Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Duna Maraton -- 2006. július 2.

- - - - -

• Please log in to reply
495 replies to this topic

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

hali nincs valakinek eladó nevezése? (Rövid)
ha igen küldjön privit!

Húúú, az engem is érdekelne!

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts

nekem kb 3 hét után rakták fel a "fizetve" feliratot, viszed magaddal átutalási bizonylatot és nincs gond

Remélem nem lesz gond.Megyek legfeljebb rajtszám nélkül :)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

szia Kacsa!

Én múlt 7 pénteken (9.-e) délután néztem meg a honlapot és láttam, hogy aznap van az utolsó "olcsó" elõnevezési nap, akkor 4000 volt. Akkor a honlapon már azt láttam, hogy utána 6 és 8 ezer lesz. Úgyhogy gyorsan bringára pattantam és eltekertem a Komjádihoz. B

Nagykovácsiban lehetett utoljára 4000-ért nevezni és a rajszámot is átvehetted. Így a legtisztább.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern
nekem kb 3 hét után rakták fel a "fizetve" feliratot, viszed magaddal átutalási bizonylatot és nincs gond

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts
8-án elutaltam nekik a pénzt,de továbbra sem jelenik meg az elönevezésnél a nevem mellett a "befizetve".Irtam mailt a cimükre,reakció semmi:( ötlete van valakinek,hogy tudnám megnézni,hogy nevezve-e vagyok?Vagy majd Visegrádon nézek nagyot???

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 posts
szia Kacsa!

Én múlt 7 pénteken (9.-e) délután néztem meg a honlapot és láttam, hogy aznap van az utolsó "olcsó" elõnevezési nap, akkor 4000 volt. Akkor a honlapon már azt láttam, hogy utána 6 és 8 ezer lesz. Úgyhogy gyorsan bringára pattantam és eltekertem a Komjádihoz. B

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

OFF:

Sportaktiv. MOndom nezek valamit a DM helyett. Balatonregio Maraton Kislod. Korabbi 2500 ftos elonevezesi dij lekerult a honlaprol. Most meg nem tudni mennyi lesz.. Valoszinu meggondotlak magukat es ez is emelkedni fog [Gyurcsany program igy ezekelteti a hatasat?]

ON

sztem eddigi idõjárás, miatt kevés elõnevezõ..../pl még én se neveztem, -bár nem az idõjárás miatt- pedig elsõk közt szoktam/ a mardékon próbálják behozni a kiesõ bevételt
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 posts
OFF:

Sportaktiv. MOndom nezek valamit a DM helyett. Balatonregio Maraton Kislod. Korabbi 2500 ftos elonevezesi dij lekerult a honlaprol. Most meg nem tudni mennyi lesz.. Valoszinu meggondotlak magukat es ez is emelkedni fog [Gyurcsany program igy ezekelteti a hatasat?]

ON

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 posts
NA most neztem meg a sportaktivot...Nekem tuti kimarad a DM.

1 hettel ezelott meg nem ez volt kint, ha jol emlekszek:

"- JÚNIUS 14-30-IG: 6000 Ft

- Crosskovácsi Maratonon június 11-én: 4000 Ft

Helyszíni nevezés (Visegrád)július 1-én szombaton 10-20-ig 8000 Ft
július 2-án vasárnap 7-9-ig 8000 Ft "

A Crosskovacsi nevezes az ok. De utana 5000 es 7000 volt a kovetkezo ar.

Ez most valamiert ugrott egy 1000sel felfele...
Tegnap valtoztattak meg...

"Az eddig be nem fizetett nevezések díja 6000 Ft, DE CSAK június 25-ig! "

Junius 13...addig a napig meg 5/7e volt. Az sem keves. de 6ert mar veszek akkor inkabb valamit a bringamra.

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 posts

Már megvannak a rajtszámok (szilváson neveztünk), rövidtávon nyomjuk a tesómmal...de addig is intervall-edzés minden mennyiségben:)....jahh és remélem szar idõ lesz mert melegben izzadok mint ló és lecseréltem az exiwolfokat jimmykre:D....szal ess esõ, ess!!

En csak az utolso pillanatban dontom el megyek-e vagy sem. Ha igen csakis rovidtavra... 24iki palyabejarason meg gondolkozok..

Tovabbra is idehaza fekszek betegen..:(

peppe

peppe

törzsvendég

• fórumtag
  • 312 posts

Már megvannak a rajtszámok (szilváson neveztünk), rövidtávon nyomjuk a tesómmal...de addig is intervall-edzés minden mennyiségben:)....jahh és remélem szar idõ lesz mert melegben izzadok mint ló és lecseréltem az exiwolfokat jimmykre:D....szal ess esõ, ess!!

Ált elõtte esõk, aznap napsüti:)
a második p néma!

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 posts

peppe

peppe

törzsvendég

• fórumtag
  • 312 posts
Pályabejárás hétvégén? Fekete lyukkal?
a második p néma!

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
hali nincs valakinek eladó nevezése? (Rövid)
ha igen küldjön privit!
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

peppe

peppe

törzsvendég

• fórumtag
  • 312 posts

Privi ment.

Válasz este.
a második p néma!

CMX

CMX

vendég

• fórumtag
  • 159 posts
Privi ment.

peppe

peppe

törzsvendég

• fórumtag
  • 312 posts

Én meg ott nem vagyok ismerõs. Már hónapok óta keresek talicskázás nélküli "rövid utat" a Pilis nyeregtõl a Két Bükkfáig, de még nem találtam igazán jót. Esztergom - Pilis nyereg végig terepen, Két Bükkfa - Esztergom szintén megvan változatos, jó útvonal, csak a két nyereg közti összekötés hiányzik.

Az már a Dobogókõn túli ismeretlen számomra. Végig terep kellene? Pilis-nyeregnél északra és aszfalton föl? Ezt ismerem. Vagy: Pilis-nyeregnél északra és P+ majd Z ? Gondolom igazából a Hunfalvy-ra szertnél följutni. Z háromszöget próbáltad? Szal látod az itteni utakat, a legtöbbet csak térkép szinten ismerem.

Ha hétvége nem lenne disznó módon esõs, érdekelnének az Esztergomi utak. Próbálok beszervezni néhány embert. Ráérsz?
a második p néma!

CMX

CMX

vendég

• fórumtag
  • 159 posts

Mi nagyjából Dobogókõig ismerjük a hegyeket.

Én meg ott nem vagyok ismerõs. Már hónapok óta keresek talicskázás nélküli "rövid utat" a Pilis nyeregtõl a Két Bükkfáig, de még nem találtam igazán jót. Esztergom - Pilis nyereg végig terepen, Két Bükkfa - Esztergom szintén megvan változatos, jó útvonal, csak a két nyereg közti összekötés hiányzik.

peppe

peppe

törzsvendég

• fórumtag
  • 312 posts

Naponta tekergek a Pilis Esztergom és Dobogókõ közti részén, úgyhogy szívesen ajánlok, vagy akár mutatok is utakat. ...

Igénybe fogjuk venni a terepismeretedet, ha lesz egész napunk bicózásra. Mi nagyjából Dobogókõig ismerjük a hegyeket.
a második p néma!

peppe

peppe

törzsvendég

• fórumtag
  • 312 posts

PSzentkereszttõl mászásnál sokszor kipörgött. Nem tudom szokásos nehéztüzérség (2.4-es RacingRalph) jobb lett volna-e (híg sár), de ---- 2.1-es Conti Exp Pro --- (nálam ez már keskeny sárguminak számít) csúszott. Elöl egyébként új, 1szer használt, hátul kissé kopott.
KÉRDÉS: milyen gumi jó híg sárban, lefelé is?

Csak a korrektség kedvéért, megnéztem a 4 db Conti Exp Pro közül ami van pont a két használtabb volt fenn, a kb.közepesen használt és a leharcolt. Persze lehet, hogy az újak is csúsztak volna, kérdés mennyire. Érdekes, hogy síkon az oldalt még meglevõ fogak elég sokat tartottak.

Na majd újabb sár-teszt ride.

Persze igazi sárgumi kell majd.
a második p néma!