Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki mennyi km-t tekert idáig?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
887 hozzászólás a témában

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 hozzászólás
Én is összesitettem a januárt.Hát nem lett kevés.1750km bringa ebbõl csak 268km a görgözés,ez egész jó mert nem szeretek görgõzni.Plusz 10óra 12perc futás.Összes edzés idõ 72ó25perc bringa+10ó12perc futás;82óra 37perc.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

Jah, vége van az elsõ hónapnak ezért mondom:
77:30perc edzés /kondival, futással, de fõleg bringával együtt/
1537 km megtett táv
több mint 40ezer elégetett Kcal

grat.

így nem sok idõ kell majd a 8000 km- hez... :)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás
jan1 óta

tekerés:26:15 perc ebbõl 400km aszfalt
úszás:28200 m
futás:64 km

februárra több tekerést több futást és legalább ennyi úszást... :D
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Jah, vége van az elsõ hónapnak ezért mondom:
77:30perc edzés /kondival, futással, de fõleg bringával együtt/
1537 km megtett táv
több mint 40ezer elégetett Kcal
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
~480 km - bicaj
~110 km - 'gyalog'
~28 óra

februárra:
több edzés, 0 kávé :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Vége a hónapnak: kint bringán: 161.65 km+ még kb. 2.5 óra, amit km órával nem mértem+görgõ= 14.35 óra... nem olyan sok, dehát ennyi fért bele az edzéstervbe(más írta)
futás: kb. 32 km(futógépen mértem, ami nem valami megbízható(8km/h- val illetve 10km/h- val is ugyanannyi idõ alatt futok le 100 métert(szerinte)))=2.617 óra...

Sok sikerekben gazdag kilométert, János

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Másrészt pedig a hõmérséklettel, iletve a szellõztetéssel. 17-18 fok az ideális (saja én sem szoktam tudni ennyire hûvösben nyomni), és a legjobb, ha magd elé tudsz állítani egy ventillátort.

Vagy magad mögé, h legalább ilyenkor végig hátszélben tudj tekerni, ha már máskor nem jön össze :)

Az otthoni szobámat imádnátok, északi fekvés, sarokszoba, a kályha a lakás túloldalán, pont a fûtés hõérzékelõje mellett, ha 35 fokra felcsavarom, akkor már megvan a 19-20 fok nálam :)

Ja, és a szülinap ebben a versenyben olyan, mintha robbanómotort szerelnél az outidra. De azért még sok boldogot kívánok Neked :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Mai teljesítményem (egész napos adag, hamarosan érkezik): egy 12 szeletes marcipántorta!:scared:
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Idei teljesítményem tehát (beleszámítva a szünnapokat, ill.pihenõnapokat):
63 sütemény, 10 l kakaó, 5 l kapuccsínó, 5 kiló barna cukor+ méz és persze egyéb nasik is. (Na, kinek jobb a rágóizma az enyémnél? No és a Rand-izma? ;))

UI: és mindehhez még lámpa se kell :D

Nem kõ lámpa? Én sötétben nem találnám meg a szájamat. Húdeügyesvagy! :D

Ha 40 perc görgõzés után meghalsz, akkor egyrészt az intenzitással lehet a gond - nem az a lényeg, hogy verejtékezve lihegj 40 percet, hanem, hogy pörgess mondjuk 1-2 órát. Másrészt pedig a hõmérséklettel, iletve a szellõztetéssel. 17-18 fok az ideális (saja én sem szoktam tudni ennyire hûvösben nyomni), és a legjobb, ha magd elé tudsz állítani egy ventillátort.
Ausztria, Kenguruk földje!

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Szóval , nekem is van elég szép feleslegem .
Hogy is van ez az ég a zsír a futástól?
Szóval fél órától kezd el égni a zsír ? ezért kell min. 1 órát futni?
Bár nekem kicsit problémás mert erdõszélen lakom:) és a terepen kinyúlok 40 perc után , aszfalton pedig nem futok , mert a súlyom miatt hamar beállnak a lábaim.

spiningelj 2 órát az tuti!
Team Heavy Pedál Szeged

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás

Ha 40 percig úgy mész utcán, mint a görgõn, akkor azon is elvérzel. Nekem a mai 2 órás körömben volt egy 30 perces izom-szakasz, s majd belehaltam, hogy 30 percen át 148-151 közötti pulzus/nagytányérkónusz/60-as csapásszám módon közlekedjek. :)

Mondjuk a görgõt én sem bírom, de pl segít, ha mondjuk CSézel közben. :) Minden headshot után felváltasz egyet. :)

Hát ebben lehet valami, de ettõl még unalmas ám zenére, filmre is, bár még egyenlõre elképzelésem sincs hogy tudnék közben lõdözni (én cod párti vagyok) :)
na azért holnap reggel meló elõtt csak ráveszem magam egy félórácskára...

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Én minden héten lenyomok egy kör marcipános sütit. Ezt követi a nugátos szelet. Ezt megtoldom 2.5 - 4 kakaóval,idõnként kapuccsínóval, amibe barna nádcukrot illetve mézet rakok. Apropó, méz. Idén már megettem egy kiló lépes mézet. Ez azért is fontos, mert így párnaponta megtornásztatom a fogaimat is a lépes méz viaszát rágcsálva.

63 sütemény, 10 l kakaó, 5 l kapuccsínó, 5 kiló barna cukor+ méz és persze egyéb nasik is. (Na, kinek jobb a rágóizma az enyémnél? No és a Rand-izma? ;))

utállak :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Én minden héten lenyomok egy kör marcipános sütit. Ezt követi a nugátos szelet. Ezt megtoldom 2.5 - 4 kakaóval,idõnként kapuccsínóval, amibe barna nádcukrot illetve mézet rakok. Apropó, méz. Idén már megettem egy kiló lépes mézet. Ez azért is fontos, mert így párnaponta megtornásztatom a fogaimat is a lépes méz viaszát rágcsálva.

Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Én VH1-et nézek görgõzés közben, vannak ott olyan retro klippek, amik lekötik a figyelmem :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ha 40 percig úgy mész utcán, mint a görgõn, akkor azon is elvérzel. Nekem a mai 2 órás körömben volt egy 30 perces izom-szakasz, s majd belehaltam, hogy 30 percen át 148-151 közötti pulzus/nagytányérkónusz/60-as csapásszám módon közlekedjek. :)

Mondjuk a görgõt én sem bírom, de pl segít, ha mondjuk CSézel közben. :) Minden headshot után felváltasz egyet. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
hehe én görgõztem kb egy 100ast januárban, de megyek ki inkább az utcára, mert ezt a görgentyût nem tudom megszokni, olyan unalmas nekem hogy el nem tudom mondani 40 perc után elvérzek rajta:(

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Höri Januárban teker kétszeresét, mint én Szeptember 23-a óta...:D
De jól csinálod!:D

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Futáshoz nem is kell jó lámpa, én az Energizer elemhez csomagolt kínai ledes valamit használom. Ahhoz a tempóhoz tökéletesen elég.

Lassú vaaagy!!! :D:D

1447,5 km

Végre elkezdtem: 180 km az elsõ hét :D
A második (ez a hét) azt hiszem közel a duplája lesz, ha így folytatom, ahogy elkezdtem.
Höri, nem gondoltam volna egy hét elég a szervezetemnek, hogy felébredjen a téli álomból. Visszaállt a pulzusom alacsonyra, miközben egyre nagyobb távokon gyorsulok.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Nem baj, ma is megkaptam, "mé nem veszel autót hülyegyerek". :)

Erre azt kell válaszolni, hogy "még egyet minek? Már áll a garázsomban kettõ..." :D

Amúgy meg Thy, javaslom a fejlámpás futást, nagyon fun! A nincs fejlámpám kifogást meg nem fogadom el, szerintem neked nem okozna nagy érvágást beruházni egyre ;) Futáshoz nem is kell jó lámpa, én az Energizer elemhez csomagolt kínai ledes valamit használom. Ahhoz a tempóhoz tökéletesen elég.
Ausztria, Kenguruk földje!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
A zsírégetõ zónád függ a nyugalmi, és max pulzusodtól, karvonennel ki tudod számolni.