Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gázló Teljesítménytúra

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
698 hozzászólás a témában

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég

Üdv !
Szerintetek jó ez aszombat mindenkinek ?
Esetleg egy nappal késõbb ?:chin:

Ez még kérdés lehet???

De mivel felvetetted a kérdést , akkor gondolom TE gyüjtöd be a válaszokat:
-legyen szerdán délelött v. mondjuk csütörtökön de szigoruan du 2 óra után, esetleg pénteken este 10-es kezdéssel...

A túra elött pont 1 hónappal ez a kérdés erõsen vicc kategória.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
évek óta július 2. szombatja a gázló. :)
vagyis amióta figyelemmel követem meg az utcsó 3 amin részt vettem, szombaton volt :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

zsiráf

zsiráf

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
Üdv !
Szerintetek jó ez aszombat mindenkinek ?
Esetleg egy nappal késõbb ?:chin:

gazloman

gazloman

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
  • LocationVeszprém
Sziasztok,
Frissült valamicskét a Gázló TP honlapja. Többek között saját fórum is nyílt. Elérhetõ a honlap utolsó elõtti nemüpontja alatt. A honlap pedig elérhetõ itt: www.gazlo.eu

gazloman

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Egy nagyobb rendezvény könnyû megközelítése tömegközlekedéssel, az azért már csak nem egyéni kívánság... No mindegy, megoldom, csak nagyon nem tetszett ez az egyoldalúan autósközpontú hozzáállás.

A honlapon viszont örülök, hogy már fent vannak a vonatos lehetõségek is. :)

Ariadne, ha kell, nagyjából Bp. irányából egy fuvar, beférsz a buszba. :)
Teljesen ingyé. :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
mi együtt tekerjük le, nem vár senki senkire két órát :)

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
Köszönjük Emese, bocsánat bencel.

Egyébként nincs mindenkinek autós haverja aki nemcsak elviszi Herendre, hanem ott vár is rá a végén ha kell 2 órát vagy viszont.

Kösz!!!

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás

ne gyere el, ezzel kifejezheted nemtetszésedet és talán meg is buktathatod a rendezvényt.

Azt majdnem elfelejtettem, hogy tudsz-e olyan rendezvényt, ahol minden induló egyéni kívánságát figyelembe veszik?

Egy nagyobb rendezvény könnyû megközelítése tömegközlekedéssel, az azért már csak nem egyéni kívánság... No mindegy, megoldom, csak nagyon nem tetszett ez az egyoldalúan autósközpontú hozzáállás.

A honlapon viszont örülök, hogy már fent vannak a vonatos lehetõségek is. :)
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective : Roam)

Bencel

Bencel

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás

Bírom az ilyen egyoldalú nézõpontot. Az fel sem merült benned, hogy nem mindenkinek van kocsija, és nem mindenkinek mindegy plusz 30 km-t letekerni... :bell:

ne gyere el, ezzel kifejezheted nemtetszésedet és talán meg is buktathatod a rendezvényt.

Azt majdnem elfelejtettem, hogy tudsz-e olyan rendezvényt, ahol minden induló egyéni kívánságát figyelembe veszik?

gazloman

gazloman

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
  • LocationVeszprém
Újfent figyelmetekbe ajánlom a reggeli vonatot:
http://elvira.mav-st...2009.07.11&u=29 (sortörés nélkül).
Meg szokta várni a Budapestrõl érkezõ gyorsvonatot (meg a Szombathely felõlit is). Elméletileg 8.32-kor van Herenden. Én már többször is mentem vele. A vonatról leszállva a rajthelyig csak gurulni kell. Az állomásról nyugat felé kell elindulni (Nap hátulról süt), egy idõ után pedig délnek kanyarodik az út, és gyakorlatilag a városközpontba gurul be az ember. Információ innen: http://w3.hdsnet.hu/...l/helyszin.html

gazloman

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
szerintem a kocsi hiányát át lehet hidalni, és még plusz 30 km-t sem kell tekerned :)
nekem sincs kocsim (még jogsim sem, de ez változni fog), igaz nem lenne gond 30 km-t tekerni pluszban, de mégis meg tudom oldani, beülök ismerõs mellé a kocsijába, benyaköltségbe beszállok és jó is :)

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás

Minek ennyit görcsölni?? Sírjak én is, hogy nincs kedvem plusz 15 km-t autózni Herendig? Aki akar jön, aki nem akar, az nem. Van a rendezõ, aki létrehozza az eseményt, és van a résztvevõ, aki végigteker. Önrevízióval mindenki el tudja dönteni, melyik oldalon van. Rendezz jobbat, és majd téged istenítünk mindannyian!
Engem nem érdekel a cirkusz, jól fogom érezni magam azok között, akiket évek óta itt látok viszont.

Bírom az ilyen egyoldalú nézõpontot. Az fel sem merült benned, hogy nem mindenkinek van kocsija, és nem mindenkinek mindegy plusz 30 km-t letekerni... :bell:
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective : Roam)

Bencel

Bencel

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Minek ennyit görcsölni?? Sírjak én is, hogy nincs kedvem plusz 15 km-t autózni Herendig? Aki akar jön, aki nem akar, az nem. Van a rendezõ, aki létrehozza az eseményt, és van a résztvevõ, aki végigteker. Önrevízióval mindenki el tudja dönteni, melyik oldalon van. Rendezz jobbat, és majd téged istenítünk mindannyian!
Engem nem érdekel a cirkusz, jól fogom érezni magam azok között, akiket évek óta itt látok viszont.

gazloman

gazloman

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
  • LocationVeszprém
Sziasztok,

Felkerült néhány friss információ a Gázló TP honlapjára. Kukkantsatok be, ha éppen arra jártok:

http://w3.hdsnet.hu/...html/hirek.html

Üdv: gazloman

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Gazloman, köszi, így már minden infó megvan.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Jó lenne menni, Balatonfûzfõrõl indulnék, ha ott tudok lenni.
Kriszitán, megyünk együtt megint? :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

gazloman

gazloman

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
  • LocationVeszprém

Helyi erõk, a Herend-Királykapu közötti terep milyen? A minõséget látom az itinerbõl, de a domborzati viszonyok is érdekelnének...bár gondolom nem sokban különbözik a régitõl.

Az új kezdõszakaszt a helyi erõk sem nagyon ismerik, akik pedig ismerik, nem biztos, hogy olvassák ezt a fórumot. Egyébként pedig jó az új szakasz.

A domborzati viszonyokat megnézheted a frissített honlapon, a szintrajznál:
http://w3.hdsnet.hu/.../szintrajz.html

Akik Veszprémbõl lábon akarnak eljutni Herendre, azoknak ajánlom ezt:
http://w3.hdsnet.hu/...utas_labon.html

gazloman

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Helyi erõk, a Herend-Királykapu közötti terep milyen? A minõséget látom az itinerbõl, de a domborzati viszonyok is érdekelnének...bár gondolom nem sokban különbözik a régitõl.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

A Gázló útvonalának változása ellenére lesz, aki
bemelegítésképpen azért Veszprémbõl indul?
Semmi nosztalgia, vagy tüntetés, csak egyszerûen ott lesz a szállásunk.

Én biztos Herendig tekerek Veszprém érintésével.:)
Meg szerintem még leszünk páran, akik Veszprémbõl
indulnak!

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

2009-ben 23 km/h átlagsebességre nyitnak a pontok, és 11 km/h átlagra zárnak. Ez szakaszonként változik, de átlagban így lesz.

Tehát a kétkörös Gázló TP-hez a 7:30-as herendi indulást javaslom. Ezzel nyilván azt is elárultam, hogy semmi akadálya a kétkörös mutatványnak.

gazloman

Köszönöm! :)
Ha rendesen fel tudok készülni, és nem jön közbe semmi "halaszthatatlan", ott leszek a rajtvonalnál!
Kérek kölcsönbe egy gps loggert, hogy hivatalos legyen.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!