikor elõször arra jártam, nem voltam felkészülve, anyáztam is rendesen, hogy miért nem képesek rendesen megcsinálni az utat... :-)).
130km persze nem kevés, de ha nem sietsz (és ez nem verseny!), egy nap alatt kényelmesen teljesíthetõ bármilyen átlagos felkészültségû bringásnak. HHH-n és egyéb "durvább" helyeken edzõdöttek unatkozni fognak :-)
Mondjuk idén gyere campinggel, csak mert nem technikás...
Hangulat , érzés ,élmény, ennyi.
Írta 2006. május 12. - 06:30
Írta 2006. május 08. - 09:17
HHH-n és egyéb "durvább" helyeken edzõdöttek unatkozni fognak :-)
Írta 2006. május 07. - 17:37
Meg kéne prószálni a 130km-t. Aki volt már, attól kérdezném, hogy ez mennyire kemény? Maratonozni szoktam...
Szerintem technikailag nagyon könnyû, nem is tudom, érdemes-e igazán montival menni, sok az aszfalt meg a széles, szinte tükörsima erdei út, a gázlók meg csak apró kellemetlenségek (fõleg, ha elõre tudod, hogy lesznek - én amikor elõször arra jártam, nem voltam felkészülve, anyáztam is rendesen, hogy miért nem képesek rendesen megcsinálni az utat... :-)).
130km persze nem kevés, de ha nem sietsz (és ez nem verseny!), egy nap alatt kényelmesen teljesíthetõ bármilyen átlagos felkészültségû bringásnak. HHH-n és egyéb "durvább" helyeken edzõdöttek unatkozni fognak :-)