Én természetesen megyek! (ami azt illeti, mindre)
Meg szeretnék majd egy Dombság Haláltúrát, útvonal megvan, 60 km, 2200 szint, majd lehet oda is jönni, csak idõpontot találjunk rá. Singletrack rajongók legnagyobb örömére.
Jelentkezek b+.

Én természetesen megyek! (ami azt illeti, mindre)
Meg szeretnék majd egy Dombság Haláltúrát, útvonal megvan, 60 km, 2200 szint, majd lehet oda is jönni, csak idõpontot találjunk rá. Singletrack rajongók legnagyobb örömére.
Ütközéseket nem néztem, mindegyik szimpi.http://forum.bikemag...6&postcount=257
Természetesen csak az elsõ esemény érintett a topic szempontjából.
Szeva Bálna! Én nyomtam tavaly a hosszút (meg tavaly elõtt is) és 57. lettem. Másodszor fel Dobogókõre nagyon kemény, addigra már benne lesz a lábadban kb. 55km (majdnem annyi mint a teljes hosszú táv) és még akkor jön csak a neheze... Ha van lehetõséged, akkor valamikor próbálj meg feltekerni Pilismarótról Dobogókõre, hogy tudd mire számíthass, meg próbálj hosszú emelkedõkön edzeni. Kemény a hosszú táv (fõleg ha saras), pár héttel elõtte nem árt laza, 5-6 órás edzéseket is csinálni, ha szintidõn belül akarsz beérni. Egyébként tavaly az a rész kevésbé volt saras mint mondjuk a Pilis nyugati fele és a visegrádi-hg...
No akkor "valaki mondja meg"
hogy milyen is a hosszútávú pálya - illetve maraton pálya, mert idén ott megyek, tavaly csak a közepet - félmaratont vállaltam be... Szóval ha valaki tud valamit, azt megköszönöm...!
En is a hosszura nevezek iden, de ha megint sar lesz akkor szarban leszek
hááááát az majd kiderül...de díjaznék egy száraz pályát.../bár nekem mrad idén is a közép / ......ja és szívesen.....Ahogy ígértem, köszönöm szépen!
A mászás nem gond, csak feljutok valahogy. Csak ne legyen az a tapadós-saras dzsuva ami tavaly volt, mert akkor csúnya lesz a dolog...
ha a közepet +csináltad ahhoz képest, sok +lepetés nincs benne, csak dobogókõrõl van még egy hurok, kiss hullámzással lemész majdnem a dunáig, /tehát kb az a szint mint a rajt visegrádnál/ onnan visszamászol dobogókõre /ez 600 m szint/ meg a lefelé menet is +van kis mászással fûszerezve, szal olyan 800-850 m-rel több a szint /ha vki mérte majd +mondja, de a közép sem volt annyi szint mint amennyi írva vagyon/ meg egy + jó30 as plusszban.....mikor visszamásztál dkõre onnan meg ugyanaz.....No akkor "valaki mondja meg"
hogy milyen is a hosszútávú pálya - illetve maraton pálya, mert idén ott megyek, tavaly csak a közepet - félmaratont vállaltam be... Szóval ha valaki tud valamit, azt megköszönöm...!
Azt írják a tavalyi pálya marad.