Addig: mars tekerni!

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Ne legyünk szerények, fokozzuk tovább: jóképû, izmos és humoros is.Az elsõ versenyen ha összefutunk, ne lepõdj meg, ha meglepetésszerûen kapsz egy magas fószertõl egy nagy csomag papírzsebkendõt!
Üdv!
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Virgonc csajszi ez az Anna-lány!akkor rossz,de mikor versenyen csak úgy kapod le az embereket akkor biza jó érzés
Mid nem volt még influenza/megfázás/takony-kór kapcsán? Vegyük sorba, és pipáljuk...voltam a dokinál s , már alsó légút gyulladásom is van ,egyre rózsásabb a helyzet...... Még tuti egy hét bringa nélkül és akkor már 5 hét lesz... .
amúgy 257,8 edzéskilóméter februárban...siralmas...de ahogy elnézem innentõl kb hetente fogok ennyit menni
Na most majdnem személyesre vettem, lehet túlérzékeny vagyok. Na a lényeg: én Zeg-Keszthely-Balatonkör-Zeget csináltam meg 10 óra alatt szintén mp3 lejátszó nélkül. 297 km
Nem az a lényeg h ki lehet bírni vagy nem, a lényeg hogyha heti 20-25 vagy több órát mész akkor mentálisan nem biztos hogy bírod a hétvégenkénti _rendszeres_ 5-6 órát...
Legalábbis én nem
RAUH-Welt
B E G R I F F
különben rossz aki rosszra gondol
jajj bocsi, semmi rossz szándékom nem volt ezzel .... különben rossz aki rosszra gondolAnna! Ne írj ilyeneket, mert belepirulok!
Inkább írd azt, hogy leszeded, vagy lenyomod esetleg lehagyod, ez nekem így annyira félreérthetõ.
Na most majdnem személyesre vettem, lehet túlérzékeny vagyok. Na a lényeg: én Zeg-Keszthely-Balatonkör-Zeget csináltam meg 10 óra alatt szintén mp3 lejátszó nélkül. 297 kmÖcskös! Én a balcsira mentem le szegedrõl mp3 nélkül...220.... elképzelheted....GAHH!! 8 óra
akkor rossz,de mikor versenyen csak úgy kapod le az embereket akkor biza jó érzés
akkor rossz,de mikor versenyen csak úgy kapod le az embereket akkor biza jó érzésmivel a sík aszfaltos bringázás az a szükséges rossz, ha az ember akar vmi erõnlétet így fel kell dobni valamivel.-...
Arrafelé szerintem én is élvezném:)... tekerj minden hétvégén itt az Alföldön 6órát, és akkor szerintem már nem fogod annyira élvezni... na, részemrõl ennyi errõl a témáról.
F.szom, ha nektek mp3 kell, akkor nem is szerettek bringázni. Én az Adriára tekertelem le kb. 2x12 óra alatt, minden percét élveztem.